1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. Clienții sendSMS pot apela la #Makeitfuture pentru automatizări no-code și integrări API
integratori certificati sendsms

Clienții sendSMS pot apela la #Makeitfuture pentru automatizări no-code și integrări API

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Pe măsură ce clienții sendSMS se orientează către automatizarea comunicării prin SMS / Chat și centralizarea fluxurilor de lucru, cerințele de dezvoltare cresc. Astfel, am decis să externalizăm dezvoltările personalizate, solicitate de clienții sendSMS, către câțiva parteneri de încredere. 

Ne bucurăm să vă anunțăm că am adăugat un nou integrator certificat în lista noastră de recomandări: #Makeitfuture, agenție de software specializată în crearea de soluții inovatoare folosind instrumente no-code și tehnologie AI. 

sendSMS pune la dispoziția clienților săi o listă de companii IT care pot oferi asistență directă în integrări prin API, automatizări no-code sau dezvoltarea de soluții software: https://www.sendsms.ro/ro/integratori-certificati/ 

Lăsăm clienții sendSMS să aleagă cu cine doresc să lucreze, fără niciun fel de intermediere și nu percepem niciun comision experților IT pe care îi recomandăm.

Mai multe despre #Makeitfuture

#Makeitfuture sunt specializați în integrări API de platforme și aplicații, stimulând productivitatea și inovația afacerilor. Fie că este vorba de contabilitate, marketing, HR, E-commerce sau CRM, instrumentele și aplicațiile de automatizare cloud pot fi integrate cu ușurință în fluxurile de lucru existente, automatizând procesele manuale și recurente. 

Exemple de automatizări realizate de #Makeitfuture care au ajutat afacerile să crească, economisind timp, efort și bani:

  • Integrarea într-o singură interfață a cererilor de ofertă primite prin e-mail, telefon, chat, lista contractelor încheiate și lista serviciilor oferite clienților.
  • Sincronizarea magazinului online cu platforme digitale pentru comenzi, livrare și facturi, precum și sincronizarea stocurilor din online cu magazinul fizic.
  • Automatizarea generării de contracte, acorduri, diplome de participare și certificate.
  • Automatizarea gestionării cheltuielilor de combustibil pentru flotele de vehicule.
  • Centralizarea lead-urilor din multiple platforme, precum Facebook Leads Ads, Google Ads, campanii WhatsApp, campanii de e-mail într-un singur hub organizat.

Descoperă posibilitățile infinite de automatizare pentru afacerea ta! Programează o sesiune de consultanță gratuită cu experții #Makeitfuture: https://www.makeitfuture.eu/contact

Mai multe despre sendSMS

Platforma sendSMS.ro și integrările sendSMS no-code și low-code îți permit să trimiți mesaje SMS către sute sau mii de clienți simultan, să personalizezi mesajele pentru anumite grupuri de contact, să personalizezi mesajele pe baza comportamentului utilizatorilor sau să expediezi automat mesaje SMS pe baza anumitor declanșatori.

Automatizarea comunicării prin SMS eficientizează productivitatea, consolidează loialitatea clienților și crește vânzările într-un mod simplu, rapid și rentabil.

Indiferent dacă trimiți remindere pentru întâlniri, actualizări privind comenzile online, informări legate de reduceri, promoții sau alte campanii de marketing personalizate, integrarea comunicării prin SMS îți asigură succesul.  SMS-urile au o rată de deschidere de 99% și doar 1% spam; în contrast, e-mailul are o rată de deschidere de 20% și 49,7% spam. În plus, campaniile SMS au o rată de conversie cu 200% mai mare decât alte strategii de marketing digital. 

sendSMS este una dintre cele mai fiabile platforme de comunicații ca serviciu (CPaaS) din Europa, construind o prezență puternică la nivel global, cu o acoperire în peste 171 de țări și peste 900 de operatori de rețele mobile din întreaga lume.

Află mai multe aici: https://www.sendsms.ro/ro/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *