1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Un nou plugin SendSMS pentru WordPress- abonare prin SMS + autentificare în 2 pași
plugin-Wordpress-abonare-SMS-autentificare-2-pasi

Un nou plugin SendSMS pentru WordPress- abonare prin SMS + autentificare în 2 pași

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

 De curând, am publicat pe marketplace-ul oficial WordPress un modul nativ ce te ajută să-ți creezi o bază de abonați prin SMS și să trimiți notificări SMS în masă (bulk). Modulul SendSMS Dashboard include, de asemenea, o opțiune de securitate – autentificarea în 2 pași. 

De ce abonare prin SMS și nu prin E-mail?

 • SMS-urile au o rată de deschidere de 98% și o rată de spam de numai 1%. E-mailurile au o rată de deschidere de doar 20% și 49,7% spam.
 • 90% din mesajele SMS sunt citite în decurs de 3 minute de la primire.  
 • SMS-urile au o rată de răspuns de 45%, comparativ cu doar 8% pentru e-mail.
 • SMS-urile care includ linkuri înregistrează o rată de click de 36%. E-mailurile au o rată de click de doar 3,4%.

Importanța autentificării în 2 pași pe WordPress

Se estimează că există peste 42.000 de site-uri active construite cu WordPress în România. Și peste 28 de milioane în întreaga lume. Este cea mai folosită platformă open-source din lume, inclusiv din România. Popularitatea WordPress atrage după sine și un risc mai crescut pentru atacuri cibernetice / spionaj comercial / furt de date. Prin urmare, este important să acorzi o atenție deosebită securității. În medie, la nivel global, 30.000 de site-uri web sunt sparte în fiecare zi. 90% dintre aceste site-uri sunt construite cu WordPress. Vulnerabilitățile există mai degrabă la nivelul pluginurilor și temelor terță-parte, nu la codul de bază al CMS-ului.

Pentru a limita accesul neautorizat la site-urile WordPress, am integrat în modulul SMS și opțiunea de autentificare în 2 pași. Autentificarea prin SMS este superioară celei prin e-mail, deoarece, în caz de atac cibernetic, emailurile asociate domeniului web pot fi compromise. 

Cu pluginul SendSMS Dashboard ai opțiunea de a o activa pentru orice rol dorești (admin, editor, autor, contributor, abonat). 

De asemenea, pluginul permite limite pentru anumite IP-uri sau blocarea IP-urilor dorite.

Modulul SendSMS Dashboard este GDPR Compliant

Pluginul îți permite să adaugi un widget pe site-ul tău construit cu WordPress, prin care vizitatorii să se aboneze prin SMS. Ai opțiunea de a include un link personalizat către termeni și condiții. 

De asemenea, există și un widget pentru dezabonare. Acest lucru este esențial, căci te asiguri că vei respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR) și că vei evita amenzi uriașe.

Sincronizare bază de date cu numere de telefon

Dacă ai o bază de date cu numere de telefon obținută prin alte canale, o poți sincroniza cu cea din SendSMS Dashboard pentru a avea toate contactele într-un singur loc. 

Acest modul îți va fi util dacă:

 • Ești blogger, artist, persoană publică și deții un blog sau un site de prezentare construit cu WordPress prin care îți ții la curent fanii. Când vei posta informații importante, când vei participa la evenimente sau vei lansa un produs, vei dori ca abonații tăi să afle și să acționeze rapid. Cea mai rapidă și eficientă modalitate de comunicare este SMS-ul. Poți trimite inclusiv linkuri scurte către postări, podcasturi sau videoclipuri pe Youtube. 
 • Deții o platformă de cursuri online construită cu WordPress. Vei putea să le reamintești participanților data și ora la care au loc webinariile. Vei putea trimite linkuri scurte către zoom sau alte platforme. Vei putea anunța abonații când se lansează noi cursuri. 
 • Organizezi diverse evenimente și vrei să îi ții la curent pe cei interesați: când va avea loc următorul eveniment, modificări de ultim moment, indicații pentru a ajunge la locație ș.a.m.d. 

Descarcă și testează pluginul: https://wordpress.org/plugins/sendsms-dashboard/ 

Modulul funcționează cu un cont activ în platforma sendSMS.ro. Te poți înregistra aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *