1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Trimite oferte prin SMS către milioane de potențiali clienți!
mobile advertising sendsms

Trimite oferte prin SMS către milioane de potențiali clienți!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Cum ar fi să trimiți mesaje și oferte prin SMS către milioane de clienți potențiali? Imaginează-ți cât brand awareness și câte vânzări ai putea genera!  

Dacă n-ai o bază generoasă cu numere de telefon , sendSMS.ro te ajută să realizezi și să transmiți campanii SMS către baza de date de clienți Vodafone și Orange România, segmentată și filtrată după criteriile specificate de tine.

Nu există altă metodă mai simplă, rapidă și ieftină de a acapara atenția unei audiențe mari!

Nu există altă metodă mai simpla, rapidă și ieftină de a genera vânzări! 

Serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM oferit de SendSMS îți permite să trimiți reclame prin SMS către milioane de potențiali clienți.

Costul unei campanii Mobile Advertising este mult mai scăzut față de publicitatea TV, radio, ziare și față de publicitatea online. 

Prin intermediul platformei SendSMS și cu sprijinul Vodafone: 

 • Trimiți mesaje SMS de 160 caractere, cu originator alfanumeric (numele companiei) către 4 milioane de clienți din baza de date Vodafone. 
 • Trimiți notificări RCS cu conținut media îmbogățit (fotografii, videoclipuri, audio și carusele), cu opțiuni interactive, către  650 000 de clienți din baza de date Vodafone. 
 • Trimiți mesaje IVR, preînregistrate de max. 1 minut cu descrierea serviciilor promovate, către 4 milioane de clienți. Clienții au posibilitatea de a fi contactați de către Brand prin acceptul ofertei cu ajutorul butoanelor de vot.
 • Trimiți e-mailuri cu descrierea serviciilor promovate către 800 000 de clienți din baza de date Vodafone. 
 • Targetezi locația  în timp real (Vodafone Location Based Services) – când un utilizator ajunge într-un anumit mall, hypermarket, aeroport primește un mesaj SMS personalizat. 

Prin intermediul platformei SendSMS și cu sprijinul Orange: 

 • Trimiți mesaje SMS de 160 caractere, cu originator alfanumeric (numele companiei) către milioane de clienți din baza de date Orange. 
 • Trimiți notificări RCS cu conținut media îmbogățit (fotografii, videoclipuri, audio și carusele), cu opțiuni interactive, către sute de mii de clienți din baza de date Orange. 

Accesul la audiențe atât de mari este util magazinelor online, lanțurilor de supermarketuri, magazinelor fizice care au locații în toată țara și sectorului banking.

Accesul la audiențe nișate este posibil prin segmentarea bazei de date cu numere de telefon în funcție de următoarele criterii: Vârstă, Gen, Adresă, Venit lunar/valoare abonament, Segmentare comportamentală, Servicii utilizate, Telefon utilizat, Solvabilitate client, Lifestyle geografic, Tipul de client.

Solicită o ofertă personalizată chiar acum! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *