1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. SendSMS.ro a dezvoltat pana acum 12 module SMS pentru platforme e-commerce internationale si nationale
sendsms

SendSMS.ro a dezvoltat pana acum 12 module SMS pentru platforme e-commerce internationale si nationale

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

SendSMS.ro colaboreaza cu principalii dezvoltatori romani de software e-commerce, dar si cu platformele e-commerce open source arhicunoscute, precum Magento, Opencart, Prestashop, Woocommerce de la WordPress sau Shopify.  

Acest lucru a permis proprietarilor de magazine online din Romania sa isi creasca notorietatea brandului si sa isi creasca semnificativ vanzarile, avand la dispozitie un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% masurabil: SMS-ul.  

Modulele SMS gratuite, odata conectate printr-un Api la platforma securizata, accesibila online, SendSMS.ro, permit administratorilor:

  • sa trimita automat sau manual notificari prin SMS privind statusul comenzii sau mesaje publicitare;
  • sa trimita mesaje in bulk sau individuale;
  • sa creeze template-uri de mesaje; 
  • sa personalizeze mesajele cu numele clientului si alte filtre;
  • sa filtreze baza de clienti dupa produsul cumparat, perioada, suma minima a comenzii, localitate si altele;
  • sa includa in mesajele SMS linkuri scurte catre landing page-uri din site. 

Simplu, rapid, eficient. Fara batai de cap.

Clientii au posibilitatea de a vizualiza rapoarte in timp real. Echipa SendSMS.ro ofera asistenta gratuita, atat la instalare, cat si post-vanzare.

Agentia SendSMS.ro iti pune la dispozitie expertiza sa in telefonia mobila si, mai mult decat atat, un manager de cont dedicat care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru conectarea la platforma de aplicatii mobile SendSMS. 

Pentru a-ti forma o idee despre modul de instalare si functionare al modulelor SMS pentru e-commerce, urmariti acest tutorial video despre modulul sendSMS Prestashop

Daca nu ai o baza de date cu numere de telefon, poti apela la serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor Gsm. In parteneriat cu Vodafone si Orange Romania, sendSMS.ro te ajuta sa realizezi si sa transmiti campanii SMS Marketing catre milioane de clienti.Baza de date poate fi segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de tine. Poti trimite mesaje SMS de 160 caractere, cu originator alfanumeric (numele companiei) sau notificari RCS cu continut media imbogatit (fotografii, videoclipuri, audio si carusele). Mai mult de atat, ai optiunea de a targeta locatia  in timp real (cand un utilizator ajunge intr-un anumit mall, hypermarket, aeroport primeste un mesaj SMS personalizat) sau de a trimite mesaje IVR, preinregistrate de max. 1 minut cu descrierea serviciilor promovate.

Mai multe despre SendSMS

SendSMS.ro este o platforma de notificari multichannel prin SMS si prin aplicatii tip chat (Viber, Facebook Messenger, Google RCS, WeChat). 

In cei peste 13 ani de activitate, au ajutat peste 1500 de companii sa comunice cu clientii si sa se promoveze prin notificari de tip SMS, RCS si tip chat.  

SendSMS.ro este prima companie din Romania care a lansat module SMS pentru RPA de la UiPath si HubSpot si primul integrator din Romania care a oferit serviciul RCS Business.

Modulele dezvoltate de SendSMS pot fi integrate usor si rapid cu diferite tipuri de sisteme software: CMS, SaaS, marketplace-uri, CRM, ERP, integratoare, platforme pentru automatizarea proceselor robotizate.  

Modulele permit realizarea de campanii de marketing prin SMS  si trimiterea de notificari cu privire la actualizari, comenzi, rezervari, intalniri, facturi.

Vezi toate integrarile SendSMS aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *