1. SMS marketing
  2. »
  3. Mesagerie de afaceri

Notificări RCS Business

RCS Business Messaging - Viitorul mesageriei mobile este aici!

 Milioane de companii se bazează pe SMS pentru a comunica clienților ultimele noutăți și oferte. Dar, SMS-ul clasic este deja de modă veche pentru marile brand-uri. 

Standardul RCS (Rich Communication Services) îmbunătățește mesageria clasică cu funcții avansate:✔️fotografii și videoclipuri HD ✔️carusele cu produse sau opțiuni ✔️butoane configurabile ✔️chatbots ✔️mesaje < 8000 de caractere. 

Cu mesageria RCS, preinstalată pe telefoanele Android, experiența mobilă a utilizatorilor devine una înalt personalizată.  

Serviciul RCS Business marchează o evoluție în Marketingul prin SMS. Spre deosebire de SMS-urile clasice, notificările RCS Business au un engagement de până la 20 de ori mai mare.

RCS Business îți scoate în evidență brand-ul prin mesaje interactive și memorabile!

Principalele avantaje ale utilizării Notificărilor RCS Business:

  • Conversațiile sunt bogate în conținut –  imagini de înaltă calitate, videoclipuri HD, GIF-uri, carusele cu produse de cumpărat sau opțiuni de bifat, chatbots și altele. Prin urmare engagement-ul este de 20x mai mare față de SMS-urile clasice. 
  • Comunici cu clienții în timp real. Prin location sharing, brand-urile din zona Retail & HoReCa pot trimite utilizatorilor oferte personalizate, cu rate de conversie de 2-3 ori mai mari față de campaniile SMS clasice. Iar prin folosirea unor cuvinte cheie în mesaje, clienții primesc în timp real confirmări, actualizări și informații.
  • Mesajele sunt criptate și securizate, astfel încât utilizatorii să poată fi siguri că informațiile lor sunt protejate. RCS oferă protecție împotriva mesajelor spam și a atacurilor de tip phishing, ceea ce este un mare avantaj față de mesageria text tradițională.
  • Conversațiile sunt sincronizate între toate dispozitivele, astfel încât utilizatorii să poată accesa istoricul de mesaje de pe orice dispozitiv.
  • RCS Business Messages îți oferă statistici și analize în timp real (rata de deschidere, accesarea unor linkuri etc.).
  • Prin Fallback to SMS, utilizatorii care dezinstalează aplicația de mesagerie sau nu mai folosesc Android, primesc mesajele sub formă de SMS-uri clasice.
  • La fel ca în campaniile SMS clasice, poți folosi un senderID personalizat (numele brandului).
  • Google RCS / Chat Messages este o aplicație nativă smarthone-urilor Android, prin urmare ai acces la o plajă largă de utilizatori. 

Prin mesaje și notificări RCS Business: 

✔️Perfecționezi experiența consumatorilor ✔️Automatizezi comunicarea cu clienții ✔️Crești brand awareness-ul  ✔️Crești vânzările

rcs business sms romania

RCS Business Messaging – ideal pentru marketing B2C

Cu funcționalități care rivalizează cu aplicațiile create de clienți, cercetările arată că RCS ajută companiile să ajungă la clienți în moduri noi și inedite. 89% dintre utilizatorii de smartphone-uri primesc de obicei mesaje comerciale de la companii. După e-mail, SMS-ul este canalul comercial de mesagerie mobilă dominant, în toate grupele de vârstă. Notificările Google RCS Business, deși mai avantajoase decât SMS-urile clasice, nu sunt încă utilizate la saturație, prin urmare, acționează acum pentru a ieși în evidență printre competitori.

Mai multe despre Rich Communication Services (RCS Chat):

VREI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE ȘI SERVICIILE SENDSMS?

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare.