1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Parteneriatul sendSMS – ARMO: avantaje pentru magazinele online certificate

Parteneriatul sendSMS – ARMO: avantaje pentru magazinele online certificate

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Compania specializată în SMS Marketing, sendSMS, încheie un parteneriat cu Asociația Română a Magazinelor Online, cu scopul de a familiariza membrii ARMO cu cel mai direct, personal și rentabil canal digital de comunicare: notificările SMS/Chat.

Prin parteneriatul cu sendSMS.ro, magazinele online certificate de ARMO vor beneficia de următoarele avantaje: 

 • 100 de SMS-uri gratuite, ce pot fi trimise în bulk, prin crearea unui cont gratuit pe platforma sendSMS.ro; 
 • Cost preferențial de 0.028 euro/SMS pentru magazinele online care doresc să trimită în continuare SMS-uri, după ce le-au consumat pe cele 100 gratuite.  
 • Suport și training gratuit pentru membrii ARMO care doresc să utilizeze modulele gratuite sendSMS. Mai precis, pluginuri SMS pentru CMS-uri ecommerce, precum Magento, Woocommerce, Prestashop, Opencart, Shopify și altele; dar și pentru SaaS-uri e-commerce și marketplace-uri locale și internaționale.  

Avantajele notificărilor SMS/Chat în Ecommerce

SMS-ul este un instrument de marketing direct, eficient, ieftin, 100% măsurabil:

 • Notificările SMS au o rată de deschidere de 98% și doar 1% spam, în timp ce e-mailul are o rată de 20% și 49,7% spam.
 • 90% din SMS-uri sunt citite în max. 3 minute de la primire, căci utilizatorii au mereu telefonul la îndemână.  
 • SMS-urile au o rată de conversie de  34%, mai ales dacă încorporează linkuri scurte, branduite.
 •  50% dintre consumatori efectuează achiziții directe după ce li s-a trimis un SMS “branduit” cu un cupon de reducere sau un cod QR.
 • 48% dintre utilizatorii de internet au declarat că ar prefera să primească mesaje de loialitate prin SMS.

Notificările Chat, tip Rich Communication Services (RCS) sau, altfel spus, mesageria încorporată în telefoanele Android, este următoarea generație de SMS-uri, cu un engagement de până la 20 de ori mai mare față de SMS-urile clasice.

 • Expediezi clienților mesaje rich media (fotografii, video, audio, carusele cu opțiuni, hărți). Poți include în mesaje butoane de acțiune (click, download, răspuns).
 • Trimiți clienților mesaje mai lungi, de până la 8000 de caractere, spre deosebire de SMS-ul clasic care are o limită de 160 de caractere.
 • Economisești timp cu răspunsuri automatizate la întrebările clienților.
 • Analiză real-time a campaniilor.

Despre ARMO

Lansată în 2010, Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) reprezintă magazinele online din România și susține interesele membrilor săi. 

ARMO are ca obiective principale: dezvoltarea comerțului online în România că metodă modernă și mai eficientă de comerț, susținerea magazinelor online și a mediului ecommerce local; elaborarea Codului de Bune Practici ale Magazinelor Online și a unui program de atestare a magazinelor online din România conform Codului de Bune Practici; reprezentarea intereselor membrilor în fața oricăror autorități, persoane fizice sau juridice, române sau străine; informări periodice către presă despre starea industriei.

Mai multe informații, aici: https://www.armo.org.ro/ 

Mai multe despre sendSMS.ro

Platforma de notificări SMS și Chat (RCS, Viber), sendSMS.ro, permite afacerilor online și offline să lanseze și să automatizeze campanii de marketing și notificări cu privire la actualizări, comenzi, rezervări, întâlniri, facturi, mesaje OTP – one time pin și 2FA – autentificare în 2 pași.

Campaniile SMS, Chat și Mobile Advertising sunt printre cele mai ieftine și eficiente forme de marketing, putând fi utilizate pentru creșterea vânzărilor, construirea brandului, CRM, loialitate și  retenție, dar și ca un instrument de răspuns direct pentru campanii TV, radio sau publicitate print.

Soluțiile de notificări SMS pot fi ușor integrate, datorită modulelor native dezvoltate pentru diferite tipuri de sisteme software: CMS ecommerce, SaaS, marketplace-uri, CRM, ERP, RPA, integratoare ori platforme pentru automatizarea proceselor robotizate. Iar prin API, platforma sendSMS.ro poate fi conectată rapid și ușor la orice aplicație.

 Accesează https://www.sendsms.ro/ro/  pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *