1. SMS marketing
  2. »
  3. eCOMMERCE
  4. »
  5. PARTENERI

Parteneri

Colaborările sendSMS cu principalii dezvoltatori români de soluții E-commerce au permis proprietarilor de magazine online să își crească notorietatea brandului și să își fidelizeze clienții, având la dispoziție un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% măsurabil: SMS-ul.

Soluțiile SendSMS dedicate segmentului E-commerce:

  • Campanii SMS care permit exploatarea bazei de date cu clienți existenți și care au drept rol principal transmiterea de oferte promoționale sau noutăți. Ai la dispoziție mai multe tipuri de servicii si produse SMS: BulkSMS, 2WaySMS, SMS Gateway, HLR Number Lookup, Mail2SMS, SMS2Mail, Mobile Averstising, Module SMS gratuite.
  • 2FA (“autentificare în 2 pași”), care adaugă un strat suplimentar de securitate datelor personale ale utilizatorilor. Mai multe detalii aici.

Parteneri

VTEX logo

VTEX

Platforma enterprise de comerț digital VTEX adaugă în portofoliul de aplicații modulul sendSMS. Această integrare permite expedierea de mesaje SMS tranzacționale și comerciale în peste 171 de țări. Cu zero cunoștințe tehnice. Integrarea a fost dezvoltată de CustomSoft și necesită un cont valid pe sendsms.ro. Aplicația SMS este gratuită. Plătești doar ce consumi (creditele pentru SMS-uri).

Cu platforma VTEX, creezi, gestionezi și furnizezi experiențe avansate de comerț B2B, B2C și marketplace fără procese complexe și cu flexibilitate deplină. VTEX depășește ecommerce-ul tradițional prin vânzarea pe toate canalele, colaborarea cu partenerii de business și extinderea sortimentului de produse. Pentru mai multe informații, click aici.

TRUSTED.RO

Prin parteneriatul cu Trusted RO, sendSMS oferă pachete gratuite de SMS-uri și alte avantaje magazinelor online care dețin certificarea TRUSTED.ro. Pentru mai multe informații, click aici.

TRUSTED.ro ajută magazinele online să se dezvolte, să respecte legislația actuală și să pună în aplicare bunele practici în e-commerce. Afișarea Mărcii de Încredere TRUSTED.ro pe un site înseamnă că magazinul online îndeplinește un set de criterii privind obligațiile legislative și bune practici în e-commerce, având totodată opțiunea de a integra un serviciu crucial pentru creșterea încrederii consumatorilor – sistemul de feedback “Opinii de incredere”. Până în acest moment, au colectat peste 244.000 de recenzii de la clienții reali ai magazinelor online din România.

ARMO

ARMO, Asociația Română a Magazinelor Online, are ca obiective principale: dezvoltarea comerțului online în România că metodă modernă și mai eficientă de comerț, susținerea magazinelor online și a mediului e-commerce local; elaborarea Codului de Bune Practici ale Magazinelor Online și a unui program de atestare a magazinelor online din Romania conform Codului de Bune Practici; reprezentarea intereselor membrilor în fața oricăror autorități, persoane fizice sau juridice, române sau străine; informări periodice către presă despre starea industriei.

Tradesoft

Tradesoft, soluția software e-commerce dedicată business-urilor auto, integrează serviciul sendSMS în platforma lor. Astfel, Tradesoft oferă proprietarilor de magazine online opțiunea de a-și notifica rapid clienții în legătură cu statusul comenzii, noutăți și oferte. Comunicarea prin SMS permite utilizatorilor Tradesoft să își fidelizeze clienții și să își reducă semnificativ costurile aferente departamentului Customer Service.

În prezent, soluțiile SendSMS sunt utilizate de:

SALESmanago

Platformă pentru echipele de marketing din Ecommerce, care doresc sa crească engagementul consumatorilor. SALESmanago este o platformă intuitivă care aduce e-mailul, SMS-ul, formularele, paginile de destinație și automatizarea într-un singur loc. Integrarea cu platforma SendSMS.ro permite comunicarea cu clienții sau vizitatorii site-ului prin SMS triggers la evenimentele configurate în platforma SalesManago.

ContentSpeed

ContentSpeed este lider de piață în implementarea soluțiilor customizate pentru comerțul electronic în mediile B2C și B2B. Conectarea cu platforma sendSMS.ro, oferă clienților ContentSpeed acces rapid la servicii de notificări prin SMS și mesaje promoționale prin SMS.
contentspeed logo
MerchantPro

MerchantPro

MerchantPro înseamnă peste 15 ani de experiență în comerțul electronic, stabilitate și performanță garantate și capacități de scalare nelimitate bazate pe soluții de comerț electronic complet integrate. Aplicația noastră SMS este disponibilă din panoul de administrare, permițând utilizatorilor să trimită mesaje text automate.

While1

While1 Software este o platformă e-commerce customizabilă, intuitivă, user-friendly și ușor de administrat. Magazinele dezvoltate de către While1 au obținut numeroase premii și rezultate notabile. Platformele sendSMS.ro și While1 sunt deja integrate, oferind clienților acces rapid la servicii de notificări prin SMS ce pot influența vânzările online B2C și B2C.

Retargeting

Retargeting este o aplicație de marketing automatizată care urmărește și studiază acțiunile vizitatorilor magazinelor online. După configurarea unui profil, Retargeting trimite mesaje automatizate personalizate (e-mail, pop-up, SMS), apoi măsoară și optimizează rezultatele. Aceste acțiuni cresc ratele de conversie. Integrarea cu modulul nostru sendSMS permite utilizatorilor Retargeting să declanșeze automat mesaje SMS personalizate în funcție de acțiunile clienților lor.

Newsman

Cu ajutorul nostru, NewsMAN livrează clienților campanii SMS Marketing eficiente. Cu NewsMAN, nu ai nevoie de cunoștințe tehnice și de design pentru a crea newslettere deosebite. Alegi cele mai bune șabloane responsive și utilizezi editorul drag&drop pentru a le personaliza.

modul sms ecommerce gomag

GoMag

GoMag reinventează magazinele online din România, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a vinde: design responsive, configurare simplă a produselor, proces de comandă intuitiv, metode de plată multiple, suport inclus. Prin parteneriatul cu SendSMS, platforma GoMag își completează seria de servicii pe care le oferă partenerilor săi. Platforma de ecommerce GoMag este dezvoltată de o echipă cu peste 12 ani de experiență care ajută peste 350 de magazine din România să vândă cu succes online.

AvantiCart

Avanticart este o platformă premium, care integrează de la softul de gestiune, la casa de marcat și până la centrala telefonică, astfel încât proprietarii magazinelor online (și offline) să se poată concentra pe calitatea serviciilor, promovarea magazinului și maximizarea profitului.

FamShop

FamShop este o platformă ecommerce românească complet automatizată, integrată cu programe ERP, CRM și curieri. Prin parteneriatul cu sendSMS.ro, comercianții online beneficiază de trimiterea automată a SMS-urilor în diversele momente ale procesului de comandă.

XfactorApp

O companie internațională de dezvoltare de software cu o echipă dinamică și de încredere, concentrată să construiască aplicații WEB și mobile puternice și de încredere.

GAMA IT

GAMA IT este o companie românească de dezvoltare software înființată în anul 2005, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software complexe pentru domenii de importanță capitală precum sănătatea umană (spitale, clinici, laboratoare) și sănătatea animalelor, respectiv siguranța alimentelor.

Business Online Control Panel

Business Online Control Panel include o aplicație de gestiune în cloud (+software POS offline) conectată la mai multe marketplace-uri online și site-uri. Facilitează prelucrarea comenzilor, generarea awb-urilor și a facturilor. Integrarea implementată cu sendSMS.ro permite trimiterea alertelor SMS pentru diverse evenimente din ERP: preluarea unei comenzi, generare AWB, emitere factură, status livrare etc.

Aweb Design

Echipa AWeb Design oferă o varietate de servicii web: dezvoltarea de site-uri tip prezentare, magazine online, integrări procesatori carduri și programe de facturare, dezvoltarea și implementarea de platforme tip Dropshipping și găzduirea acestora pe servere performante.

Soluțiile sendSMS pentru E-commerce sunt ușor de integrat în orice platformă cu ajutorul unui SMS API sau cu un modul SMS nativ.

VREI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE ȘI SERVICIILE SENDSMS?

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare.