1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Automatizezi Notificările dintr-un singur Click cu sendSMS și Integrately
sendsms integrately

Automatizezi Notificările dintr-un singur Click cu sendSMS și Integrately

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 2,33 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

 

sendSMS adaugă o nouă integrare no-code în portofoliu. Integrately și sendSMS te ajută să automatizezi notificările dintr-un singur click. 

Integrately oferă peste 8 milioane de automatizări de-a gata, pentru 900+ aplicații: platforme e-commerce, aplicații de e-mail, platforme de project management, ChatBots, rețele Social Media, calendare digitale, CRM-uri vânzări, pluginuri pentru formulare online, platforme pentru videoconferințe, module SMS…Platforma de integrări și automatizări este folosită de 10.000+ de clienți. 

Cu Integrately automatizezi fluxurile fără să programezi! Cu sendSMS, activezi în domeniul Mobile Marketing fără să ai nevoie de personal specializat! 

Notificările SMS trimise automat, instant, te ajută să-ți optimizezi timpul, productivitatea și performanța echipei, rezultatele (fidelizare clienți, creștere vânzări) și nu în ultimul rând bugetul. 

Așadar, cu integrarea sendSMS – Integrately, nu ai nevoie de programatori pentru a-ți automatiza notificările sau de angajați care să le trimită manual. Pe baza regulilor  “dacă-atunci” se declanșează automat notificări prin SMS. Poți realiza automatizări dintr-un singur click sau automatizări ce constau în mai mulți pași sau care sunt dependente de mai multe condiții.  

Modulul sendSMS este conectat la peste 700 de aplicații din portofoliul Integrately. Când un anumit trigger este bifat în una dintre aplicațiile pe care le folosești, se trimite automat un mesaj prin SMS către clienți, colaboratori sau angajați. 

Folosind notificările prin SMS, ai garanția că mesajele tale vor ajunge și vor fi citite în momentul potrivit, în timp util, oriunde s-ar afla destinatarii. SMS-ul nu depinde de conexiunea la Internet și, cum toată lumea își ține mereu telefonul aproape, notificările sunt citite în cel mult 3 minute.  

Câteva exemple de automatizări posibile cu Integrately & sendSMS:

 • Dacă se adaugă un nou rând în fișierul Google Sheet cu numere de telefon, se trimite automat un SMS de bun venit, cu link către regulamentul GDPR.
 • Când se adaugă un nou task în Slack, persoana responsabilă primește o notificare prin SMS.
 • Cu 30 min înaintea unei ședințe de Zoom, participanții primesc un reminder prin SMS.
 • Când un articol este publicat pe site-ul WordPress, abonații primesc un SMS cu un link scurt către articol.
 • Când o comandă e aprobată în Woocommerce, clientul primește un SMS de confirmare.
 • Când un coș de cumpărături este abandonat în Shopify, clientul primește un mesaj SMS cu un cupon de reducere, valabil dacă finalizează comanda într-un anumit interval de timp.
 • Când un anumit obiectiv este completat în Chatbot-ul site-ului, se adaugă un nou contact în lista de abonați SMS.
 • Când un formular online este completat, se trimite prin SMS un link scurt către un ebook gratuit sau o prezentare a serviciilor.

Mai multe informații aici: https://integrately.com/integrations/sendsms

Mai multe despre noi:

sendSMS, una dintre cele mai fiabile platforme CPaaS din Europa, oferă produse și servicii de Marketing prin SMS și Chat (Bulk SMS, Notificări RCS, Notificări Viber, SMS bidirecțional, Mail2SMS etc.) și publicitate mobilă pe baza de date a operatorilor telecom. 

Echipa sendSMS a dezvoltat module SMS native și integrări low-code pentru CMS-uri e-commerce open-source (ex.:Magento, PrestaShop, OpenCart, CS Cart, Woocommerce WordPress etc), CMS-uri SaaS (ex.: Shopify, HubSpot, GoMag, ContentSpeed), CRM-uri, ERP-uri, Integratoare, Procese automatizate (RPA de la UiPath).

sendSMS în câteva cifre:

 • 14 ani de activitate în sectorul SMS Marketing & Mobile Advertising.
 • 2,500 companii care și-au fidelizeze clienții și au crescut vânzările cu ajutorul nostru.
 • 32 de integrări no-code (module SMS native)  și low-code, cu aplicații din toată lumea. Module SMS native gratuite.
 • 171 țări pe care le acoperim + 900 de reţele de telefonie cu care colaborăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *