sendSMS = Chat & SMS Marketing + Mobile Advertising.

Este timpul să faci cunoştinţă cu instrumentul suprem în materie de comunicare şi publicitate: telefonul mobil! 

Puterea Marketingului prin SMS:

99% rată de deschidere

SMS-urile au o rată de deschidere de 99% și doar 1% spam. În contrast, e-mailul are o rată de deschidere de 20% și 49,7% spam.

90% sunt citite < 3 minute

Avem mereu telefonul la îndemână. Prin urmare, SMS-urile sunt citite în cel mult 3 minute de la primire. Iar cele așteptate, imediat (ex. coduri, parole).

29% rată de conversie

În medie, o rată de conversie cu 200% mai mare decât alte strategii de marketing digital. Mai ales dacă SMS-urile includ linkuri scurte, brand-uite.

Mesajul potrivit, în momentul potrivit

Când abonatul ajunge într-o locație targetată, precum un anumit mall sau aeroport, primește un mesaj SMS personalizat.

20X engagement cu RCS Business

SMS Rich Media: engagement X20 mai mare față de SMS-ul clasic. Mesaje <1600 caractere, fotografii, video și carusele.

ROI Excelent

Prețul unei campanii SMS este mic; de exemplu, 20 euro pentru 500 SMS-uri, 190 euro pentru 5000 de SMS-uri clasice. Iar ROI-ul excelent!

Afacerile care mizează pe SMS Marketing dispun de un avantaj imens: acces direct la atenția clienților. Ai primit vreodată un SMS și nu l-ai citit? În schimb, câte reclame online/ TV ai ignorat? Nimeni nu refuză comunicarea prin SMS, dacă se respectă 3 reguli de bază: permisiunea utilizatorului, relevanța mesajului, frecvența optimă.

Iată cum te putem ajuta să-ți dezvolți afacerea:

SMS clasic, Rich Media, Chat

Campanii Bulk SMS, Notificări RCS Business (SMS-uri Rich Media), Notificări Viber, Campanii SMS bidirecționale, Mail2SMS, SMS2Mail, Autentificare în 2 pași și OTP via SMS. SMS prin scanare QR Code, Short URL in-house, HLR Number Lookup.

Mobile Advertising

Când nu ai o bază de date cu numere de telefon, cu sendSMS livrezi SMS-uri clasice și rich media, mesaje IVR, SMS-uri location based către baza de clienți Vodafone și Orange România. Segmentăm lista de contacte după criteriile specificate de tine.

Module SMS native

>30 de module SMS no-code gratuite și integrări low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, integratoare worldwide: Magento, PrestaShop, OpenCart, Woocommerce, Shopify, GoMag, ContentSpeed, Zapier, HubSpot, RPA UiPath…(lista completă aici). 

SMS API

Integrezi o bază de date externă via API sau îți conectezi software-ul la platforma noastră prin HTTP(s) API, pentru a trimite SMS-uri în masă. Îți punem la dispoziție documentația și-ți oferim suport gratuit sau te punem în legătură cu partenerii noștri.

Campaniile SMS sunt cele mai ieftine și larg acceptate forme de mobile marketing. Marketingul prin SMS-uri poate fi utilizat pentru creșterea vânzărilor, construirea brandului, CRM, loialitate și campanii de retenție, dar și ca un instrument de răspuns direct pentru campanii TV, radio sau publicitate print.

Cum funcționează?

Vrei să trimiți mesaje Chat sau SMS-uri în masă, către sute, mii sau milioane de clienți din România și/sau din alte 170 de țări? Cu sendSMS, activezi în sectorul marketingului mobil, fără personal specializat. Simplu, rapid, rentabil. 

 Interfața web sendSMS.ro

 • Te înregistrezi pe platforma sendSMS.ro aici.
 • Încarci lista cu numere de telefon.
 • Dacă dorești, segmentezi lista de contacte la nivel de: produs cumpărat, perioadă, sumă minimă comandă, județ.
 • Scrii mesajul sau personalizezi template-urile pentru campaniile SMS.
 • Achiziționezi credite (valabilitate nelimitată).  Notă: prima plată necesită verificarea unui operator și imediat ce va fi aprobată, plata va fi alocată contului tău.
 • Trimiți SMS-uri în masă sau programezi campaniile SMS. Plătești doar ce consumi (creditele).
 • Consulți rapoartele și te bucuri de rezultate.

 Modul SMS nativ / Conectare API

 • Instalezi modulul SMS gratuit corespondent platformei utilizate de compania ta (vezi lista aici). Sau te conectezi prin API la platforma sendSMS.
 • Te înregistrezi pe sendSMS.ro aici.
 • Achiziționezi credite, cu valabilitate nelimitată. Notă: prima plată necesită verificarea unui operator și imediat ce va fi aprobată, plata va fi alocată contului tău.
 • Segmentezi lista de contacte (produs cumpărat, sumă minimă comandă, județ etc).
 • Trimiți SMS-uri din panoul de administrare al site-ului/ aplicației tale. Plătești doar ce consumi (creditele).
 • Consulți rapoartele și te bucuri de rezultatele campaniei SMS.

Ce spun clienții noștri:

sendSMS

în câteva cifre

0 ani de activitate

în sectorul SMS Marketing & Mobile Advertising.

0 companii

pe care le-am ajutat să-și fidelizeze clienții și să-și crească vânzările.

0 integrări

no-code și low-code cu CMS-uri, CRM-uri, ERP-uri worldwide. Module SMS native gratuite.

0 țări

pe care le acoperim + 900 de reţele de telefonie worldwide.

   sendSMS este una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații ca un serviciu (CPaaS) din Europa și Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” (European Enterprise Awards 2021).

Vrei să lansezi o campanie SMS B2C sau B2B?

Întreabă-ne orice despre Chat / SMS Marketing & Mobile Advertising!