1. SMS marketing
 2. »
 3. Noutăţi
 4. »
 5. Asigurați-vă afacerea cu autentificarea în 2 pași prin SMS
autentificare cu 2 factori prin sms

Asigurați-vă afacerea cu autentificarea în 2 pași prin SMS

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 2 minute

Autentificarea în doi pași (2FA) reprezintă un instrument esențial în combaterea fraudei. Această metodă solicită utilizatorilor să ofere doi factori de identificare diferiți pentru a-și confirma identitatea. Există mai multe moduri de autentificare în 2 pași. Însă, în mod clar,  SMS-ul este o soluție pe care toată lumea știe să o folosească. Și este o soluție eficientă și ieftină.

Asigurați-vă afacerea și conturile clienților cu parole unice expediate prin SMS

Procesul de autentificare în 2 pași prin SMS oferă un nivel suplimentar de securitate, protejând conturile de atacuri cibernetice. După ce își introduce numele de utilizator și parola, utilizatorul trebuie să-și dovedească identitatea și printr-un cod unic primit prin SMS. Acest pas suplimentar contribuie la reducerea șanselor ca un hacker să obțină acces la cont.

Autentificarea printr-o parolă unică (OTP) trimisă prin SMS este o modalitate des utilizată pentru autentificarea în conturile de pe diverse site-uri și platforme, recuperări de conturi și schimbări de parole, operațiuni online de banking (autentificare, confirmări de plăți). 

Un sondaj recent realizat de Mobile Ecosystem Forum (MEF) arată că 93% dintre organizațiile intervievate din întreaga lume folosesc autentificarea în 2 pași prin SMS.

Potrivit unui studiu realizat de Google în 2019, 2FA prin SMS a blocat 100% din atacurile automate, 96% din atacurile de phishing în bulk și 76% din atacurile directe, alese intenționat. Prin introducerea 2FA, afacerile ajută la furnizarea unei experiențe sigure utilizatorilor, încurajând și construind relații puternice și continue cu clienții.

Pentru a profita la maxim de avantajele 2FA prin SMS, apelați la un provider de încredere!

sendSMS oferă o soluție ready-to-use, cu acoperire globală. Soluția de autentificare în 2 pași prin SMS are în spate: 

 • Siguranță maximă by design (zero trust/ zero knowlege – nu se stochează codul în clar),
 • Siguranță maximă prin prisma legăturilor directe cu operatorii GSM (nu există intermediari, prin urmare nu există riscul sustragerii datelor). 
 • Siguranță verificată de terțe părți. Suntem auditați anual pentru reînnoirea ISO 27001,  recertificându-ne standardul de securitate.
 • Tot procesul încorporat – de la generare cod, validare/invalidare, valabilitate și, evident, trimiterea prin SMS, cu acoperire globală.
 • Sistem anti-smishing, prin care filtrăm și blocăm automat mesajele frauduloase.

Alte avantaje ale soluției 2FA sendSMS: 

 • Nu există costuri suplimentare – plătiți doar costul SMS-ului cu parolă unică (One Time Password). 
 • Gateway-ul nostru SMS livrează volume mari de mesaje cu parole unice în timp util. Și beneficiați de acoperire globală (900 de reţele din 171 de ţări). 
 • Integrarea și configurarea se realizează prin API. Aveți acces la documentație aici sau apelați la integratori certificați.
 • Posibilitatea de a avea sender ID unic tot timpul și recunoscut de clienți (fie un număr scurt, fie o etichetă – numele companiei).

Aflați mai multe aici: https://www.sendsms.ro/ro/autentificare-in-2-pasi/  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *