1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. sendSMS externalizează dezvoltările personalizate către CustomSoft și alți câțiva parteneri de încredere

sendSMS externalizează dezvoltările personalizate către CustomSoft și alți câțiva parteneri de încredere

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: < 1 minut

Aflată în continuă extindere, compania sendSMS, specializată în SMS Marketing & Mobile Advertising, a decis să externalizeze cererile de dezvoltări personalizate către câteva companii IT de încredere, iar CustomSoft se află pe lista lor scurtă de recomandări. 

sendSMS continuă să se concentreze pe soluții care ajută afacerile să activeze în SMS & Chat Marketing fără personal specializat: aplicația online de expediere în masă a SMS-urilor și pluginuri SMS native pentru platforme worldwide. Iar cererile de dezvoltări personalizate vor fi redirecționate către o listă scurtă de parteneri IT, de unde clienții își pot alege cu cine vor să lucreze. SendSMS nu intermediază în niciun fel relația dintre clienții săi și partenerii recomandați și nu percepe niciun comision.

Astfel clienții sendSMS din România sau din străinătate, care au nevoie de integrări prin API, implementări cross-platform, dezvoltarea de soluții inovative sau, pur și simplu, crearea de landing page-uri personalizate pentru campaniile SMS, pot accesa online lista de parteneri recomandați: https://www.sendsms.ro/ro/integratori-certificati/

sendSMS a ales să recomande CustomSoft deoarece compania IT poate acoperi o gamă largă de nevoi, fiind specializată în: dezvoltări E-commerce (cloud, omnichannel, B2B, B2C, marketplace), AI (recunoașterea produselor, machine learning, recunoaștere facială), Software Custom (dezvoltare web, dezvoltare mobilă, analiză software), Aplicații Mobile (native, hibride și enterprise). 

CustomSoft lucrează cu platforme e-commerce globale de ultimă generație, premiate pentru siguranța și performanța lor, precum Akinon, BigCommerce, VTEX. În plus, au dezvoltat propria platformă – Eva e-commerce – care, în decurs de 11 ani, a fost îmbogățită cu peste 250 de funcționalități front-end și back-end pentru B2B și B2C.

Dincolo de expertiză, pentru CustomSoft e importantă informarea și ghidarea clienților pe parcursul procesului de dezvoltare și garantarea siguranței proiectelor pe termen lung. 

Pentru mai multe informații despre serviciile CustomSoft, accesează: https://customsoft.ro/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *