1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. SMS Location Based: ajungi la clienții potriviți în momentul potrivit
sms in functie de locatie - mobile advertising romania

SMS Location Based: ajungi la clienții potriviți în momentul potrivit

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Vrei să găsești o metodă prin care să ajungi la clienții ideali exact în acel moment în care au nevoie de produsul / serviciul tău, oferindu-le mesajul care rezonează cel mai bine cu ei?

Imaginează-ți ce-ar însemna pentru afacerea ta să te conectezi cu clienții potriviți, la momentul potrivit! Pare S.F.? Prin serviciul Mobile Advertising și opțiunea SMS Location Based acest vis devine o realitate!

Exemple de scenarii posibile prin SMS Location Based: 

– Până la 10.000 de persoane care vizitează într-un weekend Mall-ul Băneasa, primesc un SMS cu o ofertă pentru un weekend pe Valea Prahovei.

– Persoanele care se află într-o zonă comercială cu mai multe magazine de mobilă primesc un SMS cu o ofertă privind montajul.

– Un lanț de magazine anunță o mare parte locuitorii din sectorul 3 București că au deschis un nou magazin în zonă. Brandul trimite din câteva clickuri un SMS către 8000 de locuitori din sectorul 3. În SMS include un link scurt către locația pe Google Maps și/sau către catalogul online cu oferte.

– Un magazin online specializat în echipamente și accesorii IT își anunță ofertele pentru persoane fizice și juridice către mii de utilizatori din zona Pipera. Cu un simplu SMS standard, de până la 160 de caractere, în care include ce-i mai persuasivi factori în e-commerce: gratuitățile (reduceri, promoții), dovezile sociale (recenzii, popularitate) și alte informații esențiale despre produse / ofertă.

– Un centru de limbi străine, care organizează cursuri online, trimite peste 10.000 de SMS-uri comerciale către persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani din 3 orașe din țară.

– O școală de make-up din Cluj trimite peste 5.000 de SMS-uri comerciale către utilizatorii de gen feminin, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, care folosesc sistemul de operare mobil IOS.

Odată ce ai stabilit avatarul clientului ideal, printr-un SMS clasic, cu un mesaj atractiv, le-ai captat atenția. 

În parteneriat cu Vodafone și Orange România, sendSMS poate realiza și transmite campanii de Mobile Advertising către baza de date de clienți a operatorilor GSM, segmentată și filtrată după criteriile specificate de tine.

Sunt clienții care și-au dat în prealabil acordul pentru a primi SMS-uri comerciale.

Segmentarea bazei de date poate fi realizată pe criterii precum gen, vârstă, localitate, venit lunar, tip de telefon etc, având astfel siguranța că ajungi la clienții potriviți, în momentul potrivit.

Atunci când apelezi la serviciul “Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM”, oferit de sendSMS, primești și un senderID gratuit (expeditor cu numele brandului). Acest aspect contribuie la creșterea încrederii utilizatorilor și rate mai mari de click pe linkurile scurte din SMS-uri sau creșterea vizitelor pe site prin căutarea brandului pe Google sau accesare directă, în cazul în care brandul tău este foarte cunoscut.

 Revitalizează-ți Afacerea prin Campanii Mobile Advertising & SMS Location-Based!

Dacă vrei să afli mai multe, trimite SMS la 0727 363 767 și te vom contacta noi.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *