1. SMS marketing
  2. »
  3. Integrari

Integrări

Module SMS gratuite⬇️ Plătești doar ce consumi! În plus, platforma SMS Gateway se conectează ușor la orice software sau aplicație prin API. Gestionezi simplu și rapid campanii SMS personalizate și notificări automatizate pentru comenzi, rezervări, întâlniri, facturi.

Make formerly Integromat

Am creat un modul SMS ce poate fi integrat cu sute de aplicații de pe Make. Puteți crea scenarii personalizate pentru trimiterea alertelor SMS. Automatizați astfel sarcinile repetitive și economisiți timp și bani.

Zapier

Zapier vă permite să conectați instantaneu sendSMS cu peste 3.000 de aplicații pentru a vă automatiza munca și a găsi super-puteri de productivitate. Oferiți informațiile corecte la momentul potrivit cu sendSMS - o platformă de notificare multichannel.

Rapid API

Milioane de dezvoltatori folosesc RapidAPI Marketplace pentru proiectele lor. Dezvoltatorii își pot găsi, conecta și gestiona conexiunile API prin intermediul acestei platforme remarcabile. sendSMS.ro este disponibil pe RapidAPI API Marketplace.

UiPath

Automatizarea proceselor robotizate (RPA) vă salvează angajații de o muncă meticuloasă și repetitivă. Puteți configura un robot pentru a trimite prin sendSMS Connector - alerte SMS, mementouri, documente sau coduri unice prin SMS clienților sau colaboratorilor.

Prestashop

Permite trimiterea de campanii SMS către o bază de date existentă care poate fi personalizată în funcție de produs, timp, comandă minimă, județ; SMS-uri de test la orice număr, cu previzualizare; trimitere SMS-uri în mod selectiv oricăruia dintre clienții care au plasat o comandă la un moment dat.

Magento 2.0

Puteți trimite campanii publicitare prin SMS către o bază de date existentă, care poate fi personalizată în funcție de: produsul cumpărat, perioada, suma minimă comandă și județ. Posibilitatea de a trimite în mod selectiv notificări prin SMS oricărui client care a plasat o comandă pe site-ul dvs.

OpenCart

Notificați clienții imediat ce starea comenzii a fost modificată. Folosește hashtaguri în mesaje. De exemplu: numele clientului, suma comenzii, produsele comandate, adresa etc. Permite trimiterea de campanii SMS către o bază de date existentă conform următoarelor criterii: produs, dată, comandă minimă.

Shopify Integration

Notificările prin SMS pot fi personalizate cu ușurință din panoul de administrare al magazinului online din zona Notificări. Permite trimiterea de notificări SMS personalizate privind starea comenzii, asigurând o comunicare neîntreruptă cu clienții.

Zoho CRM

Conectați sendSMS la Zoho CRM și începeți să trimiteți SMS-uri individuale, SMS-uri programate și campanii SMS marketing în bulk către clienți potențiali și contacte. Integrare realizată de Svennis Cloud Solutions, Zoho CRM Reseller & Partner.

HubSpot

Software de marketing, vânzări și servicii care vă ajută afacerea să crească fără compromisuri. „Bun pentru afaceri” înseamnă și „bun pentru client”. Construiți campanii SMS puternice utilizând integrarea sendSMS - HubSpot.

Laravel Composer

Laravel este o aplicație web cu sintaxă expresivă și elegantă. Utilizați integrarea sendSMS - Laravel pentru a trimite alerte, notificări, mementouri, documente sau coduri unice prin SMS clienților, colegilor sau colaboratorilor.

Zendesk Suite

Am dezvoltat un modul exclusiv care vă echipează contul Zendesk cu funcții SMS. Modulul sendSMS îmbunătățește satisfacția clienților și reduce munca de asistența post-vânzare și munca manuală în trimiterea actualizărilor către clienți.

VTEX

Platforma de comerț digital VTEX are acum în portofoliu modulul sendSMS. Integrarea permite expedierea de mesaje SMS tranzacționale și comerciale în peste 171 de țări. Cu zero cunoștințe tehnice. Aplicația SMS este gratuită. Plătești doar ce consumi.

WordPress Plugin

Trimiteți notificări prin SMS direct din site-ul dvs. construit cu WordPress către abonații la newsletter și clienților. De asemenea, puteți activa OTP pentru a permite utilizatorilor să se conecteze / să se înregistreze folosind dispozitivul lor mobil.

GoMag Module

Prin parteneriatul cu SendSMS, utilizatorii platformei de comerț electronic GoMag pot trimite notificări prin SMS clienților cu privire la starea comenzii lor. Notificările prin SMS pot fi filtrate după nume, valoarea comenzii și altele.

Monday.com

Work OS: platforma vizuală care gestionează totul. Cu integrarea sendSMS, puteți contacta clienții, angajații, colaboratorii și managerii prin SMS, RCS, Viber și multe altele. Puteți trimite notificări în bulk sau individuale.

ContentSpeed

Prin intermediul serviciului SendSMS integrat, ContentSpeed vă oferă posibilitatea de a comunica ușor și rapid promoțiile din magazinul dvs. online sau starea comenzii către clienți. Clienții dvs. au acces la telefonul mobil oricând și oriunde, astfel că mesajele SMS sunt deschise în câteva secunde.

MerchantPro

MerchantPro este o soluție completă de comerț electronic pentru afacerea dvs., ce reunește peste 5000 de comercianți din întreaga lume. Modulul sendSMS vă permite să trimiteți SMS-uri clienților magazinului dvs., direct din contul dvs. MerchantPro.

