1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. SMS-uri Comerciale – Cum să le trimiți? Cum să automatizezi procesul?
sms comercial

SMS-uri Comerciale – Cum să le trimiți? Cum să automatizezi procesul?

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 3 minute

Vrei să comunici simplu, eficient și rapid cu un număr mare de (potențiali) clienți? 

Comunicare prin e-mail sau prin rețele sociale nu este o variantă ideală, deoarece mesajul nu ajunge la toată lumea sau ajunge cu întârziere. În plus, comunicarea prin e-mail și rețele sociale poate costa destul de mult, căci pentru a atrage atenția trebuie să investești și în design, copywriting, abonamente la platforme de e-mail marketing sau reclamă plătită pe Facebook, Instagram.

SMS-ul este o metodă prin care te asiguri că mesajul tău e citit de toată lumea în timp util. Asta pentru că nimeni nu se desparte de telefonul mobil. Și pentru că toată lumea își verifică telefonul de zeci de ori până la 200 de ori pe zi. Iar numărul limitat de caractere al unui SMS clasic te forțează să nu plictisești clienții. Cine mare are timp să citească mesaje comerciale lungi? În cele 160 de caractere, ai suficient spațiu pentru a include cele mai importante caracteristici, cu putere mare de conversie, un link scurt și un call to action.

Dar cum faci să trimiți SMS-uri către mii, sute de mii sau milioane de clienți?

Desigur, nu poți face asta folosindu-ți propriul număr de telefon! Pentru asta există companii specializate, ca a noastră, în servicii de SMS Marketing și Mobile Advertising. 

Procesul e foarte simplu: creezi cont și te loghezi în platforma noastră securizată, imporți baza cu numere de telefon, redactezi un mesaj (inclusiv cu linkuri scurte, emoticoane), trimiți mesajul în bulk (către întreaga listă). Poți expedia mesajul imediat sau programezi o dată și o oră de trimitere. Ai acces la statistici: câți au deschis mesajul, în cât timp, câți au dat click pe link s.a.m.d.

Cât costă să expediezi SMS-uri comerciale? 

 Pentru trimiterea de SMS-uri comerciale în masă (în bulk) de la un număr scurt (17XX / 18XX) sendSMS are următoarele prețuri:

  • 0,040 EUR/sms pentru 500 SMS-uri
  • 0,039 EUR/sms pentru 1.000 SMS-uri
  • 0,038 EUR/sms pentru 5.000 SMS-uri
  • 0,036 EUR/sms pentru 10.000 SMS-uri
  • 0,035 EUR/sms pentru 20.000 SMS-uri

Plătești doar ce consumi (creditele achiziționate). Și valabilitatea creditului este nelimitată. 

Poți expedia mesaje SMS și cu numele brand-ului (senderID alfa-numeric), nu doar de la un număr scurt. Această procedură implică un cost adițional și întocmirea unor documente, prin care să dovedești că brandul îți aparține. Dar merită, căci cu un senderID alfa-numeric clienții nu se vor îndoi de proveniența mesajului. Iar asta se traduce printr-un engagement mai mare și o rată de conversie mai mare. 

Alte avantaje ale platformei sendSMS.ro: poți livra notificări în peste 170 de țări; servere cu redundanță pentru a asigura continuitatea serviciului; certificat ISO 27001 prin care ai garanția protecției datelor; GDPR compliance; manager de cont dedicat și consultanță gratuită.

Alte metode prin care poți trimite SMS-uri comerciale

Dacă folosești un CMS open-source, precum Prestashop, Magento, WordPress cu WooCommerce sau o platformă închiriată, precum ContentSpeed, GoMag,  cumperi credite folosind platforma noastră online și instalezi modulul SMS gratuit, dezvoltat de noi, special pentru aceste platforme. Vezi toate pluginurile și integrările sendSMS aici.

Trimiți automat SMS-uri personalizate clienților din panoul de administrare al magazinului tău online. SMS-urile comerciale pot fi personalizate la nivel de: produs cumpărat, perioadă, sumă minimă comandă, județ. Poți trimite mesaje în bulk sau selectiv către oricare dintre clienții care au plasat comenzi pe site-ul tău.

Dar ce faci dacă nu ai o bază generoasă cu numere de telefon? Avem o soluție și pentru astfel de situații. În parteneriat cu Vodafone și Orange România putem realiza şi transmite campanii de mobile advertising către baza de date de clienţi a acestor operatori, segmentată şi filtrată după criteriile specificate de tine.

Mesaje comerciale care respectă legislația în vigoare

În cazul campaniilor de Mobile Advertising, mesajele sunt trimise doar clienților care și-au dat acordul în prealabil pentru a primi SMS-uri comerciale.

În cazul în care vrei să trimiți SMS-uri comerciale către propria bază de clienți, îți oferim suportul necesar pentru a te asigura că respecți cele mai bune practici de SMS Marketing și dispozițiile legii prelucrării datelor cu caracter personal.  

Indiferent dacă vrei să trimiți SMS-uri comerciale (reduceri, noutăți), să automatizezi expedierea de mesaje de informare către angajați/ colaboratori, să trimiți remindere prin SMS privind cursuri/ evenimente/programări, sendSMS are soluția ideală pentru afacerea ta.

 Trimite SMS la 0727 363 767 și te vom contacta noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *