1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. SendSMS a dezvoltat un instrument gratuit de verificare si validare format numere de telefon mobile si fixe
verificare si validare nr de telefon

SendSMS a dezvoltat un instrument gratuit de verificare si validare format numere de telefon mobile si fixe

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Lansăm un serviciu gratuit pentru toți partenerii și utilizatorii portalului sendSMS.ro, prin care se poate verifica formatul unui număr de telefon mobil sau fix, țara și regiunea din care face parte, precum și operatorul GSM unde numărul este înregistrat. 

Instrumentul de verificare a numerelor de telefon mobile și fixe poate fi de mare ajutor celor care derulează campanii SMS / Mobile Advertising/ notificări SMS, precum și  administratorilor de platforme care oferă opțiunea de a crea cont de utilizator (ecommerce, anunțuri, cursuri, servicii financiare, aplicații).

Verificarea numerelor de telefon poate fi realizată online aici: https://www.sendsms.ro/ro/verificare-nr-telefon/ 

De asemenea, ne puteți contacta pentru a integra soluția noastră în aplicația sau platforma pe care o folosiți, pentru a valida formatul un număr de telefon încă de când este introdus de user, acest lucru fiind posibil prin integrarea unui API

Astfel, vă asigurați că numerele de telefon colectate sunt corecte și că notificările sau mesajele de marketing ajung la utilizatori. De asemenea, puteți segmenta baza de date și maximiza costurile, identificând țara/regiunea în care numerele de telefon mobile sau fixe sunt înregistrate.

Validarea formatului numărului de telefon mobil sau fix determină dacă un număr de telefon din baza de date este corect. Acest proces se distinge de serviciul HLR (portabilitate), prin care se identifică numerele care nu sunt din reţea sau din ţară, pentru a nu mări excesiv costurile.

Este important de știut că sendSMS nu înregistrează numerele de telefon pe care le  verificați în aplicația online. 

Explozia utilizării smartphone-urilor a schimbat fundamental modul în care brandurile interacționează cu clienții. Notificările prin SMS privind livrarea coletelor și campaniile de marketing prin SMS sunt utilizate pe scară largă, astfel că este important să ne asigurăm că datele colectate sunt corecte. În acest scop, am creat acest instrument gratuit de verificare a numerelor de telefon.

Accesează-l chiar acum: https://www.sendsms.ro/ro/verificare-nr-telefon/  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *