1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
numere de telefon portate 2022

Peste 1,3 milioane de numere portate in 2022

Timp de citire: 3 minute

In anul 2022 a continuat tendinta de crestere a volumului de numere de telefon portate, fiind stabilit un nou record de portari, de la lansarea, in 2008, a serviciului de portabilitate. Astfel, anul trecut, 1.336.982 de numere de telefon si-au schimbat operatorul, dar nu si utilizatorul. Din totalul numerelor portate, 94%, adica 1.255.962, sunt numere de telefonie mobila. Recorduri au fost inregistrate si in ceea ce priveste numarul mediu de portari, acesta atingand valoarea de 111.415. Cele mai multe portari, de peste 140 de mii, au fost realizate in lunile noiembrie si decembrie 2022. (mai mult…)

STRATEGII DE MARKETING – Cele mai bune tehnici și rolul acestora

Timp de citire: 9 minute

Creșterea unei afaceri nu este deloc ușoară, însă nu poate fi încadrată nici la stadiul de misiune imposibilă. Nu este suficient să pui la dispoziția clienților produse sau servicii de calitate, ci ai nevoie și de o strategie de marketing bine pusă la punct și de tehnici de promovare adecvate, care să alimenteze succesul firmei. (mai mult…)

mobil advertisings

ANCOM consulta noi reglementari privind resursele de numerotatie si portabilitatea numerelor

Timp de citire: < 1 minut

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi spre consultare doua proiecte de decizie pentru reglementarea unor aspecte din domeniul resurselor de numerotatie si din domeniul portabilitatii numerelor. (mai mult…)

Ai semnal

Toti operatorii de telefonie mobila indeplinesc obligatia de acoperire cu semnal a 98% din populatia Romaniei

Timp de citire: 3 minute

„Am finalizat cu succes o noua campanie de verificare a acoperirii cu servicii de voce mobila si ma bucur sa anunt ca toti operatorii si-au indeplinit obligatia de acoperire cu semnal a 98% din populatia Romaniei. Astfel, conform masuratorilor din teren, RCS&RDS acopera cu servicii de voce mobila un procent de 98,8% din totalul populatiei, Orange Romania – 98,5%, Telekom Mobile 98,5%, iar Vodafone Romania – 98,4%. Pe langa interesul operatorilor mobili pentru piata din Romania, concretizat in investitii pentru cresterea gradului de acoperire, consider ca si masuratorile efectuate de ANCOM si transpuse in harta aisemnal.ro au avut un aport important la atingerea acestui deziderat. Totodata, pentru a veni atat in sprijinul utilizatorilor, cat si al operatorilor, pe langa actualizarea platformei aisemnal.ro, am dezvoltat si aplicatia aisemnal.ro pentru sistemele de operare Android si iOS, care poate fi descarcata gratuit din magazinele de aplicatii”, a declarat Cristin Popa, director executiv al ANCOM. (mai mult…)

Aplicația sendSMS, disponibilă acum și în platforma VTEX

Timp de citire: < 1 minut

Soluțiile sendSMS vin în sprijinul retailerilor care doresc să activeze în sectorul Marketingului Mobil fără personal specializat și fără bătăi de cap. Cu ajutorul pluginurilor gratuite sendSMS și integrărilor low-code, brandurile e-commerce își cresc notorietatea, își fidelizează clienții și cresc vânzările. Toate acestea printr-un canal de marketing direct, personal, eficient, ieftin și 100% măsurabil: SMS-ul.

            Ne bucurăm să anunțăm că am adăugat o nouă integrare în portofoliul nostru – aplicația sendSMS este disponibilă acum la nivel global și în platforma enterprise de comerț digital VTEX. (mai mult…)