1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. SendSMS – prima companie din România care dezvoltă un Modul SMS pentru HubSpot
HubSpot_sendSMS - Copy

SendSMS – prima companie din România care dezvoltă un Modul SMS pentru HubSpot

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Știai că SMS-urile au o rată de deschidere de 98%? Știai că, de regulă, un SMS e citit în mai puțin de 90 de secunde?  Sau că rata de conversie a unei campanii SMS este cu 21% mai mare decât alte tipuri de campanii de marketing?

Dacă folosești unul dintre produsele HubSpot, știi deja că nu există funcționalități SMS incluse și că trebuie să instalezi un modul SMS dezvoltat de o terță parte. 

SendSMS.ro a dezvoltat un modul compatibil cu HubSpot, prin care poți trimite SMS-uri și mesaje multimedia către baza de date cu clienți potențiali, existenți și colaboratori, oriunde în lume s-ar afla aceștia.

SendSMS.ro este prima companie din România care dezvoltă un Modul SMS pentru HubSpot – unul dintre cele mai cunoscute CRM-uri din lume.

Conectarea cu HubSpot este doar una din cele 28 de integrări realizate de SendSMS (detalii aici).

Caracteristici și funcționalități integrare SendSMS – HubSpot: 

  • Automatizezi fluxurile de lucru și de vânzări. În funcție de triggerii setați, se trimite automat un SMS clasic, un mesaj RCS (Rich media) sau mesaj via chatul Viber. Se declanșează mesaje relevante atunci când are loc un eveniment și astfel atragi atenția clienților tăi în momentul perfect. Răspunzi automat la întrebări frecvente, declanșezi mesaje către echipa de lucru și multe altele. Ai posibilitatea de a crea template-uri personalizate pentru fiecare flux. Verifici starea mesajelor trimise în timp real. 
  • Ferestre de conversație prin SMS. Departamentul Serviciu Clienți nu va mai fi supraîncărcat, iar clienții vor fi ghidați rapid prin fluxul de procese automatizate. De. ex.: contactul primește  prin SMS parole și/sau link pentru crearea unui cont; contactul se înscrie la newsletter și primește SMS cu link scurt de download sau un cod voucher prin SMS. Ai acces la istoricul conversațiilor, în ordine cronologică, pentru fiecare contact.
  • Mesaje SMS tranzacționale. De la memento-uri privind ședințele, notificări SMS privind facturarea, până la asistență la confirmarea tichetelor de suport cu url-uri scurte către pagini cu informații. Configurezi fluxuri de lucru pentru a automatiza comunicarea tranzacțională și permiți echipei să se concentreze pe sarcinile importante.
  • Trimiți SMS-uri în masă (Bulk SMS) în peste 150 de țări. După conectarea HubSpot la contul sendSMS, poți exporta cu un singur clic lista de contacte, pe care o vei utiliza ulterior în campaniile SMS în bulk. Ai posibilitatea de a crea template-uri personalizate pentru campaniile SMS (la nivel de conținut, date personale, activitate destinatari; poți include linkuri scurte). Ai acces la statistici SMS detaliate și rapoarte valoroase pentru optimizarea campaniilor SMS și creșterea ratei de conversie.  

Modulul SMS poate fi descărcat din marketplace-ul Hubspot: https://ecosystem.hubspot.com/marketplace/apps/marketing/ecommerce/sendsms 

Pentru a folosi modulul sendSMS cu HubSpot, nu ai nevoie de cunoștințe tehnice. Creezi un cont pe SendSMS (https://hub.sendsms.ro/register) și configurezi ID-urile de expeditor dorite, în funcție de țările de interes. Echipa SendSMS te va ajuta să creezi configurările necesare.

Urmărește videoclipul de prezentare al modulului sendSMS.ro aici:

https://www.youtube.com/watch?v=S5_eKZTc-iY

Echipa de asistență sendSMS este disponibilă, fără costuri suplimentare, pentru a te ajuta cu orice problemă sau sfat de care ai nevoie.

Găsești informații despre serviciile și produsele SendSMS aici: https://www.sendsms.ro/ro/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *