1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi

Portabilitate: Cum se poate anula o cerere de portare a numarului de telefon

Timp de citire: 2 minute

Anularea cererii de portare a unui numar de telefon se face doar la furnizorul la care solicitantul a intentionat sa se porteze, cel mai tarziu cu 24 de ore inainte de momentul stabilit pentru realizarea portarii. (mai mult…)

plugin-Wordpress-abonare-SMS-autentificare-2-pasi

Un nou plugin SendSMS pentru WordPress- abonare prin SMS + autentificare în 2 pași

Timp de citire: 2 minute

 De curând, am publicat pe marketplace-ul oficial WordPress un modul nativ ce te ajută să-ți creezi o bază de abonați prin SMS și să trimiți notificări SMS în masă (bulk). Modulul SendSMS Dashboard include, de asemenea, o opțiune de securitate – autentificarea în 2 pași.  (mai mult…)

Parteneriat SendSMS – PROCESIO

Timp de citire: 2 minute

Suntem încântați să anunțăm un nou parteneriat cu PROCESIO, platformă “low/no-code” pentru automatizarea proceselor business.

sendSMS a creat un modul care permite utilizatorilor PROCESIO să integreze campanii de marketing prin SMS și alerte prin SMS în fluxurile operaționale specifice fiecărei companii. (mai mult…)

mobile advertising sendsms

Trimite oferte prin SMS către milioane de potențiali clienți!

Timp de citire: 2 minute

Cum ar fi să trimiți mesaje și oferte prin SMS către milioane de clienți potențiali? Imaginează-ți cât brand awareness și câte vânzări ai putea genera!  

Dacă n-ai o bază generoasă cu numere de telefon , sendSMS.ro te ajută să realizezi și să transmiți campanii SMS către baza de date de clienți Vodafone și Orange România, segmentată și filtrată după criteriile specificate de tine.

Nu există altă metodă mai simplă, rapidă și ieftină de a acapara atenția unei audiențe mari!

Nu există altă metodă mai simpla, rapidă și ieftină de a genera vânzări! 

Serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM oferit de SendSMS îți permite să trimiți reclame prin SMS către milioane de potențiali clienți. (mai mult…)

mobile marketing romania

Campanii “Summer Sales” – Cum sa Cresti Rapid Vanzarile in Retail si eCommerce

Timp de citire: 2 minute

August este una dintre lunile din an cu cele mai importante reduceri. Consumatorii profita de soldarile de vara pentru a-si cumpara la promotie articole pentru finalul verii, pentru urmatorul sezon sau pentru vacantele tropicale din cursul anului.  

Esti in curs de a lansa sau ai dat deja startul campaniei “Summer Sales”? Vrei sa afli cum sa-ti imbunatatesti campaniile de reduceri? 

Cand spui “reducere” deja ai acaparat atentia multor utilizatori. Nu mai trebuie sa vii cu argumente in plus.  

Si tocmai aceste tipuri de strategii de vanzari se preteaza perfect campaniilor publicitare prin SMS

Nimeni nu refuza comunicarea prin SMS daca mesajul si continutul sunt relevante! (mai mult…)