1. SMS marketing
 2. ┬╗
 3. MOBILE ADVERTISING

Mobile Advertising

Publicitate prin SMS, Reclam─â prin SMS sau, altfel spus, Marketing pe Mobil. Cea mai rapid─â ╚Öi eficient─â metod─â de a genera lead-uri, cre╚Öte v├ónz─ârile ╚Öi de a fideliza clien╚Ťii: Mobile Advertising. Dac─â n-ai o baz─â generoas─â cu numere de telefon, sendSMS te ajut─â s─â livrezi mesaje SMS c─âtre baza de clien╚Ťi Vodafone ╚Öi Orange Rom├ónia, segmentat─â ╚Öi filtrat─â dup─â criteriile specificate de tine.

Dac─â email-ul este personal, SMS-ul tocmai a devenit ┼či mai personal! F─â cuno┼čtin┼ú─â cu instrumentul suprem ├«n materie de publicitate ┼či marketing: telefonul mobil! Nimic nu este mai personal dec├ót mobilul. Toat─â lumea are unul, indiferent de v├órst─â sau mediul social ├«n care se ├«nv├órte. Iar partea cea mai bun─â din aceast─â poveste este c─â mesajele tale ajung la ei, oriunde ar fi.

Nimeni nu refuz─â comunicarea prin SMS dac─â mesajul ┼či con┼úinutul sunt relevante!

Cum ┼čtim asta?
Un e┼čantion de b─ârba┼úi ┼či femei cu v├órste cuprinse ├«ntre 18 ÔÇô 35 ani, cu nivel mediu ┼či ridicat de educa┼úie ┼či venit, au fost intervieva┼úi cu privire la primirea de mesaje publicitare, de marketing sau informa┼úii prin SMS. Astfel, ├«n urma acestui studiu efectuat de Unlock Research, au fost identificate 4 tipuri de utilizatori.

 • 1

  Tipul interactiv

  25% ÔÇô este deschis la informa┼úie util─â prezentat─â ├«n mod pl─âcut ┼či creativ

 • 2

  Tipul adaptabil

  35% ÔÇô acceptabilitate ridicat─â la reclamele pe mobil

 • 3

  Tipul rezervat

  31% ÔÇô prezint─â atitudine destul de conservatoare referitor la comunicare ├«ns─â reac┼úioneaz─â pozitiv dac─â informa┼úia este scurt─â ┼či la obiect ┼či poate fi stimulat prin oferirea de beneficii (bonusuri, reduceri, etc.)

 • 4

  Tipul exigent

  9% ÔÇô caut─â mai degrab─â informatie clar─â ┼či precis─â ┼či poate fi atras prin oferte c├ót mai personalizate

├Än concluzie, clien┼úi exist─â, inova┼úia ├«n comunicare exist─â ┼či ea ┼či, mai mult dec├ót at├ót, este ieftin─â ┼či eficient─â. ├Äntrebarea este:

Cum vom exploata acest nou canal de comunicare? Prin:

Mobile Advertising Vodafone România.

Mobile Advertising Vodafone România.

├Än parteneriat cu Vodafone Rom├ónia putem realiza ┼či transmite campanii de mobile marketing c─âtre baza de date de clien┼úi Vodafone Rom├ónia, segmentat─â ┼či filtrat─â dup─â criteriile specificate de tine.

Mobile Advertising Orange România.

Mobile Advertising Orange România.

├Än acela┼či fel, dar ├«n parteneriat cu Orange Rom├ónia, putem transmite campaniile de SMS Marketing c─âtre baza de date de clien┼úi Orange Rom├ónia.

Serviciul Mobile Advertising┬ápe bazele operatorilor GSM┬áoferit de┬ásendSMS ├«╚Ťi ofer─â acces la milioane de poten╚Ťiali clien╚Ťi. Costul unei campanii Mobile Advertising este mult mai sc─âzut fa╚Ť─â de publicitatea online, TV sau radio.

Prin intermediul platformei SendSMS și cu sprijinul Vodafone sau Orange:

 • Trimi╚Ťi mesaje SMS de 160 caractere, cu originator alfanumeric (numele companiei) c─âtre milioane de clien╚Ťi din baza de date Orange sau Vodafone.
 • Trimi╚Ťi notific─âri RCS cu con╚Ťinut media ├«mbog─â╚Ťit (fotografii, videoclipuri, audio ╚Öi carusele), cu op╚Ťiuni interactive, c─âtre sute de mii de clien╚Ťi din baza de date Orange sau Vodafone.
 • Trimi╚Ťi mesaje IVR, pre├«nregistrate de max. 1 minut cu descrierea serviciilor promovate, c─âtre 4 milioane de clien╚Ťi Vodafone. Clien╚Ťii au posibilitatea de a fi contacta╚Ťi de c─âtre Brand prin acceptul ofertei cu ajutorul butoanelor de vot.
 • Trimi╚Ťi e-mailuri cu descrierea serviciilor promovate c─âtre 800 000 de clien╚Ťi din baza de date Vodafone.
 • Targetezi loca╚Ťia┬á ├«n timp real (Vodafone Location Based Services) ÔÇô c├ónd un utilizator ajunge ├«ntr-un anumit mall, hypermarket, aeroport prime╚Öte un mesaj SMS personalizat.

Solicit─â o ofert─â personalizat─â


  SELECTEAZA OPERATOR Vodafone Romania Orange Romania

  TIP CLIENT Prepaid Postpaid
  Localitate Da Nu
  GEN Femei Barbati
  VENIT LUNAR Mediu Peste medie
  INTERNET MOBIL Activ Inactiv
  Tip telefon Smartphone Result

  In functie de specificul campaniei se mai pot adauga alte filtre care va ofera informatii despre bonitatea utilizatorului, segmentarea comportamentala, activarea serviciului Roaming + tara in care a fost folosit.

  Vrei mai multe informa╚Ťii despre produsele ╚Öi serviciile sendSMS?

  ├Ä╚Ťi st─âm la dispozi╚Ťie pentru orice ├«ntrebare.