SALES Manago

SALESmanago Marketing Automation - personalizați-vă comunicarea cu fiecare prospect, în timp real. Cu integrarea sendSMS, veți putea trimite SMS-uri în bloc, răspunsuri automate prin SMS, SMS bidirecțional, Opt-in / Opt-out, linkuri scurte prin SMS...

BOCP

Business Online Control Panel conectează soluțiile de gestionare a stocurilor și soluțiile de vânzări. Integrarea cu sendSMS permite trimiterea de alerte SMS pentru diferite evenimente ERP: preluarea unei comenzi, generarea awb, emiterea unei facturi, status livrare...

QDental

QDental este un program modern de gestionare a clinicilor și cabinetelor stomatologice. Cu sendSMS integrarea oferă posibilitatea de a trimite SMS pacienților pentru programari, zile de naștere sau onomastică sau pentru alte ocazii.

FamShop

FamShop conectează magazinele online, marketplace-urile cu ERP-uri, CRM-uri, firme de curierat. Integrarea sendSMS permite trimiterea de alerte SMS pentru diverse evenimente: preluarea unei comenzi, generarea awb, emiterea unei facturi, statusul livrarii etc.

BIGcommerce

Aplicația de notificare BigCommerce sendSMS vă permite să păstrați legătura cu clienții dvs. care trimit notificări prin SMS pentru diverse evenimente: preluarea unei comenzi, generarea de awb, emiterea unei facturi, starea de livrare, coșul abandonat etc.

WooCommerce

Vă permite să trimiteți campanii SMS către o bază de date existentă, personalizată în funcție de produs, timp, comandă minimă, județ. Alte opțiuni: SMS de test cu previzualizare; SMS-uri selective clienților care au plasat o comandă într-un anumit punct.

SMS for Marketplaces

Dezvoltăm integrări personalizate cu diverse platforme, pentru a vă ajuta să comunicați rapid, eficient și convenabil cu clienții dvs., oriunde s-ar afla aceștia. Modulul poate fi accesat dintr-o interfață web securizată cu acces 24/7 de oriunde din lume.

osTicket

Cu integrarea sendSMS - osTicket, puteți trimite notificări clienților, puteți ține legătura cu angajații și colaboratorii prin SMS, RCS, Viber și multe altele. Puteți configura scenarii prin care să se trimită automat notificări, în funcție de anumiți triggeri.

CS Cart

Pluginul SendSMS permite trimiterea de notificări SMS personalizate privind starea comenzii, asigurând o comunicare neîntreruptă cu clienții. După configurarea programului de completare, notificările sunt trimise automat.

Procesio

Prin Procesio vă puteți administra contul de notificari SendSMS și campaniile într-un mediu ``no code`` , modalitate prin care notificarile pot fi implemente pe noi fluxuri specifice logicii companiei și afacerii dvs.

BaseLinker

Magazinele online au posibilitatea de a trimite notificări (SMS, RCS, Viber), totul automatizat prin intermediul BaseLinker. Îmbunătățești procesele și afacerea ta crește rapid, scalabil și eficient.

WHMCS

Modul SMS pentru WHMCS. Trimitere de mesaje automatizate clienților, cu privire la acțiuni definite: înregistrare, comandă nouă, schimbare parolă, finalizare plată, utilizând platforma sendSMS.ro

SelectSoft

Prin integrarea modului sendSMS, dezvoltatorul de soluții software de gestiune stocuri, facturare și vânzare SelectSoft adaugă extraopțiuni de notificari prin SMS.

Integrately

Integrately și sendSMS vă ajută să vă automatizați notificările dintr-un singur click. Este creat pentru profesioniștii și proprietarii de afaceri care doresc să-și automatizeze procesele rapid și ușor. Nu e nevoie să angajezi programatori!

While1

While1 Shop vă ajută să automatizați activitățile de rutină și să închideți rapid mai multe comenzi. Cu modulul sendSMS, puteți trimite automat sau manual notificări prin SMS clienților dvs.

nexus logo2

Nexus ERP

Nexus ERP integrează avertizări text via sendSMS.ro. Nexus ERP asigură o digitalizare unitară a activităţilor firmelor: financiar-contabil, vânzări offline și online, stocuri, resurse umane...

firmao

Firmao

Software care automatizează procesele CRM/ERP/WMS disponibile în cloud. Notificările prin SMS ajută afacerile care folosesc Firmao să își eficientizeze comunicarea.

Pabbly Connect

Cu Pabbly, vă conectați aplicațiile preferate în câteva minute și vă automatizați fluxurile de lucru. Conectați modulul de notificări sendSMS cu peste 1.500 de aplicații de pe Pabbly Connect.

Pipedream

Creați și rulați fluxuri de lucru în Pipedream folosind API-ul sendSMS. Folosiți 1000 de declanșatori și acțiuni gata disponibile de la peste 2.000 de aplicații sau scrieți cod personalizat pentru a integra orice aplicație sau API în câteva secunde. Cu Pipedream, puteți conecta API-uri remarcabil de rapid!

IFTTT

IFTTT - platformă de integrare care ajută milioane de oameni și mii de companii să-și transforme produsele în servicii integrate, conectate. Poți conecta instrumentele pe care le folosești în fiecare zi în viața ta și afacerea ta și creezi automatizări cu declanșatoare și acțiuni exclusive.

VREI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE ȘI SERVICIILE SENDSMS?

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare.