1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. sendSMS – “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” la European Enterprise Awards 2021
cea mai bună platformă de mobile advertising din România

sendSMS – “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” la European Enterprise Awards 2021

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Platforma sendSMS.ro, dezvoltată de Any Media Development, a fost premiată drept cea mai bună platformă de mobile advertising din România la European Enterprise Awards, ediția 2021.

European Enterprise Awards recompensează afacerile care fac față incertitudinii economice și care își îmbunătățesc continuu produsele și/sau serviciile pentru a atrage un public global, dintr-o varietate de industrii. Criteriile de selecție pentru premiere includ: inovația, realizările din ultimele 12 luni, precum și reputația companiei și prezența companiei pe piața europeană.

Platforma sendSMS.ro a fost premiată drept “cea mai bună platformă de mobile advertising din România și datorită faptului ca este un early adopter, care se concentrează pe performanță și inovație. sendSMS.ro este prima platformă de notificare multichannel din România, prima companie din România care a lansat un modul SMS pentru RPA de la UiPath, prima companie din România care a lansat campanii RCS Business prin Orange. În cei peste 13 ani de activitate, sendSMS.ro a ajutat mii de companii să-și fidelizeze clienții și să-și crească vânzările prin campanii de SMS Marketing și Mobile Advertising

De asemenea, un alt avantaj a constat în faptul că echipa sendSMS a dezvoltat module SMS pentru sisteme software naționale și internaționale:

 • CMS-uri ecommerce, precum Magento, Woocommerce de la WordPress, Prestashop, Opencart, Shopify și altele.
 • CMS-uri pentru site-uri de prezentare, precum HubSpot, WordPress și altele.
 • Software as a service (SaaS) e-commerce și marketplace-uri.
 • Platforme Customer Relationship Management (CRM), precum Zoho CRM, Zendesk.
 • Platforme Enterprise Resource Planning (ERP).
 • Platforme pentru automatizarea proceselor, precum UiPath, BaseLinker.
 • Integratoare, precum Integromat, Procesio.

Vezi toate integrările aici: https://www.sendsms.ro/ro/integrari/

Modulele sendSMS permit realizarea de campanii de marketing prin SMS /Chat, trimiterea de notificări SMS cu privire la actualizări, comenzi, rezervări, întâlniri, facturi; mesaje OTP one-time pin și 2FA autentificare în 2 pași prin SMS.

Menținerea unei comunicări constante este esențială pentru succesul unei afaceri, dar poate fi o provocare într-o lume care pune accentul pe răspunsuri instantanee. În ultimii 13 ani, sendSMS a jucat un rol esențial în succesul a mii de companii din România și Europa prin platforma lor, care permite companiilor să-și automatizeze comunicarea prin notificări prin SMS și mesaje chat. 

Cu o conexiune directă la fiecare operator local din România și conexiuni SS7 și GT în întreaga lume, sendSMS este partenerul ideal pentru organizațiile care au nevoie de servicii de mesagerie SMS/RCS/Viber de înaltă calitate.

Fă și tu cunoștință cu instrumentul suprem în materie de comunicare și publicitate: SMS-ul! 

Contactează-ne chiar acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *