1. SMS marketing
  2. »
  3. Noutăţi
  4. »
  5. sendSMS externalizează dezvoltările personalizate către Innobyte și alți câțiva parteneri de încredere

sendSMS externalizează dezvoltările personalizate către Innobyte și alți câțiva parteneri de încredere

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...
Timp de citire: 3 minute

Fiind în continuă extindere, am decis să externalizăm cererile de dezvoltări personalizate către câțiva parteneri de încredere, iar Innobyte este una dintre companiile IT aflate pe lista noastră scurtă de recomandări. 

Echipa sendSMS continuă să se concentreze pe actualizarea aplicației online de expediere a SMS-urilor și pe dezvoltarea de pluginuri SMS native pentru platforme worldwide, din dorința de a ajuta afacerile să activeze în SMS & Chat Marketing fără personal specializat.

Însă, pe măsură ce afacerile își îndreaptă din ce în ce mai mult atenția către automatizarea notificărilor, comunicarea multi-channel și integrarea proceselor, programarea nu poate fi evitată. Astfel, am decis să punem la dispoziția clienților o listă scurtă de parteneri IT care pot ajuta cu: integrări prin API, implementări cross-platform, configurarea notificărilor multi-channel, dezvoltarea de soluții software inovative sau, pur și simplu, crearea de landing page-uri personalizate pentru campaniile SMS. Lista este accesibilă aici: https://www.sendsms.ro/ro/integratori-certificati/

Clienții sendSMS care activează în e-commerce și au nevoie de dezvoltări personalizate pot apela direct, fără intermediere, la serviciile Innobyte. 

Scopul nostru este să oferim clienților modalități de încredere prin care să-și dezvolte aplicațiile, să-și automatizeze procesele, lucru care va duce automat și la o utilizare mai mare a serviciilor sendSMS. Prin urmare, lăsăm la latitudinea clienților cu cine doresc să lucreze, fără niciun fel de intermediere și nu percepem niciun comision companiilor IT recomandate. Ne bucurăm că Innobyte a răspuns propunerii noastre și avem încredere că vor oferi soluții eficiente clienților, indiferent de complexitatea proiectelor acestora.” – Liviu Băltoi, manager sendSMS.ro

sendSMS oferă afacerilor e-commerce o interfață online securizată din care pot expedia direct SMS-uri în masă și pluginuri SMS gratuite, compatibile cu cele mai populare CMS-uri e-commerce (Magento, PrestaShop, OpenCart, CS Cart, Woocommerce, Shopify etc.) pentru a livra SMS-uri direct din panoul de administrare al magazinului online. Prin intermediul plugin-ului SMS, se pot trimite SMS-uri tranzacționale sau publicitare către numerele de telefon din baza de date, segmentate la nivel de: produs cumpărat, perioadă, sumă minimă comandă, județ. Sau se pot trimite mesaje selectiv către oricare dintre clienții care au plasat comenzi pe site.

Soluțiile SMS răspund cu succes nevoilor variate de comunicare din e-commerce: confirmări comenzi, notificări privind livrarea, alerte privind stocul produselor, notificări pentru recuperarea coșurilor abandonate, SMS-uri cu link-uri scurte către pagini cu reduceri și promoții, vouchere primite prin SMS în urma scanării unui QR Code etc.  

Iar când cerințele depășesc caracteristicile produselor sendSMS sau când e nevoie de dezvoltări complementare, clienții pot apela direct la serviciile Innobyte.

“SMS-urile se dovedesc a fi unele dintre cele mai eficiente tool-uri de engagement marketing în ultimii ani. Cei mai mari retaileri din lume au decis să automatizeze trimiterea de sms-uri pentru informarea clienților în diferite etape ale interacțiunii cu brandurile lor, iar utilitatea lor a fost validată cu succes și în piața de e-commerce locală. Innobyte are unii dintre cei mai experimentați specialiști și un portofoliu vast de proiecte e-commerce. Asta ne face un partener de încredere pentru orice companie care dorește să profite de utilitatea și eficiența tool-urilor de engagement marketing cum ar fi soluțiile de automatizare a trimiterii SMS-urilor sau să implementeze cele mai performante funcționalități în magazinul lor online” – Cătălin Bordei, Managing Partner Innobyte 

Mai multe despre Innobyte

Innobyte este o companie românească de dezvoltare software specializată în e-commerce, care vizează maximizarea potențialului de business al partenerilor săi prin dezvoltarea unor platforme de e-commerce sigure, scalabile și inovative. Pe lângă serviciile de dezvoltare și de mentenanță e-commerce oferite, Innobyte asigură și servicii de securitate, analiză și îmbunătățirea performanței, audit și consultanță de business. În cei peste 15 ani de activitate, compania a dezvoltat aplicații software pentru clienți care activează în tehnologie, retail, servicii, sănătate, juridic, turism sau fashion.

Mai multe, aici: https://innobyte.com/ 

Contact Presă Innobyte

Cristian Moldoveanu 

0733.215.691 | [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *