1. SMS marketing
  2. ┬╗
  3. PORTABILITATE

Portabilitate SMS

Serviciu Interogare Numere de Telefon Portate

Organizeaz─â-╚Ťi baza de date pentru a trimite mesaje SMS sau apeluri vocale ├«n func╚Ťie de operatorul real! Produsul nostru de portabilitate ├«╚Ťi permite s─â interoghezi baza de date a numerelor portate din Rom├ónia. Se poate accesa via API sau direct din contul creat ├«n platforma SendSMS. Ai acces la actualiz─âri zilnice ale numerele portate din toate re╚Ťelele mobile din Rom├ónia.

Statistici portabilitate numere de telefon

Conform celor mai recente date ANCOM, anul 2023 a continuat tendin╚Ťa de cre╚Ötere a volumului de numere de telefon portate, fiind stabilit un nou record de port─âri: 1.541.269 de numere de telefon ╚Öi-au schimbat operatorul, dar nu ╚Öi utilizatorul. 96% din totalul numerelor portate sunt numere de telefonie mobil─â.
RCS & RDS este furnizorul care a primit, prin portare, cele mai multe numere mobile, respectiv 866.855, fiind urmat de Vodafone cu 289.838 de numere primite ╚Öi Orange cu 181.522. Telekom Romania Mobile Communications a primit 111.751 de numere, Orange Romania Communications 22.876 ╚Öi al╚Ťii 104.

Sursa: ancom.ro

VREI MAI MULTE INFORMA╚ÜII DESPRE PRODUSELE ╚śI SERVICIILE SENDSMS?

├Ä╚Ťi st─âm la dispozi╚Ťie pentru orice ├«ntrebare.