1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. Îmbunătățiți eficiența comunicării cu integrarea Firmao – sendSMS
integrare sendsms firmao

Îmbunătățiți eficiența comunicării cu integrarea Firmao – sendSMS

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

În mediul de afaceri rapid de astăzi, comunicarea eficientă este vitală pentru menținerea unor relații puternice cu clienții și partenerii. Din acest motiv, Firmao, dezvoltator de software pentru Managementul Relației cu Clienții (CRM) și Planificarea Resurselor (ERP), a ales să colaboreze cu sendSMS. Notificările prin SMS ajută afacerile care folosesc Firmao să își eficientizeze procesele de comunicare – să ajungă direct, rapid, simplu și ieftin la clienți, maximizând implicarea și ratele de conversie.

Beneficiile integrării Firmao – sendSMS

Integrarea Firmao – sendSMS reunește punctele forte ale ambelor platforme, oferind afacerilor un flux de comunicare eficient:

  • Automatizarea campaniilor SMS – sincronizați cu ușurință listele de contacte și programați livrarea notificărilor SMS.
  • Campanii SMS personalizate – utilizați datele stocate în Firmao pentru a crea campanii SMS personalizate, segmentate în funcție de anumite atribute, sporind engagementul și conversiile.
  • Notificări SMS tranzacționale:  integrarea permite expedierea automatizată a mesajelor SMS tranzacționale – confirmări de comenzi, actualizări privind livrare sau mementouri pentru întâlniri.
  • Rapoarte de livrare în timp real: integrarea vă permite să accesați dintr-o singură interfață rapoarte de livrare în timp real și să monitorizați statusul mesajelor SMS, ratele de deschidere, ratele de click.

Mai multe despre Firmao

Firmao este un software polonez care automatizează procesele CRM/ERP/WMS disponibile în cloud. Firmao este dedicată companiilor mici și mijlocii, iar datorită structurii sale modulare oferă o posibilitate unică de adaptare rapidă și ușoară la nevoile specifice fiecărei companii. Firmao poate fi integrat cu ușurință cu peste 1.000 de sisteme IT externe.

Firmao se concentrează pe furnizarea celor mai simple soluții în afaceri pentru cele mai complexe nevoi. Softul CRM Firmao include toate activitățile și funcționalitățile necesare departamentelor de marketing, vânzări, financiar/ contabilitate și suport tehnic, permițând gestionarea relației cu clienții, potențialii clienții, furnizorii și partenerii dintr-o singura interfață. Softul ERP Firmao implică funcționalități care servesc la gestionarea eficientă a unei întreprinderi: planificarea și urmărirea producției; evidența stocurilor, a furnizorilor, a plaților și încasărilor; calculul salariilor;  evidența financiar-contabilă; rapoarte, analize, prognoze.

Pentru mai multe informatii, accesează website-ul Firmao: https://firmao.io/

 

Întăriți-vă eforturile de comunicare, interacționați cu clienții dvs. într-o manieră personalizată și obțineți rate de conversie mai mari cu ajutorul Firmao și sendSMS! Începeți să valorificați potențialul marketingului prin SMS, îmbunătățiți implicarea clienților și duceți comunicarea la nivelul următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *