1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. Parteneriatul sendSMS – TRUSTED.ro: avantaje pentru magazinele online certificate

Parteneriatul sendSMS – TRUSTED.ro: avantaje pentru magazinele online certificate

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

TRUSTED.ro, programul național pentru certificarea magazinelor online, a semnat recent un parteneriat cu platforma de SMS Marketing și Mobile Advertising, sendSMS.ro. 

Magazinele online care dețin certificarea “Marcă de Încredere TRUSTED.ro” pot beneficia de o serie de avantaje în urma acestui parteneriat: SMS-uri gratuite, costuri preferențiale pentru campaniile SMS, suport și training gratuit pentru utilizarea modulelor SendSMS. 

TRUSTED.ro ajută magazinele online să câștige încrederea clienților, prin oferirea unui certificat care confirmă că magazinul respectă legislația actuală, este transparent și afișează feedbackuri de la cumpărători reali. Logo-ul “Marcă de Încredere TRUSTED.ro” oferă consumatorilor garanția că acel magazin online pune în aplicare practicile recomandate în e-commerce. 

Prin parteneriatul cu sendSMS.ro, magazinele online certificate de TRUSTED.ro vor beneficia de următoarele avantaje: 

  • 100 de SMS-uri gratuite, ce pot fi trimise prin crearea unui cont gratuit pe platforma sendSMS.ro (https://hub.sendsms.ro/register).
  • Cost preferențial de 0.028 euro/SMS pentru magazinele online care doresc să trimită în continuare SMS-uri, după ce le-au consumat pe cele 100 gratuite.  
  • Suport și training gratuit pentru membrii Trusted.ro care doresc să utilizeze modulele gratuite sendSMS. Echipa sendSMS a dezvoltat module SMS pentru CMS-uri ecommerce, precum Magento, Woocommerce, Prestashop, Opencart, Shopify și altele; dar și pentru SaaS-uri e-commerce și marketplace-uri locale și internaționale. Lista completă de integrări, aici: https://www.sendsms.ro/ro/integrari/

Despre sendSMS.ro

Platforma de notificări SMS și Chat (RCS, Viber), sendSMS.ro, permite afacerilor online și offline să lanseze și să gestioneze campanii de marketing și notificări cu privire la actualizări, comenzi, rezervări, întâlniri, facturi, mesaje OTP – one-time pin și 2FA – autentificare în 2 pași.

Campaniile SMS și Mobile Advertising sunt printre cele mai ieftine și eficiente forme de marketing, putând fi utilizate pentru creșterea vânzărilor, construirea brandului, CRM, loialitate și  retenție, dar și ca un instrument de răspuns direct pentru campanii TV, radio sau publicitate print.

Soluția de notificări SMS poate fi ușor integrată, datorită modulelor native dezvoltate pe principiul “No Code – Low Code”, pentru diferite tipuri de sisteme software: CMS, SaaS, marketplace-uri, CRM, ERP, RPA, integratoare ori platforme pentru automatizarea proceselor robotizate. 

Sectorul e-commerce este prioritar pentru sendSMS, echipa dezvoltând module / plugins SMS pentru cele mai populare platforme e-commerce open source, precum Magento, WordPress, Prestashop, Opencart, Shopify și pentru platforme e-commerce SaaS, precum Gomag, ContentSpeed și altele. 

Echipa de experți în SMS Marketing și Mobile Advertising îți pune la dispoziție o gamă variată de produse și servicii, precum și know-how-ul dobândit în cei 13 ani de activitate, pentru ca afacerea ta să se dezvolte rapid.

Mai multe despre TRUSTED.ro

TRUSTED.ro ajută magazinele online să se dezvolte, să respecte legislația actuală și să pună în aplicare bunele practici în e-commerce. 

Afișarea Mărcii de Încredere TRUSTED.ro pe un site înseamnă că magazinul online îndeplinește un set de criterii privind obligațiile legislative și bune practici în e-commerce, având totodată opțiunea de integra un serviciu crucial pentru creșterea încrederii consumatorilor – sistemul de feedback “Opinii de încredere”. Până în acest moment, TRUSTED.ro a colectat peste 244.000 de recenzii de la clienții reali ai magazinelor online din România.

Creșterea încrederii consumatorilor în brand se reflectă în vânzări, în atragerea de noi clienți și fidelizarea celor existenți. Conform datelor noastre, prezența logo-ului Trusted.ro poate crește rata de conversie a unui magazin online cu până la 10%.   

În prezent, 216 magazine dețin Marca de Încredere TRUSTED.ro. Echipa oferă asistență pe tot parcursul atestării, pentru a ajuta proprietarii magazinelor online să bifeze toate cele 29 de criterii standard. TRUSTED.ro își actualizează standardele de certificare în mod constant, pentru a fi în concordanță cu noutățile legislative aplicabile comerțului electronic.

Află mai multe pe https://trusted.ro/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *