1. SMS marketing
  2. »
  3. eCOMMERCE
  4. »
  5. PARTENERI

Parteneri

Colaborarile SendSMS cu principalii dezvoltatori romani de solutii E-commerce a permis proprietarilor de magazine online sa isi creasca notorietatea brandului si sa isi fidelizeze clientii prin notificari si oferte promotionale, avand la dispozitie un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% masurabil: SMS-ul.

Solutiile SendSMS dedicate segmentului E-commerce:

  • Campanii prin SMS care permit exploatarea bazei de date cu clienti existenti si care au drept rol principal transmiterea de oferte promotionale sau noutati dar si fidelizarea acestora. Va punem la dispozitie mai multe tipuri de servicii SMS Marketing: BulkSMS, 2WaySMS, SMS Gateway, HLR Number Lookup, Mail2SMS, SMS2Mail, Mobile Averstising.
  • 2FA (“2 factor authentication” sau “autentificare in 2 pasi”) care adauga un strat suplimentar de securitate datelor personale ale utilizatorilor. Mai multe detalii aici.

Parteneri

TRUSTED.RO

Prin parteneriatul cu Trusted RO, sendSMS ofera pachete gratuite de SMS-uri si alte avantaje magazinelor online care detin certificarea TRUSTED.ro. Pentru mai multe informatii, click aici.

TRUSTED.ro ajuta magazinele online sa se dezvolte, sa respecte legislatia actuala si sa puna in aplicare bunele practici in e-commerce. Afisarea Marcii de Incredere TRUSTED.ro pe un site inseamna ca magazinul online indeplineste un set de criterii privind obligatiile legislative si bune practici in e-commerce, avand totodata optiunea de integra un serviciu crucial pentru cresterea increderii consumatorilor – sistemul de feedback “Opinii de incredere”. Pana in acest moment, au colectat peste 244.000 de recenzii de la clientii reali ai magazinelor online din Romania.

ARMO

ARMO, Asociatia Romana a Magazinelor Online, are ca obiective principale: dezvoltarea comertului online in Romania ca metoda moderna si mai eficienta de comert, sustinerea magazinelor online si a mediului e-commerce local; elaborarea Codului de Bune Practici ale Magazinelor Online si a unui program de atestare a magazinelor online din Romania conform Codului de Bune Practici; reprezentarea intereselor membrilor in fata oricaror autoritati, persoane fizice sau juridice, romane sau straine; informari periodice catre presa despre starea industriei.

Tradesoft

Tradesoft, solutia software e-commerce dedicata business-urilor auto, integreaza serviciul sendSMS in platforma lor. Astfel, Tradesoft ofera proprietarilor de magazine online optiunea de a-si notifica rapid clientii in legatura cu statusul comenzii, noutati si oferte. Comunicarea prin SMS permite utilizatorilor Tradesoft sa isi fidelizeze clientii si sa isi reduca semnificativ costurile aferente departamentului Customer Service.

In prezent, solutiile SendSMS sunt utilizate de:

SALESmanago

Cel mai bun sistem de marketing automation din regiune, top 6 mondial, peste 4000 de clienti B2B, B2C, si Ecommerce din 40 de tari.

SALESmanago identifica persoanele si companiile care viziteaza site-ul tau/citesc mailurile tale, ulterior monitorizand si analizand comportamentul online al acestora.

Pe baza datelor colectate sistemul realizeaza o segmentare automata si initiaza actiuni automatizate de marketing pe toate canalele.

Integrarea cu platforma SendSMS.ro permite comunicarea cu clientii sau vizitatorii site-ului tau prin SMS triggers pentru evenimentele pe care le doresti, ce sunt configurate in platforma SalesManago.

ContentSpeed

ContentSpeed este o agentie de e-commerce care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet. Platforma ContentSpeed este o solutie stabila, scalabila, folosita de peste 1000 de companii mici, medii si mari.

Platformele sendSMS.ro si ContentSpeed sunt deja integrate, oferind clientilor acces rapid la servicii de notificari prin SMS ce pot influentea vanzarile online B2C si B2B.

contentspeed logo
MerchantPro

MerchantPro

Peste 5000 de magazine din 16 tari folosesc solutia Cloud eCommerce MerchantPro. Platforma e-commerce integrata ofera toate functionalitatile necesare pentru dezvoltarea unei afaceri online de succes.

