• Mobile Advertising

  Fă cunoştinţă cu instrumentul suprem în materie de publicitate şi marketing: telefonul mobil!

  Vezi detalii
 • Autentificare in 2 Pasi

  Autentificarea in 2 pasi adauga un nivel in plus de securitate in cadrul unei sesiuni de autentificare.

  Vezi detalii
 • SMS Platform

  Send SMS. Sau cum să activezi în sectorul marketingului mobil, fără să ai nevoie de personal specializat.

  Vezi detalii
 • Campanii SMS

  Alege comunicarea directă prin SMS. SMS Marketing, notificari prin SMS sau SMS Customer Care? Orice este...

  Vezi detalii
 • 2 Way SMS

  Interacţionezi cu milioane de utilizatori din întreaga lume pe un singur număr. Asta inseamnă campaniile 2 way SMS. Când demarezi o campanie de comunicare 2 way ai posibilitatea să alegi din numere scurte sau SIM Hosting. În plus, ai:

  Vezi detalii
 • HLR Number Lookup

  Vrei să optimizezi mesajele şi să economiseşti bani? Asta face serviciul nostru HLR prin identificarea destinaţiilor unde nu pot fi livrate mesajele. În principiu, este un serviciu prin care te asiguri că mesajele ajung la abonaţii tăi şi un număr, care...

  Vezi detalii

 

Campaniile SMS sunt cele mai ieftine și larg acceptate forme de mobile marketing. Marketingul prin SMS-uri poate fi utilizat pentru creșterea vânzărilor, construirea brandului, CRM, loialitate și campanii de retenție, dar și ca un instrument de raspuns direct pentru campanii TV, radio sau publicitate print.

SMS Marketing– cel mai direct canal de marketing

 • Eficiență – campaniile prin SMS sunt mai ieftine decât cele de email marketing, mult mai citite decat e-mailul, mai mult personale decât media de difuzare, mai acceptabile decât telemarketingul și mai măsurabile decât media de imprimare.
 • Canal de răspuns direct - prin SMS-uri la numere scurte (de exemplu, textul " DA " la 333), poți crește în mod semnificativ rata de răspuns la campaniile de publicitate și poți genera răspunsuri imediate, pentru echipele de vânzări.
 • Rezultate imediate - cei mai mulți oameni au acces la telefonul mobil în orice moment și astfel mesajele text sunt, de obicei, deschise în câteva secunde. Prin 2WaySMS, clienții pot răspunde , de asemenea, în câteva secunde. Nu mai trebuie să aștepți săptămâni sau luni intregi pentru a colecta rezultatele campaniei de marketing.
 • Cost-eficienţă - randamentul investițiilor în campanii SMS este semnificativ mai mare decât alte forme de marketing. Iar în cazul în care clienții transmit mesajul și prietenilor lor, campania de marketing prin SMS se transformă într-una virală și gratuită.

Este timpul să faci cunoştinţă cu instrumentul suprem în materie de publicitate şi marketing: telefonul mobil! Contacteaza-ne chiar acum!

Login / Register SendSMS folosește cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.