1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Parteneriat sendSMS – BaseLinker: beneficii pentru clienții ambelor platforme
sendsms-baselinker_parteneriat

Parteneriat sendSMS – BaseLinker: beneficii pentru clienții ambelor platforme

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

România este una dintre piețele e-commerce cu cea mai rapidă creștere din Europa. Conform unui studiu recent, 45.1% dintre utilizatorii de internet români, cu vârsta între 16 și 64 ani, efectuează săptămânal cumpărături online. Iar 25.5% dintre utilizatorii români își realizează cumpărăturile de pe telefonul mobil (Hootsuite).

În acest context, BaseLinker.com, interfață de integrare a platformelor e-commerce, cu prezență globală, își extinde operațiunile în România. La integrările cu giganții e-commerce worldwide, precum Amazon, eBay, se adaugă și integrări cu platforme din România, precum eMAG, Okazii sau Vivre.

BaseLinker și sendSMS au semnat în urmă cu 4 luni un parteneriat care constă în conectarea modulului sendSMS la zeci de marketplace-uri și CMS-uri e-commerce, toate disponibile printr-o singură interfață – BaseLinker.com. Astfel, utilizatorii BaseLinker pot trimite prin intermediul modulului sendSMS mesaje în masă cu informații privind statusul comenzii, reduceri sau promoții, mesaje de mulțumire pentru achiziție, cereri de feedback și altele.

Acum, parteneriatul BaseLinker și sendSMS se extinde cu un pachet de beneficii pentru clienții ambelor platforme, atât în România, cât și în celelalte țări unde BaseLinker activează – Polonia, Cehia, Germania.

SendSMS oferă, utilizatorilor modulului SMS via BaseLinker, următoarele beneficii: 

 • 100 de mesaje gratuite; 
 • Cost preferențial fără praguri de volume, după ce le-au consumat pe cele 100 gratuite; 
 • Cost preferențial pentru implementarea unui sender ID (numele expeditorului) în România și Cehia;
 • Account manager dedicat proiectului; 
 • Suport e-mail 24/7 gratuit, în limba engleză și limba română;
 • Suport telefonic între orele 09-17, de luni până vineri.

Dacă utilizezi platforma BaseLinker, pentru a beneficia de oferta sendSMS, înscrie-te aici: https://hub.sendsms.ro/register?channel=BaseLinker 

De asemenea, BaseLinker oferă actualilor clienți sendSMS din România:

 • 45 zile free trial, cu 31 de zile mai mult față de termenul de testare actual;
 • 3 luni cu 50% discount la abonament;
 • 1h product tour și Q&A (prezentarea platformei și realizarea câtorva integrări și listări de produse); 
 • Manager de cont dedicat; 
 • Suport telefonic în limba română (Luni-Vineri, orele 09-17).

Dacă ești client sendSMS și vrei să profiți de oferta BaseLinker, înscrie-te aici: https://baselinker.com/ro-RO/home/?r=sendsms45 

Mai multe despre BaseLinker 

BaseLinker.com gestionează și automatizează procesele unui magazin online dintr-o singură interfață. În cadrul unui singur abonament, oferă acces la peste 500 de integrări dedicate afacerilor online: marketplace-uri, CMS-uri e-commerce, servicii de curierat, sisteme de contabilitate, integratoare, sisteme ERP, module SMS, aplicații e-mail.

BaseLinker te eliberează de sarcini repetitive, îți permite să-ți automatizezi procesele, te ajută să economisești enorm de mult timp prin facilitarea prezenței afacerii tale pe multiple platforme și prin compilarea datelor clienților, comenzilor, facturilor într-un singur loc.  

Testează gratuit platforma:https://baselinker.com/en-US/integrations/sendsms/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *