1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. Cum poate mări Marketingul prin SMS volumul Vânzărilor?

Cum poate mări Marketingul prin SMS volumul Vânzărilor?

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Vrei să crești volumul vânzărilor și cauți o modalitate eficientă pentru a face asta?  

O soluție nu doar eficientă, ci și ieftină: Bulk SMS Marketing sau trimiterea de SMS-uri comerciale în masă

Prin Bulk SMS Marketing, captezi atenția clienților și stimulezi vânzările!

SMS-urile comerciale îți permit să informezi rapid clienții despre actualizări, oferte și promoții importante.

Niciun alt canal de marketing digital nu poate garanta că mesajul tău va fi citit așa cum o poate face SMS-ul! Mesajele SMS au o rată de deschidere impresionantă de 98-99%. Și sunt citite, în medie, în 3 minute de la primire. Asta pentru că smartphone-ul este un accesoriu de nelipsit din mâna fiecărui client!  

Clienții care interacționează cu o marcă prin SMS sunt foarte receptivi la reduceri și promoții. Mesajele SMS generează o rată medie de conversie de 29%, în timp ce ratele de conversie ale e-mailurilor sunt, în medie, de 3-5%. 

În comparație cu alte metode digitale de publicitate, Marketingul prin SMS este o soluție foarte rentabilă. De exemplu, plătești doar 190 euro + tva pentru 5000 de SMS-uri.  

Ce poți include într-un SMS comercial?

Un SMS standard, clasic are 160 de caractere, inclusiv spații, suficiente cât să incluzi esențialul (text, link scurt) și cei mai importanți factori persuasivi pentru a genera vânzări. Poți trimite și mesaje SMS mai lungi și vei plăti pentru mai multe bucăți.

Dacă incluzi un link scurt către site, e bine de știut că veți obține un CTR de până la 36%, o rată de click ce depășește multe alte canale digitale de marketing.

Câteva exemple de mesaje SMS care generează vânzări

Liviu, profita de 30% discount la orice produs din categoria Gaming. Reducere valabila doar in acest weekend! https://ros.ms/promo/ 

Hey Ramona, ghetele Winter, cele mai calduroase si confortabile, conform recenziilor, sunt acum la pret redus cu 50%! https://ros.ms/promo/ 

Campania Summer Sales tocmai a inceput. Cristi, in calitate de abonat prin SMS, primesti o reducere suplimentara de 10%. Foloseste codul 10SMS.

Hey, Alina, nu pleca fara sa finalizezi comanda. Mai sunt 4 produse in stoc. Livrare si Retur Gratuite. Profita acum: https://ros.ms/return/ 

Ai și opțiuni avansate la îndemână: SMS-urile Rich Media. Prin Google RCS, mesageria preinstalată pe telefoanele Android, trimiteți mesaje de până la 8000 de caractere, fotografii și videoclipuri HD, carusele cu produse sau opțiuni, butoane configurabile, chatbots. 

Serviciul RCS Business Messaging îți scoate în evidență brand-ul prin mesaje interactive și memorabile. Angajamentul înregistrat de notificările RCS Business este de 20 de ori mai mare ca cel al notificărilor SMS clasice.

Vrei să-ți duci afacerea la următorul nivel?

Trimite SMS la 0727 363 767 și te vom contacta noi. Vei avea parte de suportul unui manager de cont, care te va ghida în tot acest proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *