1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. Blogger? Influencer? Ține-ți la curent fanii prin notificări SMS!
notificari prin SMS

Blogger? Influencer? Ține-ți la curent fanii prin notificări SMS!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

 

Blogger? Influencer? Ai o campanie sponsorizată în desfășurare? Vrei să îți anunți abonații când au loc schimbări foarte importante în activitatea ta? 

Optează pentru notificările prin SMS! Nu există o altă modalitate mai simplă, rapidă, țintită și ieftină de a te asigura că mesajul tău ajunge la fani! 

Pe Social Media, reach-ul organic este în continuă scădere, iar prețurile pentru sponsorizarea postărilor sau pentru reclame în continuă creștere. Și relevanța noilor followeri din ce în ce mai scăzută. 

Notificările prin e-mail nu mai sunt rentabile, având în vedere că rata medie de deschidere este de doar 20%. 

Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la aceste canale sau la promovarea plătită. Dar înseamnă că pentru a te conecta cu audiența ta și pentru a menține ridicat engagementul comunității online, trebuie să apelezi și la alte metode de promovare. 

Iar Marketingul prin SMS e musai de inclus în strategia ta!

  • SMS-urile au o rată de deschidere de 99%.
  • 90% din mesajele SMS sunt citite în decurs de 3 minute de la primire.  
  • Când se dorește un răspuns, 45% îl oferă prin SMS, comparativ cu doar 8% prin e-mail.
  • SMS-urile care includ linkuri înregistrează o rată de click de 36%, în timp ce e-mailurile doar 3,4%.

Cum poți trimite notificări prin SMS?

Creezi un cont gratuit pe platforma sendSMS.ro. Încarci lista de contacte, segmentezi lista, scrii mesajele, programezi sau expediezi pe loc mesajul către sute, mii sau sute de mii de contacte aproape instantaneu. Tot din platforma web generezi linkuri scurte și coduri QR.

Utilizarea platformei este gratuită și plătești doar creditele consumate pentru SMS-uri. De exemplu, 1000 de SMS-uri costă 39 euro + tva. 

Dacă ai un blog sau website construit cu WordPress, poți instala pluginul gratuit dezvoltat de sendSMS care te ajută să-ți creezi o bază de abonați prin SMS și să trimiți notificări SMS în masă (bulk).

Modulul sendSMS Dashboard include autentificarea în 2 pași. De asemenea, pluginul permite limite pentru anumite IP-uri sau blocarea IP-urilor dorite.

Pluginul îți permite să adaugi un widget pe site-ul tău construit cu WordPress, prin care vizitatorii să se aboneze via SMS. Ai opțiunea de a include un link personalizat către termeni și condiții. De asemenea, există și un widget pentru dezabonare. Acest lucru este esențial, căci te asiguri că vei respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR) și că vei evita amenzi uriașe.

Dacă ai o bază de date cu numere de telefon obținută prin alte canale, o poți sincroniza cu cea din SendSMS Dashboard pentru a avea toate contactele într-un singur loc. 

Pluginul funcționează cu un cont activ în platforma sendSMS.ro. 

Prin intermediul SMS-urilor, poți include linkuri scurte direct către postările tale de pe Blog / Website, Social Media, către podcasturile sau videoclipurile de pe canalul tău de YouTube. De asemenea, le poți reaminti rapid fanilor despre evenimentele online sau offline organizate de tine. Niciun eveniment important nu va mai fi ratat de fanii tăi!

Ești gata să profiți de puterea marketingului prin SMS? Trimite SMS la 0727 363 767 și te vom contacta noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *