1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. sendSMS oferă 2-waySMS internațional pe numere lungi virtuale (VLN)
campanii 2waysms sendsms

sendSMS oferă 2-waySMS internațional pe numere lungi virtuale (VLN)

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

sendSMS.ro face posibilă comunicarea bidirecțională (2-waySMS), atât prin numere scurte cu acoperire națională, cât și prin numere lungi virtuale (VLN) cu acoperire world wide. Serviciul 2-waySMS cu VLN era oferit și în trecut, însă doar la cerere. Acum, sendSMS promovează acest serviciu public, ca urmare a cererii crescute, dar și a cooptării unui responsabil Global Partnership în echipă.  

Cu sendSMS, poți lansa campanii 2-waySMS cu VLN acesibile în întreaga lume. 

Serviciul include: reguli de validare/invalidare a fiecărui SMS recepționat, autoresponders, conectivitate client prin protocoale HTTP sau SMPP, multiple tehnologii integrate (SMS, link scurt, QR code), opțiune de înscriere/renunțare, rapoarte detaliate ale campaniilor SMS. Toate acestea de pe o platformă online securizată, accesibilă de pe orice dispozitiv, 24/7. Beneficiezi de suport gratuit în setarea campaniei. Și ai valabilitate nelimitată a creditului achiziționat. 

De ce să optezi pentru VLN? 

Dacă ai clienți sau colaboratori în mai multe țări, poți comunica cu aceștia folosind un singur număr – Număr Lung Virtual (VLN), care funcționează nu doar la nivel de stat, ci și global, inclusiv în roaming. 

Comunicarea 2-WaySMS prin VLN este ideală pentru: voturi & concursuri internaționale, întâlniri și evenimente, tranzacții bancare, lead-uri, servicii self care automatizate, customer service.

VLN este format din 12 cifre și NU este asociat cu un telefon fizic sau cartelă SIM, mesajele fiind dirijate prin Internet. Asta înseamnă că poate fi utilizat într-o varietate de moduri și este o opțiune mai ieftină, deoarece nu este nevoie de instalarea de hardware suplimentar sau întreținere continuă.

Clienții vă pot contacta direct, nefiind nevoie să trimiteți mai întâi voi un mesaj. Puteți redirecționa toate răspunsurile într-un singur loc, precum CRM-ul pe care îl utilizați. 

De asemenea, Numărul Lung Virtual (VLN) poate fi folosit și pentru apeluri.

Prin campaniile 2-WaySMS economisești timp, bani și comunici eficient cu actualii sau potențialii tăi clienți. Trimiți mesaje în masă și colectezi răspunsuri ușor, rapid și eficient.

Vrei să afli lista de acoperire și tarifele 2-WaySMS cu VLN? Trimite SMS la 072sendSMS și te vom contacta noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *