1. SMS marketing
 2. »
 3. MOBILE ADVERTISING

Mobile Advertising

Publicitate prin SMS, Reclamă prin SMS sau, altfel spus, Marketing pe Mobil. Cea mai rapidă și eficientă metodă de a genera lead-uri, crește vânzările și de a fideliza clienții: Mobile Advertising. Dacă n-ai o bază generoasă cu numere de telefon, sendSMS te ajută să livrezi mesaje SMS către baza de clienți Vodafone și Orange România, segmentată și filtrată după criteriile specificate de tine.

Dacă email-ul este personal, SMS-ul tocmai a devenit şi mai personal! Fă cunoştinţă cu instrumentul suprem în materie de publicitate şi marketing: telefonul mobil! Nimic nu este mai personal decât mobilul. Toată lumea are unul, indiferent de vârstă sau mediul social în care se învârte. Iar partea cea mai bună din această poveste este că mesajele tale ajung la ei, oriunde ar fi.

Nimeni nu refuză comunicarea prin SMS dacă mesajul şi conţinutul sunt relevante!

Cum ştim asta?
Un eşantion de bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 18 – 35 ani, cu nivel mediu şi ridicat de educaţie şi venit, au fost intervievaţi cu privire la primirea de mesaje publicitare, de marketing sau informaţii prin SMS. Astfel, în urma acestui studiu efectuat de Unlock Research, au fost identificate 4 tipuri de utilizatori.

 • 1

  Tipul interactiv

  25% – este deschis la informaţie utilă prezentată în mod plăcut şi creativ

 • 2

  Tipul adaptabil

  35% – acceptabilitate ridicată la reclamele pe mobil

 • 3

  Tipul rezervat

  31% – prezintă atitudine destul de conservatoare referitor la comunicare însă reacţionează pozitiv dacă informaţia este scurtă şi la obiect şi poate fi stimulat prin oferirea de beneficii (bonusuri, reduceri, etc.)

 • 4

  Tipul exigent

  9% – caută mai degrabă informatie clară şi precisă şi poate fi atras prin oferte cât mai personalizate

În concluzie, clienţi există, inovaţia în comunicare există şi ea şi, mai mult decât atât, este ieftină şi eficientă. Întrebarea este:

Cum vom exploata acest nou canal de comunicare? Prin:

Mobile Advertising Vodafone România.

Mobile Advertising Vodafone România.

În parteneriat cu Vodafone România putem realiza şi transmite campanii de mobile marketing către baza de date de clienţi Vodafone România, segmentată şi filtrată după criteriile specificate de tine.

Mobile Advertising Orange România.

Mobile Advertising Orange România.

În acelaşi fel, dar în parteneriat cu Orange România, putem transmite campaniile de SMS Marketing către baza de date de clienţi Orange România.

Serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM oferit de sendSMS îți oferă acces la milioane de potențiali clienți. Costul unei campanii Mobile Advertising este mult mai scăzut față de publicitatea online, TV sau radio.

Prin intermediul platformei SendSMS și cu sprijinul Vodafone sau Orange:

 • Trimiți mesaje SMS de 160 caractere, cu originator alfanumeric (numele companiei) către milioane de clienți din baza de date Orange sau Vodafone.
 • Trimiți notificări RCS cu conținut media îmbogățit (fotografii, videoclipuri, audio și carusele), cu opțiuni interactive, către sute de mii de clienți din baza de date Orange sau Vodafone.
 • Trimiți mesaje IVR, preînregistrate de max. 1 minut cu descrierea serviciilor promovate, către 4 milioane de clienți Vodafone. Clienții au posibilitatea de a fi contactați de către Brand prin acceptul ofertei cu ajutorul butoanelor de vot.
 • Trimiți e-mailuri cu descrierea serviciilor promovate către 800 000 de clienți din baza de date Vodafone.
 • Targetezi locația  în timp real (Vodafone Location Based Services) – când un utilizator ajunge într-un anumit mall, hypermarket, aeroport primește un mesaj SMS personalizat.

Solicită o ofertă personalizată


  SELECTEAZA OPERATOR Vodafone Romania Orange Romania

  TIP CLIENT Prepaid Postpaid
  Localitate Da Nu
  GEN Femei Barbati
  VENIT LUNAR Mediu Peste medie
  INTERNET MOBIL Activ Inactiv
  Tip telefon Smartphone Result

  In functie de specificul campaniei se mai pot adauga alte filtre care va ofera informatii despre bonitatea utilizatorului, segmentarea comportamentala, activarea serviciului Roaming + tara in care a fost folosit.

  Vrei mai multe informații despre produsele și serviciile sendSMS?

  Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare.