1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. ANCOM consulta noi reglementari privind resursele de numerotatie si portabilitatea numerelor
mobil advertisings

ANCOM consulta noi reglementari privind resursele de numerotatie si portabilitatea numerelor

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: < 1 minut

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi spre consultare doua proiecte de decizie pentru reglementarea unor aspecte din domeniul resurselor de numerotatie si din domeniul portabilitatii numerelor.

Revizuirea reglementarilor secundare aferente administrarii si gestionarii resurselor de numerotatie si portabilitatii numerelor este necesara pentru corelarea cu dispozitiile legale primare ca urmare a adoptarii Legii nr. 198/2022 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul comunicatiilor electronice si pentru stabilirea unor masuri de facilitare a dezvoltarii retelelor de comunicatii electronice.

Proiectul Deciziei Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul resurselor de numerotatie si Proiectul Deciziei Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii pentru stabilirea regulilor de acordare a unor despagubiri abonatilor afectati de nerespectarea obligatiilor legale privitoare la portabilitatea numerelor, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul portabilitatii numerelor pot fi consultate aici.

Persoanele interesate sunt invitate sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pana la data de 16.01.2023, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Noua nr.2, sector 3, Bucuresti), prin intermediul Registraturii online sau prin intermediul directiilor regionale ale Autoritatii. Observatiile pot fi transmise si prin fax la numarul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *