1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. SendSMS încheie un parteneriat cu Integromat. Un nou pas în domeniul automatizării software
sendSMS_ro si Integromat

SendSMS încheie un parteneriat cu Integromat. Un nou pas în domeniul automatizării software

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Suntem bucuroși să anunțăm parteneriatul cu Integromat – cea mai avansată platformă de automatizare online.

Aplicația de notificări multichannel SendSMS poate fi conectată cu alte sute de aplicații, pentru a automatiza la cel mai înalt nivel procesele din cadrul platformei Integromat.

Povestea din spatele Integromat 

În activitatea de zi cu zi a afacerilor mijlocii și mari se utilizează multiple aplicații și servicii, precum E-mail, Google Drive, Slack, Dropbox, Facebook, chat bots, platforme ecommerce, CRM-uri, dispozitive mobile. 

Fiecare servește unui scop precis, precum înregistrarea clienților în baza de date, trimiterea de e-mailuri și SMS-uri către clienți, atribuirea de taskuri echipei interne, notificarea colaboratorilor, editarea documentelor interne, realizarea rapoartelor de activitate, realizarea și livrarea rapoartelor statistice s.a.m.d.

Cum ar fi să poți conecta toate aceste aplicații și programe și să sincronizezi datele, fără ajutorul unui programator? Ceea ce în urmă cu ceva ani părea SF, acum e posibil cu ajutorul platformei Integromat! 

Integromat este cea mai avansată platformă de automatizare online. Integromat automatizează procesele pe care managerii și angajații le realizează în prezent manual. Nu numai că este capabilă să conecteze aplicații, dar poate transfera și transforma date. 

Setezi Integromat să facă ceea ce dorești și să îl lași să funcționeze pentru tine.  

Câteva exemple: 

De câte ori traficul pe site înregistrat în Analytics scade sub un anumit număr de vizitatori, Integromat trimite automat o alertă prin SMS către programator și către responsabilul digital marketing și se creează automat un task în platforma Trello. 

De câte ori adaugi un video într-un folder în Google Drive, Integromat îl postează automat pe canalul Youtube.

Cu 30 minute înainte de începerea unui webinar, Integromat conectează datele din Google Calendar cu lista de contacte și invitații primesc un reminder prin SMS. 

Clienții care au comandat un anumit produs de pe site, primesc automat prin SMS un link către un e-book gratuit cu informații utile despre utilizarea și întreținerea produsului respectiv.

Detaliile clienților care rezervă un zbor sau o vacanță sunt importate automat de Integromat într-un fișier excel în Google Drive și apoi transformate în grafice segmentate pe diferite criterii. 

SendSMS – cu un pas în viitor

Automatizarea și robotizarea sunt deja aici și se vor dezvolta și mai mult în viitorul apropiat. În lumea conectată de astăzi, fluxurile de lucru digitale și inteligența artificială simplifică și eficientizează procesele de afaceri și tranzacțiile.

Echipa SendSMS lucrează continuu pentru a ține pas cu transformările revoluționare ale tehnologiei, dezvoltând aplicații mobile compatibile cu platformele digitalizate.

Parteneriatul cu Integromat, asigură conectarea aplicației SendSMS cu alte sute de aplicații, pentru a facilita procesele predefinite și comunicarea automatizată.

Printre acțiunile care pot fi realizate cu SendSMS și Integromat se numără: trimiterea de SMS-uri în masă, inclusiv mesaje cu url scurt de dezabonare, pentru a respecta prevederile Regulamentului GDPR; notificări privind statusul mesajului;  efectuarea de apeluri autorizate API; gestionarea contactelor și grupurilor de contacte – adăugare/ștergere/blocare contacte și grupuri din agendă. Mai multe detalii aici: https://www.integromat.com/en/integrations/sendsms

Tot în cursul acestui an, SendSMS a mai legat o colaborare în domeniul automatizării, și anume un modul de conectare cu RPA de la UiPath- platformă de Automatizare Robotizată a Proceselor.

SendSMS.ro este prima platformă de notificări multichannel din România. Avem peste 12 ani experiență în domeniul notificărilor prin SMS și prin aplicații tip chat (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, Google RCS, WeChat).

VREI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE ȘI SERVICIILE SENDSMS?

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare: 072sendSMS

Trimite SMS la 0727 363 767 și noi te vom contacta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *