Short URL

Grație noului serviciu SendSMS, acum pentru puteți crea mii de mesaje unice pentru a asigura comunicarea cu clienții, actualizarea stării comenzilor, informarea clienților în legătură cu întârzieri de livrare sau alte modificări, înștiințarea în legătură cu diverse strângeri de fonduri și promoții bazate pe locație folosind link-uri scurte.

În plus, utilizarea linkurilor scurte vă permite să măsurați eficiența acțiunilor de marketing și vă oferă informații suplimentare despre destinatarii dvs.
Astfel, puteți adăuga adrese URL scurte de tipul : https://ros.ms la un mesaj, ce redirecționează automat utilizatorii către orice pagină web specificată, URL-ul fiind vizibil ca https://ros.ms /xyz (fiecare utilizator va avea propriile variabile „xyz” unice).
Datorită acestei funcții, nu mai este necesară utilizarea unui număr mare de caractere pentru a scrie adresa URL și va fi posibilă monitorizarea clicurilor pe linkurile scurte. De asemenea, puteți descărca informații suplimentare despre utilizatori, în special despre :

Sistemul de operare (iOS, Android)

Tipul browserului folosit

Tipul de dispozitiv folosit

Data exactă când au accesat link-ul

Alte avantaje ale link-urilor scurtate ar fi:

Vrei mai multe informatii despre produsele si serviciile SendSMS?

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare.