1. SMS marketing
 2. »
 3. Despre Noi

Despre Noi

În 2008, lansam sendSMS.ro, prima platformă web de notificări multichannel din România. De atunci, am realizat peste 30 de integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, integratoare. Și am colaborat cu peste 2000 de companii din România și Europa. sendSMS.ro a fost premiată drept “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” la European Enterprise Awards 2021.

Suntem orientați spre rezultate. Răspundem în timp real la nevoile clienților. Ținem pasul cu tendințele din zona e-commerce și cu transformările revoluționare ale tehnologiei pentru a oferi clienților noștri soluții eficiente.

Iată cum te putem ajuta să-ți dezvolți afacerea:

SMS clasic, Rich Media, Chat

Bulk SMS, Notificări RCS Business (SMS-uri Rich Media), Notificări Viber, SMS bidirecțional, Mail2SMS, SMS2Mail, Short URL, QR Code, Autentificare în 2 pași și One Time Password via SMS, HLR Number Lookup.

Module SMS no-code

Module SMS pentru CMS-uri (Magento, PrestaShop, OpenCart, CS Cart, Woocommerce WordPress), SaaS (Shopify, GoMag, ContentSped), CRM-uri, ERP-uri, Integratoare, Procese automatizate (RPA de la UiPath).

Mobile Advertising

Când nu ai o bază de date cu numere de telefon, cu sendSMS, transmiți campanii SMS și RCS către baza de date de clienți Vodafone și Orange România, segmentată după criteriile specificate de tine (vârstă, gen, localitate ș.a.m.d).

HTTP SMS API

HTTP-API îți permite să-ți integrezi aplicația la platforma sendSMS, pentru a trimite SMS-uri. HTTPS este, de asemenea, acceptat pentru tranzacții securizate. Suport gratuit pentru implementare și gestionarea campaniilor.

Ce spun clienții și colaboratorii noștri:

>>O parte din clienți

Avantajele colaborării cu sendSMS:

 • 1

  Platformă securizată

  Platformă online securizată cu acces gratuit. Ușor de folosit, de pe orice dispozitiv. Programezi campaniile SMS în Bulk. Măsori rezultatele în timp real. Plătești doar creditele achiziționate.

 • 2

  N-ai nevoie de personal specializat

  Activezi în SMS Marketing, fără să ai nevoie de personal specializat. Account manager dedicat. Acces gratuit la module SMS no-code și platformă online intuitivă.

 • 3

  WorldWide

  Poți livra notificări SMS sau mesaje Chat atât în România, cât și în alte 170 de țări. SendSMS acoperă peste 700 de reţele de telefonie worldwide.

 • 4

  Certificat ISO 27001

  Servere cu redundanță pentru a asigura continuitatea serviciului. Software fiabile, licențiate. GDPR compliance. Datele tale sunt protejate!

Apariții în Presă

sendSMS - “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România”

sendSMS încheie un parteneriat cu platforma de integrări E-commerce BaseLinker

Integrarile sendSMS - Zapier si Integromat: automatizari la cel mai inalt nivel!

Orange și sendSMS.ro schimbă felul în care brandurile comunică prin SMS printr-un proiect pilot Chat Messages

Securizează-ți afacerea împotriva atacurilor cibernetice prin 2FA și OTP prin SMS

Capacitățile ZOHO CRM România, acum extinse cu funcționalități sendSMS