1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. SendSMS duce Marketingul Mobil la următorul nivel și lansează serviciul RCS Business
rcs business sms romania

SendSMS duce Marketingul Mobil la următorul nivel și lansează serviciul RCS Business

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,67 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 3 minute

 

Ai rulat Campanii de Mobile Marketing până acum? Dacă DA, știi foarte bine cât de eficiente sunt.

Dacă vrei să duci strategia de marketing pe mobile la un nivel și mai ridicat de performanță, află că este posibil cu aplicația de mesagerie RCS (Rich Communication Services), un succesor avansat al mesageriei mobile de tip SMS / MMS.  

Iată ce beneficii extra aduce serviciul RCS Business:

  •        Livrezi consumatorilor de telefonie mobilă mesaje îmbogățite (fotografii, video, audio, carusele cu opțiuni).
  •         Poți trimite mesaje mai lungi.
  •         Îmbunătățești implicarea consumatorilor prin includerea unor butoane de acțiune recomandate și butoane de răspuns rapide.
  •         Economisești timp cu răspunsuri automatizate la întrebările clienților.
  •         Analiză real-time a campaniilor.

Serviciul RCS Business marchează o evoluție în marketingul prin SMS și permite o comunicare mai bogată și mai interactivă între consumatori și companii.

Oferă si tu consumatorilor experiențe captivante din aplicația de mesagerie implicită de pe telefoanele Android!

Testează RCS Business via SendSMS! Suntem primul integrator din România care oferă acest serviciu.

Trimite SMS la 072sendSMS și noi te vom contacta.

N-ai derulat până acum nicio campanie de marketing pentru dispozitivele mobile? Citește în continuare, pentru a afla detalii despre cea mai rapidă metodă de a crește vânzările și de a-ți fideliza clienții!

 În primul rând, permite-mi să îți pun o întrebare: Știi vreo persoană care pleacă de acasă fără telefonul mobil? Sau care nu își ține smartphone-ul aproape? Nici noi!

Atunci, de ce să nu profiți de cel mai direct canal de comunicare B2C ?!

Cum anume îți poți crește afacerea prin Marketing pe Mobil:

Ai o bază de date cu numerele de telefon ale clienților. Sunt clienți care au comandat produse, servicii sau au interacționat cu brandul tău cel puțin o dată, astfel că au încredere în afacerea ta.

Cu ajutorul platformei SendSMS, trimiți mesaje SMS în bulk, personalizate, către baza ta de date, pentru a-i informa despre noutățile sau promoțiile în curs. Vei creşte rata de conversie rapid şi ieftin.

De asemenea, îți ții clienți mulțumiți, prin notificări SMS privind statusul comenzii sau rezervării, prin colectarea de feedback în timp real, prin mesaje de mulțumire.   

Cu ajutorul SendSMS, duci afacerea ta la cel mai ridicat nivel de performanță.  De exemplu, în  decursul campaniilor foarte importante, precum Black Friday, ai putea trimite tuturor clienților tăi activi în aplicația Viber mesaje mai detaliate și mai grafice decât SMS-ul. Prin Viber poți trimite mesaje până la 1000 de caractere, poţi ataşa imagini şi butoane.

Un exemplu de succes: clientul nostru VIVRE a susținut un cost de doar 47% din costul tradițional alocat notificărilor prin SMS şi a generat o valoare medie a comenzii cu 29% mai mare în campania Black Friday 2019.   

La orice pas, echipa SendSMS îți oferă asistență gratuită, atât la instalare, cât și post-vânzare.

 

Serviciul RCS Business  – mobile marketing la următorul nivel

Să-ți explicăm care-i treaba cu RCS…

In ultimii 10 ani, aplicațiile de mesagerie mobilă, precum WhatsApp și Facebook Messenger, funcționează ca aplicații independente și sunt cunoscute ca tehnologii Over the Top (OTT).

Mai recent, vorbim de aplicații de mesagerie RCS (Rich Communication Services) care oferă afacerilor oportunitatea de a interacționa mai eficient cu consumatorii. Aplicația de mesagerie RCS este instalată by default pe telefoanele Android.

Cu serviciul RCS Business utilizezi mesageria de pe telefoanele Android ale clienților tăi pentru a gestiona orice tip de interacțiune, de la emiterea de alerte, până la livrarea biletelor de călătorie, la comandarea produselor alimentare și transferul banilor.

Cu RCS Business, nu mai ai limitările SMS-ului sau OTT-urilor. Consumatorii pot primi mesaje grafice de la un expeditor verificat, mesaje ce pot include butoane de acțiune recomandate și butoane de răspuns rapide, împreună cu imagini și videoclipuri de înaltă definiție.

 Testează RCS Business via SendSMS! Suntem primul integrator din România care oferă acest serviciu.

Trimite SMS la 072sendSMS și noi te vom contacta.

Despre SendSMS

SendSMS.ro – prima platformă de notificări multichannel din România și prima companie din România care a lansat un modul SMS pentru RPA de la UiPath.  

Acum, suntem bucuroși să vă informăm că suntem primul integrator din România ce va avea disponibil serviciul RCS Business.

În cei 12 ani de activitate, am livrat și integrat soluții SMS pentru 1500 de companii.  

SendSMS colaborează cu principalii dezvoltatori români de software E-commerce, dar și cu platformele e-commerce open source arhicunoscute, precum Magento, Opencart, Prestashop, Woocommerce sau Shopify.  Acest lucru a permis proprietarilor de magazine online din România să își crească notorietatea brandului și să își fidelizeze clienții prin notificări și oferte promoționale, având la dispoziție un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% măsurabil: SMS-ul.  

Află mai multe informații pe https://www.sendsms.ro/ro/notificari-rcs/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *