1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Cea mai rapidă metodă de a crește vânzările online
marketing sms - crestere vanzari online

Cea mai rapidă metodă de a crește vânzările online

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 2,67 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 3 minute

 

Strategiile de marketing digital sunt destul de complexe. Dar lucrurile pot și ar trebui să fie simple, targetate și eficiente.

Dacă vrei rapid vânzări pentru un magazin online recent lansat, atunci vei apela la publicitatea plătită PPC, fie că vorbim de Google Ads sau Facebook Ads. Nu ai timp să aștepți să își facă optimizările SEO efectul. Și nici nu ai o bază de date cu e-mailuri pentru a face email marketing.

Ai trecut forțat din offline în online. Ai deja o bază de date cu mii de numere de telefon ale clienților care au făcut în trecut comenzi și rezervări. Cum îi anunți că, deși ai închis locația, ai acum un site și livrezi la domiciliu? Da, prin SMS.

Dacă ai un magazin online cu vechime și vrei să maximizezi vânzările într-o anumită perioadă cheie, precum Black Friday, atunci vei apela la un mix de marketing: E-mail Marketing, Google și Facebook Ads. Și te vei baza pe acțiunile SEO din trecut, care s-au fructificat între timp, și care iți mai și furnizează lead-uri pentru celelalte canale de marketing (remarketing).

crestere vanzari online -digital marketing

Ceea ce mulți proprietari de magazine online nu realizează este că nimic nu e mai simplu, mai targetat și eficient ca un mesaj SMS!

Campaniile publicitare SMS, potrivite pentru magazinele care au deja o bază de date de clienți, sunt cea mai rapidă metodă de a crește vânzările.

OK, vei spune: „Dar și email marketingul este o metodă directă, eficientă de a profita de baza de clienți existentă!” sau „Și cu Google Ads, Facebook Ads pot obține rapid vânzări!”

Corect, dar hai să ne gândim puțin la comportamentul nostru zilnic….

 • Dacă apare ceva urgent, trimiți un SMS sau dai un telefon.
 • Dacă nu ai timp la dispoziție, trimiți un SMS sau un mesaj pe Whatsapp.
 • Dacă vrei o comunicare personală, imediată, promptă, trimiți un SMS.

De ce n-ai face asta și pentru afacerea ta?

Prin utilizarea unui serviciu de SMS Bulk, de notificări în masă, poți ajunge cu ușurință la mulți clienți.

Iată avantajele uimitoare ale Marketingului prin SMS:

 • Rentabilitatea investiției (ROI) pentru marketingul bazat pe mesaje text / SMS/ MMS/Rich Media este mai mare decât alte strategii de marketing digital. Campaniile de marketing prin SMS au o performanță de 6-7 ori mai bună decât e-mailul. De asemenea, au o rată de răspuns cu 209% mai mare decât mesajele pe Facebook.
 • Open Rate de până la 98%. În raport cu e-mailurile, SMS-urile au o șansă mult mai mare de a fi citite. Gândește-te la nevoia constantă a oamenilor de a-și verifica telefonul. Astfel, nu este o surpriză faptul că ratele de deschidere a mesajelor text sunt de până la 98%! Compară asta cu media ratei de deschidere de 20% pentru e-mailuri.
 • Voucherele / codurile de reduceri / ofertele venite prin SMS chiar sunt folosite! Acesta este un mod eficient de a motiva achizițiile care altfel nu ar fi realizate. Statisticile arată că 70% – 80% din aceste oferte sunt valorificate.
 • Toată lumea are un telefon mobil. Pe care-l ține mereu aproape. Asta e evident; nu e nevoie să mai venim cu date statistice.
 • Consumatorii folosesc deja dispozitivele mobile pentru navigare online și cumpărături. Aruncă o privire în Google Analytics. Câte procente din vizitatorii tăi au folosit un telefon mobil pentru a-ți accesa site-ul? 70-80%?

Este clar că nu trebuie să mai ocolești acest potențial masiv de a genera vânzări – SMS marketing.

metoda rapida crestere vanzari

Realitatea este că noi, consumatorii, suntem zilnic bombardați cu informații din toate părțile: reclame TV, radio; zeci de emailuri în inbox, oferte, spam, pe care nu avem timp să le citim;  pe Facebook feed-ul este plin și haotic; intrăm pe un site, dar suntem întrerupți de o notificare pe telefon sau de alte persoane și uităm de comanda pe care doream să o plasăm.

Realitatea este că noi, în postura de antreprenori, ne simțim adesea copleșiți de toate tipurile diferite de marketing digital, încât trecem cu vederea acest canal de marketing simplu, rapid și eficient– SMS-ul.

Dacă începi acum, încă vei avea un avans. Spun „încă” deoarece deja multe magazine online din România profită de acest canal. Vezi aici o parte din portofoliul SendSMS.

Marketingul prin SMS este convenabil, discret și rapid, cu livrare aproape instantanee.

Apelează și tu la cea mai rapidă metodă de a crește vânzările online!

Trimite SMS la 0727 363 767 și noi te vom contacta.

Îți vom oferi mai multe detalii despre platforma noastră, despre serviciile și pluginurile SMS dezvoltate de noi și vom stabili împreună strategia de Marketing prin SMS potrivită obiectivelor tale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *