Parteneri

Colaborarile SendSMS cu principalii dezvoltatori romani de solutii E-commerce a permis proprietarilor de magazine online sa isi creasca notorietatea brandului si sa isi fidelizeze clientii prin notificari si oferte promotionale, avand la dispozitie un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% masurabil: SMS-ul.

Solutiile SendSMS dedicate segmentului E-commerce:

  • • Campanii prin SMS care permit exploatarea bazei de date cu clienti existenti si care au drept rol principal transmiterea de oferte promotionale sau noutati dar si fidelizarea acestora. Va punem la dispozitie mai multe tipuri de servicii SMS Marketing: BulkSMS, 2WaySMS, SMS Gateway, HLR Number Lookup, Mail2SMS, SMS2Mail,  Mobile Averstising.
  • • 2FA (“2 factor authentication” sau “autentificare in 2 pasi”) care adauga un strat suplimentar de securitate datelor personale ale utilizatorilor. Mai multe detalii aici.

In prezent, solutiile SendSMS sunt utilizate de:

SALESmanago


Cel mai bun sistem de marketing automation din regiune, top 6 mondial, peste 4000 de clienti B2B, B2C, si Ecommerce din 40 de tari.

SALESmanago identifica persoanele si companiile care viziteaza site-ul tau/citesc mailurile tale, ulterior monitorizand si analizand comportamentul online al acestora.

Pe baza datelor colectate sistemul realizeaza o segmentare automata si initiaza actiuni automatizate de marketing pe toate canalele.

Integrarea cu platforma SendSMS.ro permite comunicarea cu clientii sau vizitatorii site-ului tau prin SMS triggers pentru evenimentele pe care le doresti, ce sunt configurate in platforma SalesManago.

ContentSpeed


ContentSpeed este o agentie de e-commerce care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet. In cei 15 ani de existenta au pus umarul la constructia si lansarea a peste 600 de magazine online.

Platformele sendSMS.ro si ContentSpeed sunt deja integrate, oferind clientilor acces rapid la servicii de notificari prin SMS ce pot influentea vanzarile online B2C si B2B.


ShopMania


Peste 5000 de magazine din 16 tari folosesc solutia Cloud eCommerce ShopMania Biz. Platforma e-commerce integrata ofera toate functionalitatile necesare pentru dezvoltarea unei afaceri online de succes.


While1


While1 Software este o platforma e-commerce customizabila, intuitiva, user-friendly si usor de administrat. Magazinele dezvoltate de catre While1 au obtinut numeroase premii si rezultate notabile.

Platformele sendSMS.ro si While1 sunt deja integrate, oferind clientilor acces rapid la servicii de notificari prin SMS ce pot influentea vanzarile online B2C si B2C.


Retargeting


Retargeting este o aplicație de marketing automation care folosește un algoritm proprietar, pentru a urmări și a studia acțiunile tuturor vizitatorilor unui magazin online. După stabilirea profilului, Retargeting trimite mesaje automate personalizate (e-mail, pop-up, SMS), apoi măsoară și optimizează rezultatele, cu scopul de a crește rata de conversie și, implicit, vânzările magazinului online.

Integrarea permite comunicarea cu clientii sau vizitatorii site-ului tau prin SMS triggers pentru evenimentele pe care le doresti.Newsman


Newsman este cel mai mare Email Service Provider autohton cu un volum de aproximativ 100 de milioane de mailuri lunar. Cu ajutorul Newsman puteti trimite in siguranta newslettere si mailuri tranzactionale catre clientii dvs.

Platforma Newsman este de tipul DO IT YOURSELF si permite acces-ul la template-uri predefinite, automatizare prin API, rapoarte detaliate pe web pe mail si pe aplicatia mobila (iOS / Android).

Platformele sendSMS.ro si Newsman sunt deja integrate, oferind clientilor acces rapid la servicii de notificari prin SMS ce pot influentea vanzarile online B2C si B2C.


                                               

GoMag

 

GoMag reinventeaza magazinele online din Romania, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a vinde: design responsive, configurare simpla a produselor, proces de comanda intuitiv, metode de plata multiple, suport inclus. Prin parteneriatul cu SendSMS, platforma GoMag isi completeaza seria de servicii pe care le ofera partenerilor sai. Platforma de ecommerce GoMag este dezvoltata de o echipa cu peste 12 ani de experienta care ajuta peste 350 de magazine din Romania sa vanda cu succes online.

 


Solutiile SendSMS pentru E-commerce sunt usor de integrat in orice platformă cu ajutorul unui API.  Daca sunteti interesat de incheierea unui parteneriat strategic, va rugam sa ne contactati.
 

 

 

Login / Register SendSMS folosește cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.