1. SMS marketing
  2. »
  3. Integrarea sendSMS – Zapier

Integrarea sendSMS – Zapier

Integrarea sendSMS – Zapier îți permite să conectezi notificările prin SMS la +5000 de aplicații din Zapier și să automatizezi cât mai eficient procesele de lucru.

Integrări sendSMS:

Fără Programare

Integrarea no-code sendSMS - Zapier îți permite să-ți automatizezi workflow-urile conectând din câteva clickuri aplicațiile tale preferate. De la aplicații și programe Google, Chat-uri, platforme de Project Management, Funnel-uri Marketing, până la platforme E-commerce și Marketplace-uri…Toate acestea fără programare.

Câștigi timp prețios

Cu Zapier si sendSMS economisești zeci sau chiar sute de ore lunar. În funcție de anumite reguli prestabilite, când o anumită acțiune are loc, echipa sau clienții sunt notificați prin SMS. Imaginează-ți cât timp ți-ar lua să trimiți manual taskuri, remindere, notificări. Via SMS, ai garanția că mesajul tău este citit la timp.

Costuri Minime

Modulul sendSMS este gratuit. Plătești doar creditele pentru SMS-uri. Nu ai nevoie de personal specializat. Trimiți notificări prin SMS în +170 de țări. Cu Zapier, beneficiezi de planuri personalizate la prețuri accesibile + 14 zile free trial pentru aplicații & opțiuni premium.

Siguranța Datelor

Cele mai înalte niveluri de securitate informatică la ambele capete. Fără compromisuri cu privire la siguranța datelor (certificare ISO 27001). Pe lângă controalele noastre stricte interne, fiecare dintre părțile implicate sunt auditate anual.