1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. sendSMS se alătură Mobile Ecosystem Forum și ține pasul cu inovațiile globale ale sectorului mobile
sendSMS - membru Mobile Ecosystem Forum

sendSMS se alătură Mobile Ecosystem Forum și ține pasul cu inovațiile globale ale sectorului mobile

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

sendSMS se alătură Mobile Ecosystem Forum, asociație comercială globală de networking, colaborare și inovare în sectorul mobile. 

În calitate de membru Mobile Ecosystem Forum, sendSMS va ține pasul cu inovațiile sectorului digital&mobile, cu provocările și soluțiile legate de securitatea mobilă și își va consolida poziția în piața globală

În prezent, suntem una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații-ca-un-serviciu (CPaaS) din Europa. Acoperim peste 700 de reţele de telefonie din 171 de țări. Am realizat peste 30 de module native și integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, integratoare internaționale, precum Magento, PrestaShop, OpenCart, Woocommerce, Shopify, HubSpot, RPA UiPath, Monday.com. Și am colaborat cu peste 2500 de companii.  

Mobile Ecosystem Forum (MEF) reunește actori din mai multe sectoare din zona mobile: servicii de mesagerie pentru companii (SMS, chat, ferestre conversaționale automate etc.), plăți pe mobile, IoT, conectivitate (roaming, 5G etc.), mobile advertising, protecția datelor personale și securitate. Astfel, printre membrii MEF se numără: operatori telecom, producători de telefoane mobile, dezvoltatori de aplicații și sisteme de operare, firme specializate în Mobile Marketing sau în confidențialitatea și securitatea datelor.

Activitatea Mobile Ecosystem Forum (MEF) se desfășoară pe trei paliere: insights (statistici, rapoarte, documente educaționale), interacțiune (colaborare între membri, schimb de informații) și impact (coduri de conduită în industrie, cele mai bune practici, inițiative anti-fraudă, consultări privind măsuri de reglementare).

Prin urmare, echipa sendSMS va avea ocazia să facă schimb de informații și experiențe cu membrii MEF și să încheie noi parteneriate. Fiind permanent conectați la piața globală, vom putea lua decizii și măsuri cu impact pozitiv pentru clienții noștri.

Creșterea accelerată a sectorului mobile vine la pachet nu doar cu avantaje, ci și cu provocări, atât pentru companii, instituții, cât și pentru consumatori. Una dintre aceste provocări ține de securizarea datelor. Iar această problemă poate fi rezolvată doar prin eforturi de colaborare la nivel global. 

Un exemplu în acest sens este inițiativa MEF de creare a unui Registru de protecție a SenderID-urilor SMS-urilor pentru a reduce fraudele prin SMS. Fraudatorii pot folosi un senderID (nume expeditor) asociat unei organizații sau unul similar cu scopul de a fura date personale sau păcăli utilizatorii să trimită bani. Pre-înregistrarea senderID-urilor și crearea unui registru comun sunt măsuri ce previn smishing-ul și spoofing-ul. Băncile, agențiile guvernamentale, furnizorii de mesagerie, retailerii și furnizorii de servicii care se înscriu în registrul MEF partajează în mod fiabil și rapid informații pentru a contribui la crearea unei liste albe de senderID-uri și la blocarea celor frauduloase. După succesul obținut în UK, registrul s-a extins în Irlanda și Singapore.

Ne bucurăm, așadar, să facem parte dintr-o comunitate cu inițiative de mare impact atât pentru companii, cât și pentru consumatori. 

Află mai multe despre noi aici: https://www.sendsms.ro/ro/despre-noi/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *