1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Parteneriat sendSMS – Gomag: SMS-uri gratuite & costuri preferențiale pentru utilizatorii Gomag
parteneriat sendsms - gomag

Parteneriat sendSMS – Gomag: SMS-uri gratuite & costuri preferențiale pentru utilizatorii Gomag

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 3 minute

Compania specializată în SMS Marketing și Mobile Advertising, sendSMS, dezvoltă parteneriatul cu platforma e-commerce Gomag, venind cu un pachet de beneficii pentru utilizatorii Gomag: 100 de SMS-uri gratuite, costuri preferențiale și suport gratuit.

sendSMS a concretizat în urmă cu 3 ani un parteneriat care constă în conectarea modulului sendSMS la platforma de magazine online Gomag. Astfel, utilizatorii Gomag pot trimite prin intermediul modulului sendSMS mesaje în masă cu informații privind statusul comenzii, reduceri sau promoții, mesaje de mulțumire, cereri de feedback și altele.

Acum, parteneriatul se extinde cu un pachet de beneficii oferit de sendSMS clienților Gomag.

Utilizatorii integrării Gomag – sendSMS beneficiază de: 

 • 100 de SMS-uri gratuite, ce pot fi trimise în bulk, prin crearea unui cont gratuit pe platforma sendSMS.ro;
 • Cost preferențial /SMS pentru magazinele online care doresc să trimită în continuare SMS-uri, după ce le-au consumat pe cele 100 gratuite.  
 • Suport și training gratuit pentru utilizatorii GoMag, plus manager de cont dedicat.

Conectarea modulului sendSMS la GoBoții Gomag oferă utilizatorilor posibilitatea de a: 

 • trimite automat clienților SMS-uri de confirmare a comenzii;
 • trimite automat mesaje SMS privind statusul comenzii (preluată, procesată sau expediată); 
 • trimite în bulk SMS-uri comerciale (reduceri sau promoții), mesaje de mulțumire pentru achiziție, cereri de feedback sau orice alte informații importante.

Gomag nu percepe niciun comision pentru trimiterea de notificări SMS, plata efectuându-se prin platforma securizată sendSMS.ro. Plătești doar ce consumi (creditele achiziționate după consumarea celor gratuite) și te bucuri de valabilitate nelimitată a creditului.

Aici poți crea contul în platforma sendSMS

SMS-ul: indispensabil în Ecommerce

 • 99% din notificările SMS sunt deschise și sunt citite în cel mult 3 minute de la primire.
 • 54% până la 89% dintre clienți ar prefera să comunice cu brandurile prin SMS. Utilizatorii agreează comunicarea prin SMS dacă mesajul e relevant și personalizat.
 • 48% dintre utilizatorii de internet preferă să primească mesaje de loialitate prin SMS.
 • Voucherele livrate prin SMS au rate de folosire de 10 ori mai mari decat cele de pe flyere.
 • 75% dintre mileniali doresc să primească notificări despre promoții prin SMS.
 • Consumatorii care primesc mesaje de marketing prin SMS sunt cu 40% mai înclinați să efectueze o achiziție.
 • SMS-ul are un Retur al Investiției excelent, mult mai mare decât orice alt canal de marketing. La acest aspect contribuie: costurile mici per SMS, faptul că nu ai nevoie de cunoștințe tehnice, de o întreagă echipă în spate și nu trebuie să investești în hardware, software, dar și faptul că poți automatiza SMS-urile.

Mai multe despre Gomag

Gomag este deja folosit de peste 2550 de magazine online. Fie că ai deja un magazin online și vrei să migrezi pe o platformă eficientă, fie că vrei să-ți lansezi unul, Gomag se ocupă de chestiile complicate pentru ca tu să te concentrezi asupra business-ului tău.

Gomag îți oferă tot ce ai nevoie pentru a vinde online: design responsive, pentru ca magazinul tău se se afișeze și să funcționeze bine pe orice dispozitiv (mobil, tabletă, desktop); configurări simple ale catalogului de produse; instrumente de marketing care te ajută să vinzi online; proces de comandă intuitiv; metode de plată multiple; GoBots – singurii roboți dezvoltați nativ într-o platformă românească; integrări cu servicii de curierat și alte +150 de aplicații utile; suport inclus; abonamente accesibile.

Testează gratuit platforma:  https://www.gomag.ro/cerere-oferta 

Mai multe despre sendSMS.ro

sendSMS – “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” la European Enterprise Awards 2021. În ultimii 13 ani, sendSMS a jucat un rol esențial în succesul a mii de companii din România și Europa prin serviciile SMS oferite. Platforma online securizată, campaniile de mobile advertising pe bazele operatorilor GSM și modulele SMS no-code permit companiilor să-și automatizeze comunicarea prin notificări SMS și mesaje chat rich media (RCS Business). 

Soluția de notificări SMS poate fi ușor integrată, datorită modulelor native, în diferite tipuri de sisteme software: CMS-uri, SaaS, marketplace-uri, CRM, ERP, RPA, integratoare ori platforme pentru automatizarea proceselor robotizate. 

Modulele permit realizarea de campanii de marketing prin SMS și trimiterea de notificări cu privire la actualizări, comenzi, rezervări, întâlniri, facturi, mesaje OTP și 2FA prin SMS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *