1. SMS marketing
 2. »
 3. MOBILE ADVERTISING

Mobile Advertising

Publicitate prin SMS, Reclama prin SMS sau, altfel spus, Marketing pe Mobil. Cea mai rapidă și eficientă metodă de a crește vânzările și de a fideliza clienții.

Dacă email-ul este personal, SMS-ul tocmai a devenit şi mai personal! Fă cunoştinţă cu instrumentul suprem în materie de publicitate şi marketing: telefonul mobil! Nimic nu este mai personal decât mobilul. Toată lumea are unul, indiferent de vârstă sau mediul social în care se învârte. Iar partea cea mai bună din această poveste este că mesajele tale ajung la ei, oriunde ar fi.

Nimeni nu refuză comunicarea prin SMS dacă mesajul şi conţinutul sunt relevante!

Cum ştim asta?
Un eşantion de bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 18 – 35 ani, cu nivel mediu şi ridicat de educaţie şi venit, au fost intervievaţi cu privire la primirea de mesaje publicitare, de marketing sau informaţii prin SMS. Astfel, în urma acestui studiu efectuat de Unlock Research, au fost identificate 4 tipuri de utilizatori.

 • 1

  Tipul interactiv

  25% – este deschis la informaţie utilă prezentată în mod plăcut şi creativ

 • 2

  Tipul adaptabil

  35% – acceptabilitate ridicată la reclamele pe mobil

 • 3

  Tipul rezervat

  31% – prezintă atitudine destul de conservatoare referitor la comunicare însă reacţionează pozitiv dacă informaţia este scurtă şi la obiect şi poate fi stimulat prin oferirea de beneficii (bonusuri, reduceri, etc.)

 • 4

  Tipul exigent

  9% – caută mai degrabă informatie clară şi precisă şi poate fi atras prin oferte cât mai personalizate

În concluzie, clienţi există, inovaţia în comunicare există şi ea şi, mai mult decât atât, este ieftină şi eficientă. Întrebarea este:

Cum vom exploata acest nou canal de comunicare? Prin:

Mobile Advertising Vodafone România.

Mobile Advertising Vodafone România.

În parteneriat cu Vodafone România putem realiza şi transmite campanii de mobile marketing către baza de date de clienţi Vodafone România, segmentată şi filtrată după criteriile specificate de tine.

Mobile Advertising Orange România.

Mobile Advertising Orange România.

În acelaşi fel, dar în parteneriat cu Orange România, putem transmite campaniile de SMS Marketing către baza de date de clienţi Orange România.

De ce este Marketingul prin SMS un canal de promovare eficient?

 • 9 din 10 consumatori preferă să comunice cu companiile prin mesaje SMS, fie acestea alerte, notificări, promoții etc.
 • SMS marketingul depășește marketingul prin e-mail cu o rată de deschidere de 98% și numai 1% spam. În contrast, e-mailul are o rată de deschidere de 20% si 49,7% spam.
 • 90% din mesajele SMS sunt citite în decurs de 3 minute de la primire. Unul dintre principalele motive pentru care publicitatea pe telefoanele mobile este eficienta.
 • Durează doar 90 de secunde pentru ca o persoană obișnuită să răspundă la un mesaj text.
 • În timp ce doar 20% dintre oameni răspund la apeluri pe care nu le așteaptă, SMS-urile sunt citite în medie în 5 secunde.
 • Există o rată de răspuns de 45% pentru mesajele SMS, comparativ cu doar 8% pentru e-mail. Interacțiunea este, de asemenea, mult mai mare, cu o rată de click de 36% pentru SMS și doar 3,4% pentru e-mail. Acest lucru este avantajos atât pentru promovarea pe mobil, cât și pentru sondaje.
 • În ciuda exploziei SMS-urilor, 61% dintre companii nu au adoptat încă Marketingul pe Mobil. Dar, asta e pe cale să se schimbe. Profită și tu de beneficiile Mobile Marketing.
 • Utilizand linkuri branduite sau linkuri scurte în campaniile de promovare prin SMS poti crește vizibilitatea mărcii și CTR-ul cu până la 39%.
 • Până la 80% dintre consumatori au preferat să-și urmărească comenzile online prin SMS.

Solicită o ofertă personalizată


  SELECTEAZA OPERATOR Vodafone Romania Orange Romania

  TIP CLIENT Prepaid Postpaid
  Localitate Da Nu
  GEN Femei Barbati
  VENIT LUNAR Mediu Peste medie
  INTERNET MOBIL Activ Inactiv
  Tip telefon Smartphone Result

  In functie de specificul campaniei se mai pot adauga alte filtre care va ofera informatii despre bonitatea utilizatorului, segmentarea comportamentala, activarea serviciului Roaming + tara in care a fost folosit.

  Vrei mai multe informatii despre produsele si serviciile SendSMS?

  Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare.