1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
sendsms - make integrare

Integrarea sendSMS – Make.com: salvezi timp și bani și îți duci afacerea la următorul nivel

Timp de citire: 2 minute

De la sarcini și fluxuri de lucru până la funnels de marketing automatizate, construiești și automatizezi orice dintr-un singur loc: Make.com. 

Integratorul Make.com îți oferă acces la cele mai populare sisteme CRM, ERP, platforme de E-mail și Sms Marketing, platforme E-commerce, aplicații de Productivitate, Formulare și multe altele. Prin drag & drop, folosind template-urile predefinite sau prin API, conectezi sisteme și aplicații între ele pentru a-ți automatiza procesele de lucru.

Cu Make.com salvezi timp și bani și îți duci afacerea la următorul nivel.  (mai mult…)

brand awareness metode

Cum poți crește Brand Awareness-ul prin SMS Marketing?

Timp de citire: 3 minute

Brand Awareness-ul este mai mult decât o simplă recunoaștere a numelui. Este măsura în care consumatorii sunt familiarizați cu calitățile distincte ale produselor tale și ale companiei tale. O conștientizare puternică a brandului construiește încredere, influențează deciziile de cumpărare, crește loialitatea clienților. 

Este important de reținut că Brand Awareness-ul nu este un efort unic, ci un proces care necesită consecvență și adaptabilitate.

Strategiile folosite pentru a crește gradul de conștientizare al brandului se pot schimba în timp, în funcție de schimbările de pe piață, de comportamentul consumatorilor și de evoluția brandului în sine.  (mai mult…)

Regulamentului privind serviciile digitale (DSA): 3 proceduri care deschid calea catre un mediu online mai sigur si echitabil

Timp de citire: 2 minute

In urma parcurgerii procesului de consultare publica, ANCOM a agreat cu reprezentantii industriei si ai societatii civile, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Consultativ, trei proiecte de decizie care au scopul de a asigura implementarea Regulamentului privind serviciile digitale (DSA). Astfel, ANCOM a stabilit procedura de solutionare a plangerilor privind serviciile digitale, procedura de certificare a organismelor de solutionare extrajudiciara a litigiilor initiate impotriva furnizorilor de platforme online si procedura de acordare a statutului de notificator de incredere. Aceste decizii sunt elaborate de catre ANCOM in calitate de coordonator al serviciilor digitale. (mai mult…)

Procesul de portabilitate explicat pas cu pas

Timp de citire: 3 minute

In contextul digitalizarii si mobilitatii crescute a utilizatorilor finali, portabilitatea numarului de telefon continua sa fie un aspect esential in domeniul serviciilor de telecomunicatii. Portabilitatea numarului de telefon permite utilizatorilor sa isi pastreze numarul de telefon atunci cand schimba furnizorul. Acest proces este reglementat de ANCOM. (mai mult…)

integratori certificati sendsms

Clienții sendSMS pot apela la #Makeitfuture pentru automatizări no-code și integrări API

Timp de citire: 2 minute

Pe măsură ce clienții sendSMS se orientează către automatizarea comunicării prin SMS / Chat și centralizarea fluxurilor de lucru, cerințele de dezvoltare cresc. Astfel, am decis să externalizăm dezvoltările personalizate, solicitate de clienții sendSMS, către câțiva parteneri de încredere. 

Ne bucurăm să vă anunțăm că am adăugat un nou integrator certificat în lista noastră de recomandări: #Makeitfuture, agenție de software specializată în crearea de soluții inovatoare folosind instrumente no-code și tehnologie AI.  (mai mult…)