Termeni si Conditii

Bine ati venit pe site-ul www.sendsms.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC Any Place Media SRL, denumita generic in cele ce urmeaza www.sendsms.ro, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-lui www.sendsms.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul din domeniul www.sendsms.ro si pentru care SC Any Place Media SRL are calitatea de autor / proprietar / administrator.

Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.


Drepturi de autor
SC Any Place Media SRL este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea SC Any Place Media SRL sau sunt licentiate de SC Any Place Media SRL pentru a fi folosite.


Continut, Informatii si valori.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre SC Any Place Media SRL si institutiilor sau distribuitorii acestor produse si servicii, care sunt introduse direct de acestia si/sau preluate din documente publice ale acestora.

Din acest motiv, www.sendsms.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site. Valorile, datele tehnice, descrierile si evaluarile afisate nu constituie o oferta din partea SC Any Place Media SRL sau a tertilor prezenti in site.

SC Any Place Media SRL va face tot posibilul sa se asigure ca informatiile afisate in site sunt adevarate in momentul publicarii lor, dar SC Any Place Media SRL sau oricare parte prezenta in site, nu este responsabil pentru claritatea si veridicitatea informatiilor.

Licente de utilizare
www.sendsms.ro va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea www.sendsms.ro.ro

Aceasta licenta nu include:
- revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
- download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
- utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

www.sendsms.ro nu poate garanta disponibilitatea tuturor serviciilor afisate.
Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al www.sendsms.ro

Marci
Marca sendSMS este marca inregistrata la OSIM, unde proprietar este SC Any Place Media SRL.

Domeniul online este detinut de catre SC Any Place Media SRL
Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a oricarui nume mai sus mentionat, in forma directa sau ascunsa (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a SC Any Place Media SRL este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.
SC Any Place Media SRL nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.sendsms.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu,
SC Any Place Media SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. SC Any Place Media SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.

SC Any Place Media SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului, conform informatiilor furnizate de catre institutiile abilitate.

Securitate
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale www.sendsms.ro sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam.
Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. www.sendsms.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati www.sendsms.ro si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul www.sendsms.ro si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel.

Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral www.sendsms.ro sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Folosirea si confidentialitatea adresei dumneavoastra de e-mail.
Introducerea adresei dumneavoastra de e-mail in reteaua www.sendsms.ro, reprezinta acceptul din partea dumneavoastra cu privire la furnizarea de catre www.sendsms.ro a noutatilor in domeniu si/sau a campaniilor de e-mail marketing.

SC Any Place Media SRL se angajaza sa pastreze confidentialitatea datelor introduse de catre dumneavoastra si sa nu divulge altor terte persoane datele personale introduse de dumneavoastra.


Drepturi de proprietate intelectuala
SC Any Place Media SRL respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati www.sendsms.ro o notificare care sa cuprinda:

- semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
- o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
- o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;
- adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra; o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
* o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Legislatie
Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Any Place Media SRL.

In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Any Place Media SRL.

 

 

 

Login / Register WhatsApp Quick Contact