1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Mesaje automatizate pentru informarea clienților – Trimite notificări și remindere clienților via SMS!

Mesaje automatizate pentru informarea clienților – Trimite notificări și remindere clienților via SMS!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 3 minute

Vrei să trimiți mesaje automatizate prin care să-ți informezi clienții că au avut loc modificări în programul de lucru sau întârzieri în livrarea anumitor produse sau servicii? Vrei să trimiți notificări către clienții existenți pentru a-i anunța despre cele mai recente produse / servicii lansate? Vrei să-ți informezi potențialii clienți despre viitoare campanii cu reduceri și oferte? Vrei să trimiți automat remindere privind programările, rezervările, facturile?

 

Alege să-ți informezi clienții prin SMS! 

Nu există alt canal de comunicare mai eficient! Iată de ce: SMS-urile au o rată de deschidere de 99% și doar 1% spam și sunt citite în cel mult 3 minute de la primire, iar cele așteptate, imediat (ex. coduri, parole).

Ai 3 opțiuni pentru a trimite automat mesaje SMS în Bulk:

 • Platforma online sendSMS – creează cont gratuit aici. Încarci lista de contacte, segmentezi lista, scrii mesajele, programezi sau expediezi pe loc SMS-ul către sute, mii sau sute de mii de contacte aproape instantaneu. Tot din platformă generezi linkuri scurte și coduri QR. Utilizarea platformei este gratuită și plătești doar creditele consumate. 
 • Pluginuri SMS gratuite. Am dezvoltat module SMS native, no-code, pentru cele mai populare platforme din lume și din România, precum Magento, Woocommerce, PrestaShop, Shopify, Hubspot, Zapier, Gomag și altele. Vezi aici lista completă.
 • SMS API. Pentru funcţionalităţi extinse, conectezi platforma sendSMS la aplicația companiei tale și gestionezi toate interacțiunile cu clienții dintr-un singur loc. Pentru integrări API, apelează la partenerii noștri IT.

Mai multe despre Beneficiile Notificărilor prin SMS:

 • Accesibilitate imediată. Mesajele SMS ajung instantaneu la destinatari, asigurând o comunicare rapidă și directă. Indiferent unde se află, clienții tăi vor primi notificările tale direct pe telefoanele lor mobile.
 • Rata de deschidere ridicată: 99%. Ai garanția că mesajele tale vor fi citite și că informațiile tale ajung la destinație.
 • Personalizare și segmentare. Poți crea mesaje SMS personalizate și relevante pentru fiecare client în parte, creând template-uri cu variabile. Poți segmenta baza de date în funcție de preferințe, comportament de cumpărare sau alte criterii relevante, astfel încât să livrezi mesaje adaptate fiecărei categorii de clienți.
 • Rate de conversie ridicate. Se creează un sentiment de urgență și exclusivitate, care îi motivează pe clienți să acționeze imediat și să profite de oportunitatea oferită. Nu uita să incluzi în SMS un link scurt către o pagină relevantă din site și/sau un cod de reducere
  în exclusivitate pentru abonații prin SMS.
 • Feedback instant. Cu 2-waySMS oferi clienților posibilitatea de a răspunde direct la mesajele tale. Așa poți primi feedback în timp real, îmbunătățind produsele și serviciile și consolidând legătura cu clienții.
 • Costuri reduse. Notificările prin SMS sunt o soluție eficientă și rentabilă pentru promovarea afacerii tale. Comparativ cu alte canale de comunicare, costurile sunt reduse, iar rezultatele obținute pot fi remarcabile. De ex., pentru 1000 de SMS-uri plătești  39 euro + tva. Vezi aici prețurile.

Tipuri de afaceri care pot beneficia de trimiterea automatizată de mesaje de informare și remindere prin SMS:

 • Magazine online. Notificările SMS sunt esențiale în ecommerce, în special pentru actualizări privind stadiul comenzii, livrării, pentru recuperarea coșurilor abandonate și pentru anunțarea campaniilor de reduceri (Black Friday, Summer Sales).
 • Servicii medicale: remindere SMS pacienților în legătură cu consultațiile programate; notificări SMS privind livrarea rezultatelor testelor pe mail ; informări privind schimbările apărute în program.
 • Agenții de turism și companii aeriene: mesaje automate cu detalii despre rezervări, cu informații despre destinații, cu sugestii de călătorie. Poți utiliza atât SMS-ul clasic, cât și standardul RCS (Rich Communication Services) pentru clienții care dețin Android;
  notificările RCS au funcții avansate: fotografii și videoclipuri HD, carusele cu produse sau opțiuni, butoane configurabile, chatbots, mesaje < 8000 de caractere.
 • Servicii de curierat. Prin SMS, informezi rapid clienții cu privire la stadiul livrării, ora estimată de livrare, eventuale întârzieri sau modificări.
 • Bănci și instituții financiare: mesaje SMS automate pentru a informa clienții despre tranzacțiile efectuate, soldul conturilor, notificări de plată.
 • Organizatori de evenimente: trimiți mesaje automate de informare participanților și te asiguri că aceștia pot fi ținuți rapid la curent cu orice schimbare ar putea interveni.

Nu rata oportunitatea de a-ți construi o bază de clienți loiali și de a-ți crește vânzările prin intermediul Notificărilor prin SMS.  

Investește în succesul afacerii tale chiar acum!

 

Bine de știut:

 • Găsești aici template-uri SMS care să te inspire în următoarea campanie de Marketing.
 • Găsești aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de SMS Marketing.
 • Ne găsești și pe Linkedin, unde publicăm des informații despre Mobile Marketing și Digital Marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *