1. SMS marketing
 2. »
 3. Despre Noi

Despre Noi

În 2008, lansam sendSMS.ro, prima platformă web de notificări multichannel din România. De atunci, am realizat peste 35 de integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, integratoare. Și am colaborat cu peste 2500 de companii din România și Europa. sendSMS.ro a fost premiată drept “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” la European Enterprise Awards 2021. Și, în prezent, suntem una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații-ca-un-serviciu (CPaaS) din Europa.

Suntem orientați spre rezultate. Răspundem în timp real la nevoile clienților. Ținem pasul cu tendințele din zona e-commerce și cu transformările revoluționare ale tehnologiei pentru a oferi clienților noștri soluții eficiente.

Iată cum te putem ajuta să-ți dezvolți afacerea:

SMS clasic, Rich Media, Chat

Bulk SMS, Notificări RCS Business (SMS-uri Rich Media), Notificări Viber, SMS bidirecțional, Mail2SMS, SMS2Mail, Short URL, QR Code, Autentificare în 2 pași și One Time Password via SMS, HLR Number Lookup.

Module SMS no-code

Module SMS native pentru CMS-uri (Magento, PrestaShop, OpenCart, CS Cart, Woocommerce WordPress), SaaS (Shopify, GoMag, ContentSped), CRM-uri, ERP-uri, Integratoare, Procese automatizate (RPA de la UiPath).

Mobile Advertising

Când nu ai o bază de date cu numere de telefon, cu sendSMS livrezi SMS-uri clasice și rich media, mesaje IVR, SMS-uri location-based către baza de clienți Vodafone și Orange România. Segmentezi clienții după criteriile specificate de tine (vârstă, gen, localitate ș.a.m.d).

HTTP SMS API

HTTP-API îți permite să-ți integrezi aplicația la platforma sendSMS, pentru a trimite SMS-uri. HTTPS este, de asemenea, acceptat pentru tranzacții securizate. Suport gratuit pentru implementare și gestionarea campaniilor.

Ce spun clienții și colaboratorii noștri:

Avantajele colaborării cu sendSMS:

 • 1

  Platformă securizată

  Platformă online securizată cu acces gratuit. Ușor de folosit, de pe orice dispozitiv. Programezi campaniile SMS în Bulk. Măsori rezultatele în timp real. Plătești doar creditele achiziționate.

 • 2

  N-ai nevoie de personal specializat

  Activezi în SMS Marketing, fără să ai nevoie de personal specializat. Account manager dedicat. Acces gratuit la module SMS no-code și platformă online intuitivă.

 • 3

  WorldWide

  Poți livra notificări SMS sau mesaje Chat atât în România, cât și în alte 170 de țări. SendSMS acoperă 900 de reţele de telefonie worldwide.

 • 4

  Certificat ISO 27001

  Servere cu redundanță pentru a asigura continuitatea serviciului. Software fiabile, licențiate. GDPR compliance. Datele tale sunt protejate!

Apariții în Presă

ING Bank & sendSMS: Atacurile de smishing în România

sms marketing

ING Bank & sendSMS: Smishing - 5 sfaturi pentru a nu te lăsa înşelat

standard rcs apple

Leaduri de calitate? Reclame SMS în funcție de Locație

sendSMS - “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România”

sendSMS încheie un parteneriat cu platforma de integrări E-commerce BaseLinker

Integrarile sendSMS - Zapier si Integromat: automatizari la cel mai inalt nivel!

Orange și sendSMS.ro schimbă felul în care brandurile comunică prin SMS printr-un proiect pilot Chat Messages

Securizează-ți afacerea împotriva atacurilor cibernetice prin 2FA și OTP prin SMS

Capacitățile ZOHO CRM România, acum extinse cu funcționalități sendSMS