1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. Integrarea Pipedream – sendSMS: centralizezi și automatizezi notificările SMS multiplatform
pipedream- sendsms

Integrarea Pipedream – sendSMS: centralizezi și automatizezi notificările SMS multiplatform

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Cu integrarea Pipedream – sendSMS, centralizezi fluxurile de lucru de pe mai multe platforme și automatizezi livrarea notificărilor SMS.

API-ul sendSMS poate fi conectat la aplicațiile din Pipedream, pentru a automatiza la cel mai înalt nivel fluxurile de lucru ale afacerii tale. 

De exemplu, ori de câte ori echipa adaugă un nou lead în CRM sau un utilizator efectuează o comandă pe site, numărul de telefon este trimis automat în platforma sendSMS și utilizatorii primesc o serie de SMS-uri predefinite.  

Declanșarea notificărilor SMS se realizează prin selectarea acțiunilor predefinite în Pipedream. 

Dacă șabloanele disponibile nu acoperă nevoile tale, ai opțiunea de a utiliza cod personalizat Node.js, Python, Golang sau Bash în fluxurile de lucru.

Mai multe despre Pipedream 

Pipedream este o platformă de integrare concepută pentru dezvoltatori. Cu Pipedream, conectezi API-uri remarcabil de rapid.

Platforma Pipedream include peste 5.000 de declanșatori și acțiuni pre-construite, disponibile pentru 2.000 de aplicații integrate – cele mai populare softuri CRM și ERP, platforme E-commerce, aplicații de Email, platforme de Social Media, Calendare și multe altele. 

Cu Pipedream economisești timpul petrecut învățând API-urile unor terțe părți.

Pipedream este folosit de 800.000 de dezvoltatori, de la startup-uri, la companii din topul Fortune 500.

Testează gratuit Pipedream: https://pipedream.com/ 

Mai multe despre sendSMS

Echipa sendSMS a dezvoltat peste 35 de integrări no-code și low-code cu cele mai cunoscute Integratoare, CMS-uri, CRM-uri, ERP-uri din lume. Modulele SMS native sau integrările API permit expedierea de SMS-uri în peste 171 de țări din lume.

Cu integrarea Pipedream – sendSMS, automatizezi notificări sau alerte prin SMS privind starea comenzilor, conectarea neautorizată, reducerile și promoțiile în curs, programările efectuate, facturile de achitat și multe altele. Șabloanele oferite de Pipedream te ajută să definești și să automatizezi rapid sistemul de notificări prin SMS. Mai multe aici: https://pipedream.com/apps/sendsms 

Testează gratuit platforma sendSMS: https://legal.sendsms.ro/register#   (plătești doar pentru creditele SMS)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *