1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. sendSMS externalizează dezvoltările personalizate către Zitec și alți câțiva parteneri de încredere

sendSMS externalizează dezvoltările personalizate către Zitec și alți câțiva parteneri de încredere

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Aflată în continuă extindere pe piața internațională, compania sendSMS, specializată în SMS Marketing & Mobile Advertising, a decis să externalizeze dezvoltările personalizate cerute de clienți către câțiva parteneri de încredere. Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, este unul dintre partenerii tehnologici de pe lista scurtă de recomandări.

 sendSMS are o prezență continuă de 14 ani în piața de notificări prin SMS & Chat din România, iar de mai bine de 7 ani sunt activi pe plan internațional, acoperind peste 170 țări și 900 de operatori telecom. Produsele și serviciile sendSMS acoperă o gamă largă de nevoi de comunicare. Prin expedierea de SMS-uri tranzacționale (parole, confirmări, alerte), clienții sendSMS au garanția că mesajele lor sunt citite de utilizatori în timp util. Iar mesajele comerciale trimise în Bulk, via SMS-uri clasice, SMS-uri multimedia interactive sau Chat, sunt folosite cu succes pentru creșterea vânzărilor și brand awareness.  

Însă, pe măsură ce clienții sendSMS își îndreaptă atenția către automatizarea comunicării uni-/bi-direcționale, notificări multi-channel sau integrarea proceselor, nevoile de dezvoltare cresc. Întrucât departamentul de programare sendSMS se concentrează pe actualizarea aplicației online și pe crearea de module SMS native pentru softuri worldwide, compania a decis să externalizeze dezvoltările personalizate cerute de unii clienți către parteneri tehnologici de încredere. Astfel, clienților sendSMS li se pune la dispoziție o listă de companii IT care îi pot ajuta direct cu: integrări prin API, implementări cross-platform, configurarea notificărilor multi-channel, dezvoltarea de soluții software inovative.

Zitec poate răspunde celor mai provocatoare proiecte, datorită expertizei variate și aprofundate pe diferite industrii precum logistică și transport, fintech, health, retail, horeca și altele. Capacitatea de a gestiona un proiect de la faza de concept, până la analizarea rezultatelor și mentenanța implementărilor este validată de clienți din peste 20 de țări de pe 4 continente. Serviciile Zitec includ: dezvoltarea de soluții software personalizate, aplicații de mobil, UX/UI Design, blockchain, servicii de securitate si protectia datelor personale, servicii cloud, analiză și consultanță digitală, precum și servicii de marketing digital sau servicii de îmbunătățire continuă a performanțelor afacerii online.

Cu o prezență pe piața globală de peste 19 ani, compania a înregistrat afaceri de 12 milioane de euro în primele șase luni, în creștere cu 63% față de prima jumătate a anului 2021, continuând trendul de creștere din ultimii ani. Mai multe informații despre expertiza și portofoliul Zitec aici: https://zitec.com

Dorim să oferim clienților noștri modalități de încredere prin care să-și dezvolte aplicațiile, să-și automatizeze procesele, lucru care va duce automat și la o utilizare mai mare a serviciilor sendSMS. Lăsăm la latitudinea clienților cu cine doresc să lucreze, fără niciun fel de intermediere și nu percepem niciun comision companiilor IT recomandate. Ne bucurăm că Zitec a răspuns propunerii noastre și avem certitudinea că vor găsi soluții eficiente la provocările cu care se confruntă clienții noștri, indiferent de complexitatea proiectelor.” – Liviu Băltoi, manager sendSMS.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *