1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Integrarea sendSMS – Zapier. Notificari SMS din peste 4000 de aplicatii, totul dintr-un singur loc!
sendsms

Integrarea sendSMS – Zapier. Notificari SMS din peste 4000 de aplicatii, totul dintr-un singur loc!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

sendSMS.ro este o platforma care permite companiilor sa-si automatizeze notificarile prin SMS si Mesajele Chat (Viber, Fb Messenger, Google RCS, WeChat) pentru a-si creste vanzarile si a intari relatia cu clientii. Platforma sendSMS si modulele low-code / no-code sendSMS permit administratorilor sa trimita: campanii de marketing in masa prin SMS si Chat; notificari prin SMS privind actualizari, comenzi, rezervari, intalniri, facturi; SMS-uri One Time Password pentru autentificarea in 2 pasi.

Modulele dezvoltate de sendSMS pot fi utilizate in acest moment cu peste 28 de sisteme software, precum: 

 • platforme e-commerce open source si SaaS (de ex., Magento, Prestashop, OpenCart, WooCommerce, Shopify, ContentSpeed si altele), 
 • CMS-uri pentru blogging si site-uri de prezentare (de ex., WordPress, HubSpot), CRM-uri (de ex., Monday.com, Zoho CRM, Hubspot), 
 • Integratoare (de ex., Integromat, Procesio, Zapier),
 • si platforme pentru automatizarea proceselor robotizate (UiPath). 

Una dintre integrarile cu care ne mandrim este integrarea sendSMS – Zapier, care permite utilizatorilor Zapier sa conecteze notificarile prin SMS la mii de aplicatii populare, astfel incat sa isi poata automatiza cat mai eficient procesele de lucru. 

sendSMS este conectat la peste 4000 de aplicatii utile in automatizarea workflowurilor, precum aplicatii Google (Calendar, Gmail, Sheets, Forms), Youtube, Facebook Lead Ads, Many Chat, Slack, Trello, Asana, ClickFunnels…Toate acestea fara programare.

Cu Zapier pot economisi zeci de ore lunar creand fluxuri automatizate: conectezi mai multe aplicatii si stabilesti pasi de lucru, in functie de anumiti triggeri. Iar cu ajutorul notificarilor prin SMS esti tinut la curent sau iti tii echipa si clientii la curent in legatura cu cele mai importante evenimente.  

Daca ai un business ecommerce, imagineaza-ti cum ar fi sa setezi automat sa se importe toate datele comenzilor efectuate prin diferite platforme intr-un singur loc, iar de acolo sa se preia automat adrese de email pentru abonare in platforma de e-mail marketing si numerele de telefon pentru a se trimite automat notificari SMS in bulk privind preluarea comenzii. Cat timp ti-ar lua sa faci toate acestea manual, daca ai avea mii de comenzi?

Sau, in project management, imagineaza-ti cum ar fi ca toate randurile dintr-un tabel Google Sheet sa se transforme automat in taskuri in Trello si de acolo sa se trimita automat notificari SMS pentru ca acele taskuri sa fie preluate si rezolvate. Si-acum gandeste-te cat timp ti-ar lua sa faci asta manual cu sute de taskuri: sa creezi fiecare task, sa trimiti e-mail persoanelor avizate si sa creezi un tabel pentru urmarirea lor.

Modalitati populare de a utiliza fluxurile de lucru sendSMS cu Zapier:

 • Trimiti mesaje SMS pentru cardurile noi din aplicatia de colaborare Trello;
 • Trimiti mesaje SMS pentru evenimente noi din Google Calendar;
 • Trimiti mesaje text via sendSMS pentru comenzile noi din BigCommerce;
 • Primesti alerte SMS pentru mesajele noi din platforma Slack;
 • Adaugi randuri in Microsoft Excel pentru contacte pentru SMS-uri;
 • Primesti notificari sendSMS pentru noi taskuri in Asana;
 • Trimiti notificari SMS pentru videoclipuri noi de pe Youtube;
 • Primesti notificari SMS pentru comenzile noi platite in Manychat;
 • Primeste notificari SMS pentru raspunsuri noi in Google Forms.

Mai multe despre integrarea sendSMS – Zapier aici.

Vezi toate integrarile realizate de sendSMS aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *