1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. Parteneriat SendSMS – PROCESIO

Parteneriat SendSMS – PROCESIO

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Suntem încântați să anunțăm un nou parteneriat cu PROCESIO, platformă “low/no-code” pentru automatizarea proceselor business.

sendSMS a creat un modul care permite utilizatorilor PROCESIO să integreze campanii de marketing prin SMS și alerte prin SMS în fluxurile operaționale specifice fiecărei companii.

Mai multe despre PROCESIO

PROCESIO permite echipelor cu foarte puține cunoștințe de programare să proiecteze și să construiască aplicații software și procese de automatizare a fluxurilor de lucru. 

Cu PROCESIO, construiești în mod intuitiv, prin drag & drop, procese și fluxuri automatizate, pe care apoi le poți importa în alte sisteme și aplicații. 

Erori în configurarea fluxului sau în executarea acțiunilor? Nicio problemă! În doar câteva secunde afli unde s-a întrerupt nodul de comunicare.

PROCESIO vine în ajutorul companiilor cu procese operaționale complexe, oferindu-le eficiența de care au atât de multă nevoie în actualul mediu de afaceri, axat pe inovație și adaptare rapidă la schimbare.   

flux procesio

 

Cu PROCESIO, economisești bani, timp, resurse umane, reușind astfel să îți aliniezi strategia de afaceri vitezei rapide de dezvoltare.

Mai multe informații despre modulul SMS integrat în PROCESIO, aici:  https://docs.procesio.com/article/21-sendsms-integration 

Mai multe informații despre PROCESIO aici: https://procesio.com/  

Despre sendSMS

SendSMS.ro – platformă de notificări multichannel prin SMS și prin aplicații tip chat (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, Google RCS, WeChat). 

În cei peste 13 ani de activitate, am ajutat sute de companii să comunice cu clienții și să se promoveze prin notificări de tip SMS, RCS și tip chat.  

Modulele dezvoltate de noi pot fi integrate sau conectate, ușor și rapid, cu diferite tipuri de sisteme software: CMS, SaaS, marketplace-uri, CRM, ERP, integratoare, platforme pentru automatizarea proceselor robotizate. 

Modulele permit realizarea de campanii de marketing prin SMS  și trimiterea de notificări cu privire la actualizări, comenzi, rezervări, întâlniri, facturi.

Până în acest moment, sendSMS a realizat în jur de 30 de integrări, cu platforme precum Magento, WordPress, Shopify, HubSpot, UiPath, Integromat și altele. Vezi aici lista completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *