1. SMS marketing
  2. »
  3. Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Bine ati venit pe site-ul www.sendsms.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Aceste Conditii de Utilizare si utilizare a acestui website sunt guvernate de legile din Romania. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Any Media Development SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Any Media Development SRL

SC Any Media Development SRL, denumita generic in cele ce urmeaza www.sendsms.ro, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-lui www.sendsms.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul din domeniul www.sendsms.ro si pentru care SC Any Media Development SRL are calitatea de autor / proprietar / administrator.

Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinu

Drepturi de autor

SC Any Media Development SRL este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea SC Any Media Development SRL sau sunt licentiate de SC Any Media Development SRL pentru a fi folosite.

Continut, Informatii si valori.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre SC Any Media Development SRL si institutiilor sau distribuitorii acestor produse si servicii, care sunt introduse direct de acestia si/sau preluate din documente publice ale acestora. Din acest motiv, www.sendsms.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site. Valorile, datele tehnice, descrierile si evaluarile afisate nu constituie o oferta din partea SC Any Media Development SRL sau a tertilor prezenti in site.

SC Any Media Development SRL va face tot posibilul sa se asigure ca informatiile afisate in site sunt adevarate in momentul publicarii lor, dar SC Any Media Development SRL sau oricare parte prezenta in site, nu este responsabil pentru claritatea si veridicitatea informatiilor.

Licente de utilizare

www.sendsms.ro va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea www.sendsms.ro.ro

Aceasta licenta nu include:
– revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
– download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
– utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor;

Serviciile sendSMS.ro nu sunt destinate a fi folosite in scopuri politice, pentru a promova continut din categoria ‘ adult ‘, pentru a defaima sa a instiga la actiuni violente, pentru a trimite mesaje catalogate ca fiind SPAM, sau inselatoare de tip Phishing, ori mesaje prin intermediul carora se raspandesc virusi, in cazul incalcarii acestei prevederi, accesul la serviciile oferite poate fi suspendate/blocate permanent fara o notificare in prealabil si fara posibilitatea de a recupera suma ramasa credit.

www.sendsms.ro nu poate garanta disponibilitatea tuturor serviciilor afisate.
Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al www.sendsms.ro

Website-ul este furnizat de catre sendSMS.ro pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. sendSMS.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la sendSMS.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Any Media Development SRL se absolva in mod expres de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea / vizitarea / utilizarea website-ului.

Any Media Development SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea, acuratetea sau prezentarea materialelor de pe website.

Any Media Development SRL nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.

Serviciile prezentate pe site nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea sendSMS.ro , accesati pagina de contact.

Any Media Development SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela pe baza unor motive bine justificate si pe baza valorilor impartasite.
Any Media Development SRL are dreptul sa suspende activitatea cu anumiti comercianti, in cazul in care continuarea colaborarii ar afecta imaginea sendSMS.ro.

Utilizarea Chatului AI

Descrierea Serviciului de Chat AI

Serviciul de Chat AI este furnizat pentru a oferi asistență utilizatorilor site-ului prin intermediul unui asistent virtual automatizat. Acest serviciu este conceput pentru a răspunde la întrebări frecvente și pentru a oferi informații generale despre serviciile noastre.

Limitări ale Serviciului de Chat AI

Chatul AI nu este capabil să ofere consultanță juridică, financiară sau medicală specifică. Răspunsurile generate de Chatul AI sunt bazate pe algoritmi și date preexistente și pot să nu reflecte întotdeauna cele mai recente informații sau situații individuale.

Utilizarea Informațiilor Furnizate

Utilizatorii sunt responsabili pentru verificarea și validarea informațiilor primite prin Chatul AI înainte de a le utiliza în luarea deciziilor importante. SendSMS nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile întreprinse pe baza informațiilor furnizate de Chatul AI.

Confidențialitate și Date Personale

Informațiile partajate în timpul interacțiunilor cu Chatul AI sunt tratate conform politicii noastre de confidențialitate. Utilizatorii sunt încurajați să evite divulgarea de informații personale sensibile sau confidențiale în conversațiile cu Chatul AI.

Disponibilitatea Serviciului

Serviciul de Chat AI este disponibil în mod continuu, însă SendSMS nu garantează accesul neîntrerupt sau lipsa erorilor tehnice. Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe serviciul de Chat AI în orice moment, fără notificare prealabilă.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

SendSMS își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, iar continuarea utilizării serviciului de Chat AI reprezintă acceptul utilizatorului față de noile termene și condiții.

Prin utilizarea serviciului de Chat AI, utilizatorii sunt de acord cu acești termeni și condiții și înțeleg limitările și responsabilitățile asociate.

Modalitati de plata

Plata online:

Plata aferenta creditului comandat prin intermediul Platformei sendSMS.ro este efectuata exclusiv prin intermediul procesatorului de plati online NETOPIA mobilPay.

Toate tarifele sunt exprimate in euro (EUR) si se factureaza in Lei la cursul valutar din ziua emiterii facturii. Aceasta modalitate se afla in sectiunea Buy Now, din contul de utilizator a platformei sendSMS.ro.

Pentru platile online, sendSMS.ro nu este/nu poate fi facut responsabil pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de Lei. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai utilizatorul.

Prin intermediul sendSMS.ro se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD, MAESTRO.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma procesatorului de plati.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata NETOPIA mobilPay. sendSMS.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra si nu va solicita niciodata codul PIN al cardului dumneavoastra.

sendSMS.ro a luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastra, dar transmiterea datelor si informatiilor revin exclusiv utilizatorului.

Prin achizitionarea creditului din platforma sendSMS.ro, utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in procesul de inregistrare pe website.

Ordin de plata:

Utilizatorul acceseaza sectiunea “Buy Now”, se alege ca metoda de plata “Pay by Bank” apoi se genereaza, cu datele aferente fiecarui tip de comparator o factura proforma in baza careia se va face plata

Confidentialitate si Securitate :

Definitii confidentialitate:

1. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
3. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
5. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
6. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
7. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
8. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
9. date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
10. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Securitate:

Utilizatorii website-ului, sunt raspunzatori pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunt de acord sa isi asume intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe website cu datele de autentificare. In cazul in care utilizatorii suspecteaza ca, din diverse motive imputabile, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, vor notifica imediat sendSMS.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set de date cat si a aplica noi masuri de Securitate a contului. Va recomandam activarea functiei 2FA (two factor authentication) inca de la prima utilizare a contului.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui website si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si Conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral sendSMS.ro sau partenerii / afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Utilizatorii nu pot folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonalizeze o alta persoana sau entitate.

Colectarea de date cu caracter personal

SendSMS.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.sendsms.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
• Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
• Pentru a livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
• Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.
• Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
• Pentru a factura, a corespondenta, a incheia contracte si anexe la contracte, a efectua plati
• SendSMS.ro colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. SendSMS.ro poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
• Pentru a imbunatati securitatea accesului.
• Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
Pentru mai multe detalii legate despre cookies: Politica de utilizare Cookie-uri