While1

While1 Software este o platforma e-commerce customizabila, intuitiva, user-friendly si usor de administrat. Magazinele dezvoltate de catre While1 au obtinut numeroase premii si rezultate notabile.

Platformele sendSMS.ro si While1 sunt deja integrate, oferind clientilor acces rapid la servicii de notificari prin SMS ce pot influentea vanzarile online B2C si B2C.

Retargeting

Retargeting este o aplicație de marketing automation care folosește un algoritm proprietar, pentru a urmări și a studia acțiunile tuturor vizitatorilor unui magazin online. După stabilirea profilului, Retargeting trimite mesaje automate personalizate (e-mail, pop-up, SMS), apoi măsoară și optimizează rezultatele, cu scopul de a crește rata de conversie și, implicit, vânzările magazinului online.

Integrarea permite comunicarea cu clientii sau vizitatorii site-ului tau prin SMS triggers pentru evenimentele pe care le doresti.

Newsman

Newsman este cel mai mare Email Service Provider autohton cu un volum de aproximativ 100 de milioane de mailuri lunar. Cu ajutorul Newsman puteti trimite in siguranta newslettere si mailuri tranzactionale catre clientii dvs.

Platforma Newsman este de tipul DO IT YOURSELF si permite acces-ul la template-uri predefinite, automatizare prin API, rapoarte detaliate pe web pe mail si pe aplicatia mobila (iOS / Android).

Platformele sendSMS.ro si Newsman sunt deja integrate, oferind clientilor acces rapid la servicii de notificari prin SMS ce pot influentea vanzarile online B2C si B2C.

modul sms ecommerce gomag

GoMag

GoMag reinventeaza magazinele online din Romania, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a vinde: design responsive, configurare simpla a produselor, proces de comanda intuitiv, metode de plata multiple, suport inclus. Prin parteneriatul cu SendSMS, platforma GoMag isi completeaza seria de servicii pe care le ofera partenerilor sai. Platforma de ecommerce GoMag este dezvoltata de o echipa cu peste 12 ani de experienta care ajuta peste 350 de magazine din Romania sa vanda cu succes online.

AvantiCart

Avanticart este o platformă premium, care integrează de la softul de gestiune, la casa de marcat și până la centrala telefonică, astfel încât magazinele online (și offline) ale clienților noștrii să se poată concentra pe calitatea serviciilor, promovarea magazinului și maximizarea profitului.

FamShop

FamShop este platforma ecommerce romaneasca complet automatizata, integrata cu programele ERP, CRM si curieri. Prin parteneriatul cu sendSMS.ro, comerciantii online beneficiaza de trimiterea automata a SMS-urilor in diversele momente de prelucrare a comenzilor.

XfactorApp

Oferim soluții profesionale Web și mobile pentru orice tip de afacere. Dezvoltăm conceptul într-o aplicație care optimizează activitatea internă a companiei Dumnevoastra

GAMA IT

GAMA IT este o companie specializata in dezvoltarea solutiilor informatice integrate, cu o experienta de peste 12 ani in domenii precum sanatate (spitale, clinici, farmacii) si laboratoare (clinice, veterinare sau pentru siguranta limentelor, industria pharma).

Cu mai mult de 80 de proiecte implementate cu succes, solutiile Gama IT sunt utilizate in prezent de peste 12.500 de utilizatori unici.

Business Online Control Panel

Business Online Control Panel este o soluție cloud care include o aplicatie de gestiune in cloud (+software POS offline) conectat la mai multe marketplace-uri online, site-uri realizate pe orice platforma si faciliteaza prelucrarea comenzilor, generarea awb-urilor si a facturilor. Integrarea implementata cu sendsms.ro permite trimiterea alertelor sms pentru diverse evenimente din ERP: preluarea unei comenzi, generare awb, emitere factura, status livrare, etc

Aweb Design

Indiferent de complexitatea proiectului dumneavoastră, echipa AWeb Design vă va ajuta să îl implementați.

Oferim o varietate de servicii web ce include dezvoltarea de site-uri tip prezentare, magazine online, integrări procesatori carduri si programe de facturare, dezvoltarea si implementarea de platforme tip Dropshipping si găzduirea acestora pe servere performante.

Solutiile SendSMS pentru E-commerce sunt usor de integrat in orice platformă cu ajutorul unui API. Daca sunteti interesat de incheierea unui parteneriat strategic, va rugam sa ne contactati.

VREI MAI MULTE INFORMATII DESPRE PRODUSELE SI SERVICIILE SENDSMS?

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare.