1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. Aplicația sendSMS, disponibilă acum și în platforma VTEX

Aplicația sendSMS, disponibilă acum și în platforma VTEX

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,67 din 5)
Încarc...
Timp de citire: < 1 minut

Soluțiile sendSMS vin în sprijinul retailerilor care doresc să activeze în sectorul Marketingului Mobil fără personal specializat și fără bătăi de cap. Cu ajutorul pluginurilor gratuite sendSMS și integrărilor low-code, brandurile e-commerce își cresc notorietatea, își fidelizează clienții și cresc vânzările. Toate acestea printr-un canal de marketing direct, personal, eficient, ieftin și 100% măsurabil: SMS-ul.

            Ne bucurăm să anunțăm că am adăugat o nouă integrare în portofoliul nostru – aplicația sendSMS este disponibilă acum la nivel global și în platforma enterprise de comerț digital VTEX.

Această integrare permite expedierea de mesaje SMS tranzacționale și comerciale în peste 170 de țări. Cu zero cunoștințe tehnice. Creați un cont pe sendSMS.ro, activați aplicația din panoul de lucru VTEX, setați evenimentele care vor declanșa notificările SMS și lăsați automatizarea să lucreze pentru dvs.

Modulul SMS este gratuit. Plătiți doar creditele pentru SMS-uri.

Mai multe despre aplicația sendSMS – VTEX aici: https://apps.vtex.com/sendsmspartnerro-sendsms/p

 

Despre VTEX

VTEX (NYSE:VTEX) este platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează toate operațiunile de comerț. VTEX accelerează creșterea afacerilor clienților săi cu o soluție completă de Comerț, Marketplace și OMS. Suntem alături de companiile din toată lumea și le sprijinim în procesul lor de dezvoltare, gestionare și livrare a unor experiențe native și avansate de comerț B2B, B2C și de marketplace, cu un time-to-market rapid.

În calitate de lider în domeniul platformelor de comerț digital, VTEX se bucură de încrederea a peste 2400 de clienți, printre care AbInbev, Carrefour, Colgate, Motorola și Whirlpool, având peste 3200 de magazine online active în 38 de țări (date pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2021). Pentru informații suplimentare, vizitați www.vtex.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *